Příspěvek
od Mlok » 16.01.2015, 07:58 hod.
Pokud nejsou health globy (testováno třeba na FoM, kde je málo elitek), tak i když udržím téměř pořád aktivní Priders fall, tak i přesto mi dokáže hatred občas dojít i s tím hodně RCR + nějaké CDR co mám.
V partě bude pro LfB nejsspíš nejlepší Grenadier. Grenadier jsem nikdy nepotřeboval použít, takže si nejsem jistý tím, že je ten 10% bonus multiplikativní. Nejspíš by být měl, stejně jako Balistic. A pokud je, tak to dá dmg určitě nejvíce. V partě je hodně aditivních buffů se Steady aim, takže Steady aim nepřinese zase tolik (Ambush netřeba řešit, ten je v každém případě horší než Steady aim). A navíc v partě výrazně pomůže i větší AoE.
A s generátorem to tak je, ten opravdu doplňuje hodně pomalu a je tam spíš jen na to otevírání dveří sudy abys tam neplýtval hatred. Jediné místo kde se výrazně hodí generator je trial. Tam s ním udržím poměrně hodně vln hatred na max pro začátek další vlny. A díky tomu to vyjde tak, že na nejvyšší vlny jsou pak k dispozici Wolf buff i Punishement (a to hned dvakrát díky resetu cooldownu pomocí bracerů a studny).
Po pořádném vyzkoušení mi ten nový M6 set zase tak moc nebaví. Zatím jsem to vyřešil jednoduše a rerollnul ten jediný WH co mám na int :-)
Škoda, že musíš hrát Awarenes. K fire CA na SC vyjde ještě použít Blood Vengeance, což zdrojům docela pomůže (těch 175 hatred pool je už pak docela dost a k tomu to zase navýší zisk hatred za 1 health globe). A máš v paragonu 50 bodů v max hatred? Případně to můžeš zkusit i místo Grenadier.
McT:
Maelstrom je tak silný právě pouze díky Balistic. To dmg zdvojnásobí. Balistic je tedy naprosto nutná pasivka pro cold CA. U Grenadier to tak jasné už není, to je bonus o hodně menší než Balistic.
Naposledy upravil(a)
Mlok dne 16.01.2015, 08:00 hod., celkem upraveno 1 x.