Otázky a Odpovědi
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Právě naopak, s toulcem na Chakramy se při použití Chakramů aktivuje bonus na generator. Kromě poslední runy Shuriken Cloud. Ringy přímo říkají "resource-generating" a "primary" attack...
Re: Otázky a Odpovědi
Přesně tak. Elemental arrow s Krinderem funguje stejně.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Jo kurna sorry, já to tak myslel ale napsal jinak :-( :-)
- Stanley
- Minion of Destruction
Stane se 
Ty jo, Setone, si změnil avatar a já vždycky koukám co je to za týpka novýho

Ty jo, Setone, si změnil avatar a já vždycky koukám co je to za týpka novýho

Vubec tomu nerozumim, demon huntera hraju 4 dny. Kdyz mam na levym mysitku evasive fire a na pravym mysitku multishot, vyuzivaji se ty bonusy jak? Musi byt hatred i disciplnie neplne, aby se neco nagenerovalo a bonus se aktivoval? Nebo jak je to presne?
Když vystrelis multishot tak dole by se ti měla objevit žlutá ikonka o aktivování bonusů a když vystrelis evasive fire (focus) tak je to jiná ikonka lehce červená. Pokud se ti tam tyto bonusy neukazuje tak nemáš nasazené prsteny a žádné bonusy nemáš :-) pokud ti svítí oba dva zaráz tak máš maximální bonus z toho setu
Pro maximální dmg by jsi měl mít max discipline při používání UE setu. To je mít discipline na brnění, quiver a zbraní.
Pro maximální dmg by jsi měl mít max discipline při používání UE setu. To je mít discipline na brnění, quiver a zbraní.
No ja ten druhy prsten hlavne jeste vubec nemam, ptam se teoreticky - az ho budu snad jednou mit
Do UE setu mi chybi ramena a chest.

Monster kill grant experience mam skoro na kazdom iteme ale ked nahodim shoulders s experiencema tak mi v statistike uplne zmiznu kde je chyba?
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
jj dokonale o nicem 

Ahoj,
právě jsem si koupila hru Diablo 3 z druhé ruky. A po nainstalování mi to píše, že aktivační klíč byl již zadán. Takže jsem se napálila? Dá se to nějak řešit?
právě jsem si koupila hru Diablo 3 z druhé ruky. A po nainstalování mi to píše, že aktivační klíč byl již zadán. Takže jsem se napálila? Dá se to nějak řešit?
Ahoj, napalila pokud ti ten clovek neprodal i svuj battlenet ucet
Ještě dodám že to nevyřešíš jinak než s tím prodavajícím, protože blizz kupčení s accounty zakazuje. Jinak i kdyby ti dal svůj acc tak má pořád možnost ho dostat zpět legitimním způsobem.
R.I.P. 27.3.2014
zcela jiste ses nenapalila a ani te prodavajici nijak neposkodil. tvuj problem je v tom ze nevis co kupovat.
Jsou jeste k necemu hexing pants? Si pamatuju jak byly ultra vzacne a kazdy wizzard je chtel do buildu k wand of who hulce? Ja je ted porpve v zivote nasel, dexteritou jako demon hunter :-D
To jsou ,ale lepší je to s Cindercoatem a Nat gatěma, protože Strafe není na DMG, strafe jen snižuje CD RoV který je společně s Crushing páskem hlavní damage dealer
.

- Stanley
- Minion of Destruction
To jsme se nepochopili, Strafe neni na dmg, i kdyz s dobrym setupem to na T6 poklada taky. Ale Strafe zajisti pohyb a bonus z gatí je +dmg do ROV. A muzes si vybrat jakoukoliv runu a ne jen fire