Další posun je v sólo trialech - tam jsem dřív dostával klíče GR25 a byl jsem rád, teď se motám kolem GR28-29 většinou. Ono je to znát - dřív jsem tam bojoval víceméně jen s FA, FS nevydrželi, teď ta mám i 10+ FS, a to už je znát. Navíc fetišárna je zrychlená a má delší "vodítko"

Tohle vše je samozřejmě vidět i v GR samotných, dříve s bídou GR28 a jen někdy, dnes to vypadá že bez unity GR29 pohodička, výš jsem si zatím nehrál

Přecijen před 2.1.1 jsem měl většinou jen FA a FS pár kousků, umírali rychleji než jsem je vyráběl, a ani FA nevydrželi, každou chvíli jsem tam stál sám jako kůl v plotě

Mimo jiné i nerf elektriky hodně pomohl, díky tomu jsem třebas zabíjel GR bosse i 5 minut, páč mi do 10s sundal komplet FA na GR28. To už dneska neexistuje a většinou ho okusuje 8 FA a 15 FS (vše physical), a ten rozdíl je znát
Zkoušel jsem taky jet bez Zuni setu (Kukri pro mne u Blizzu nevedou holt) jen s FS a FA na cooldowny jen občas, tam jsou ale blbý situace u elit s reflectem - když se k nim dostanete v době kdy máte málo FS a není cooldown na FA, nemůžete do nich sypat žabky sic se zabjete, a tudíž ani vyrábět další FS = není čím je zabít a čeká se na cooldown na FA = slušné zdržení

A že reflect má každá třetí elitka asi bohužel
Každopádně palec nahorů za ten patch, pet WD už není takový outsider, minimálně se vrátilo do průměru a to mi stačí
Ale zabil bych je za ty gemy - o víkendu jsem si udělal od každého asi 15-70 kusů, co jsou mi teď na dvě věci