-----------------
K tomu WD, mne u pet WD hrozne chybel nejaky skill hromadneho niceni. Neco jak, kdyz dam s wizem parkrat WoF a na nizke obtiznosti vsechno padne. Bez toho mi prijde WD strasne pomale a neohrabane - mozna jen pocit
Hlavne proto jsem zacal pouzivat Hex/Angry chicken - s tim, ze nez mi padla vcera MOJ, tak moji pidizvici hitovali tak za 2mil a Angry chicken za 8-10mil, pro mne zasadni rozdil je, ze angry chicken hitne vsechno v okruhu 12 yardu ....,, asi to nebude moc pouzitelne na vyssi obtiznosti (zatim hraju jen T2-T3), GR jsme dali ve dvojku 21 a 22 jsem dobrovolne vzdal, kdyz Zaljan ripnul a na mne vyskocil ten skakaci RG
CDR mam neco pres 40% a bomba je, ze muzu plynule stridat SW a Angry chicken a beha to strasne rychle (diky CDR + pasivky Grave injustice)
build pouzivam takovyhle
mozna to s pidizviky neumim a generuju je spatne, - kdybych jich mel vic, tak by to mozna vypadalo jinak, ale mne to stejne vic bavi takhle
-----
jo mozna se divite, ze nemam treba pirane nebo nebo nejaky skill na zpomalovani mobu - ten nahrazuju itemy - jednak v ruce mam Azurwrath a pak padl zajimavy Wyrdward a rovnou se socketem, tak jsem do nej strcil gem na "miniconduit" a ted nevim jestli mobi jsou casteji zmrazeni efektem zbrane nebo paralyzovani blesky diky ringu a obavam se, ze oni jsou na tom stejne