Na T6 je to hratelné velmi dobře, aktuálně s WoH vede dokonce žebříček v soutěži nejrychlejších T6 riftů na US fóru:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=4#77
Je tam i video celých 10 riftů, takže to opravdu za ten čas dal. Ten čas je opravdu parádní (vychází to na průměrný čistý čas riftu na 3:12 bez přestávek mezi rifty) i když nic nesbírá a nevšiml jsem si ani, že by otevíral truhly (nemůžu ale vyloučit, že někde nějakou otevřel, nekoukal jsem na celé vide v kuse).
Tahle soutěž 10 riftů je tedy také hodně o dobrém rollu (těch 10 riftů je pořád moc málo, chtělo by to průměr za 50+ riftů, to ale by nechtěl skoro nikdo už měřit), tedy není to důkaz, že by to bylo na T6 nějak výrazně lepší než klasické FB buildy. Ale je to v každém případě konkurernceschopný build pro nejrychlejší clear T6.
Prošel jsem stručně celé video a byl to opravdu nadstandardní roll 10 riftů v řadě. 3x perfektní roll (to si často nepodaří ani z 20 riftů), 2x část riftu perfektní a ani jeden hodně blbý roll. To jsem ještě v řadě nikdy neměl.
Pro GR už to tak dobré není jako klasika, ale dá se i s WoH dostat poměrně vysoko (někam až na GR36-GR38).