R.I.P. padlým a gratulace živým k nalezení těch krásných věcí, co se tu s nimi chlubíte.
Omlouvám se, že jsem se na dlouho odmlčel, ale času není tolik, kolik jsem myslel. Ale přece. Za tu dobu, co jsem se neozval, jsem to s mým panem Smithem dotáhl na lvl 76 a k titulu Conquerer. Ale popořadě. Úroveň Normal jsem hrál na pl 5, Nightmare na pl 3, a Hell jsem teď začal, ale pojedu zatím jen pl 1, nejsem magor

I přes to, že si jedu pomaličku a opatrně, tak jsem zažil pár situací, kdy se o mě pokoušel infarkt myokardu...
Normal obtížnost nic co by stálo za řeč. Teprve až v Nightmare než jsem picnul Andariel mi vypadl
tenhle prstýnek. Teprve můj druhý (první mi dal Pindl na SC). Quest drop Andariel škoda mluvit. Zato Duriel se svým
Quest dropem pochlapil. Hlava mi to nebrala, ale ani jeden svitek
Pak docela ho*no, až v pekelné kovárně Nightmare Lum a
2x Mephistův šutr. Toš ok, asi abych si s nimi mohl vykřesat oheň. Pak jsem se ještě párkrát podíval za Nightmare Mephem, ale spíš velké kulové. Ale truhla za ním mi hodila první
Lem.

A pak ještě jeden z jeho gizdů mi hodil první
Fal.
Párkrát jsem taky prošmejdil Kurast Bazar, a kromě haraburdí padl
zase on.
Pak už stojí za zmínku jen má
první Ko, kterou hodila Countess při prvním střetnutí. Později už házela jen šméčka.
Toš jdu updatovat skóra a zkusím projít Act 2 Hell. Ať se daří!
Edit: Ohledně equipu, momentálně mám RW Spirit ve štítu a také v meči, RW Lionheart ve zbroji a +3 Combat Skills amulet a merc RW Smoke ve zbroji a RW Honor ve zbrani. Zatím se mi nepoštěstilo udělat do éterické zbraně 4 díry...

Ale rezisty máme na 75 %, ale damage by mohlo být větší, to je fakt... Když nahodím MF equip, tak mám 208 % (a špatný damage a rezisty), ale při průchodu hrou jen okolo 20 %.