A rovnou dotaz... Haunt a Pestilence umí kritovat? nevšiml jsem si nikdy, že by to kritlo(mám zaplý všechny čísla). A SH : crituje? tady si myslím že jo.
Přesně jak píše Maja, chce to cvikShadou píše:když oni jsou u sebe přes piraně a já tam naběhnu a stejně jich tím harvestem sejmu jen půlku...divné
Hnojárnu používám, super věcmaja píše:začni na menším tormentu a solo (4-5), ať to dostaneš do ruky, automaticky, až si to osvojíš, budeš mačkat dle dané lokace a počtu elit/mobů, mě k dokonalosti chybí Uhkapian s lepším rollem, ten se mi také moc osvědčil na vyšším t, jeden mám s hauntem, ale nic moc, helma QUETZALCOATL mi ted padla nová a lepší (cc pujde dobře), pokud se ti podaří dostat cooldowny na 30 i víc, tak není vůbec žádný problém při větším počtu mobů i elitek, opakovat odpálení harvestem 3-4x za sebou a přitom stát uvnitř, neboť se ti resetujou všechny potřebný skilly, včetně životně důležitého Spirit walku, ještě mam Soj/colt skill s cooldownem 5, ale tam už je to o menší dmg ..., já jsem přešel na Hwoj, při solu je to asi nutnost, při správné partě WH na dmg.