Zeď nářků

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Stanley
Minion of Destruction
Příspěvky:831
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169
Re: Zeď nářků

Příspěvek od Stanley » 02.06.2015, 21:38 hod.

Tak ja se taky zkusim zapojit, i když jsem dlouho odolaval :)

Farma - Normal->T6, speedGR, tam skill neni potreba. Ale i trochu umu ti zkrati cas na rift o par vterin i vic. Ale porad je to farma, tady se ladi gear a honi paragon. Je potreba rozumet mechanice hry, aby clovek udelal to samé co jiní za kratsi herni dobu.

Ale vysoke GR, pro kazdeho je to trochu jinde, ale proste na vysoke GR je potreba skill. Clovek se dostane ke svoji/sveho gearu hranici a jde tam o vteriny. HC, SC, to je jedno. Musis predvidat situaci, prizpusobit styl typu monster, afixum elit apod. Nekdy vice nekdy mene.

Santa zminuje FPS hry a rychlost reakce. Zkus si GR na sve hranici, každý obdrzeny dmg je chyba, kazda rana vedle je chyba a ztrata casu. Podle me si takovy GR nehral, jinak by jsi tak nemluvil. Nereaguji na hru v parte, sam velice vítám snahu o redukovani perma CC.

Kazdy ten skill vidí jinde, nekdo v rychlosti reakcí, nekdo v rychlem rozhodovaní, nekdo ve vytrvalosti (chapej výdrži) a nekdo v kreativite buildu, stylu hrani. Ale jednoduse na GR 60+ (o cemz je od zacatku rec) je potreba skill.

Streameri jsou herečky, ale to je spravne, vzdyt jsou za to placeni. Nekteri maji skill v hrani a nekteri v kecani.

Tak jsem se vypovidal a muzu jit spat :)

fuxicek
Burning Soul
Příspěvky:716
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687

Re: Zeď nářků

Příspěvek od fuxicek » 03.06.2015, 05:50 hod.

stanley to trefil presne......ja bych jeste dodal, at se to komu libi ci nelibi jiz zminovani streameri jsou top hraci s pekelnym skilem, pac tu 60 maji pripsanou.....

pns
Gorebelly
Příspěvky:213

Re: Zeď nářků

Příspěvek od pns » 03.06.2015, 06:46 hod.

...takhle po ranu uz sem se dlouho nepobavil, d3 je o "skillu" ? a jakem ? :lol: uhybat se ik po dubu 15min :lol: nebo az padne nejaky predmet, ktery mi zvedne dve zakladni cislicka, tak se mi asi zvedl i muj skill, protoze budu moci jit vyssi patro obtiznosti :D diky za takove humorne vsuvky, jinak bych snad musel napsat jaky fail d3 je :wave:

fuxicek
Burning Soul
Příspěvky:716
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687

Re: Zeď nářků

Příspěvek od fuxicek » 03.06.2015, 07:09 hod.

dalsi, co se ani nepodival na gr50+........proste s narustajici obtiznosti gr se to musi umet zahrat, coz je skill, nebo neni?

Rhondien
Wraith
Příspěvky:161

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Rhondien » 03.06.2015, 08:19 hod.

Po ránu jsem se hnedka pobavil :)

Moc se mi líbí, jak tu všichni mluví o gr 50+, ale o tom, jak se těch výsledků dosahuje, už mlčí :). Opravdu kvalitní to skill, čekat až se narolluje grift se zombiema a ještě s vhodným rift guardianem a když to není ono tak leavnout a zase dokola a zase a zase. Tomu se říká teda skill :)

Abych jen neoftopicoval, tak už konečně chci ty boty a rukavice :)

Arnold
Gorebelly
Příspěvky:306

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Arnold » 03.06.2015, 08:19 hod.

Ke hre Diablo 3 neni potreba zadnej poradnej skill. Uhnout z mista (kde se napr. objevi jakesi kolecko), klikat pravym a levym tlacitkem mysi (kolikrat ani nemusite mit zamireno) nebo cekat na to, kdy se konecne vygeneruje ten hezky GR, ktery potrebuju, nepovazuji totiz za skill. A chozeni porad dokola ty stejne lokace, aby byla vybava, to uz vubec ne.

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 08:32 hod.

Santa:

1) Vynech ten komplex rozumnějšího a staršího domlouvajícího puberťákům jak ovčí hru to vlastně hrají a bude to ok, za názor tě nikdo postihovat nebude...

2) Streameři dělají svou práci a lidi od nich čekají, že jim něco naservírují, okomentují, řeknou co je lepší. Pro spoustu lidí je to pohodlnější, vědět co hrát než zkoušet a trápit se, zvlášť když už na to nemají tolik času... Ne každý je hračička a nezkouší buildy, navíc je Diablo teď tak blbě postavené na setech, že některé věci se prostě hrát nedají. Pokud má streamer sledovanost a profit, dělá to dobře, i když chápu že česká mentalita nemá ráda úspěšné lidi a taktéž že každý má jiný vkus. Označovat ovšem úspěšného člověka za amaterá neřkuli zloděje (když nedošlo k žádnému scizení) je scestné. Tady jsi ty působil za jednoho s těch rozumějších, tak ten vzkaz ber spíš pro protistranu...

3) Ohledně skillu s tebou nemůžu souhlasit, není to jen o gearu a není to ani o čase, pokud hraješ supp cruse nabereš PL za zlomek času než my chudáci wizzardi a Dhčka. Skill je prostě potřeba a pokud někdo jak říkáš hraje 18 hodin denně tak ten skill chtě nechtě nabere. Ale konkrétně Dashing monk potřebuje skill abys maximalizoval dmg, to samé barb, musíš vědět co zasáhnout a co vynechat (solo), vyhnout se průserům atd. Nebo, hrát v partě s lamami je za trest, včera se mi to opět stalo, zDPS monk běžel vepředu s barbem, nám DDčkám nepomáhal vůbec a společně za sebou nechávali tuny rozptýleného bordelu k radosti nás všech, logicky se to projevilo na čase kdy jsme GR40 dávali kolem 4 minut, přitom dobrá parta nemá problém dávat GR do 50 za 2-3 minutky. Špatný WD nadělá víc škody než užitku, špatný palm monk nedá skoro žádný dmg, kdežto dobrý zabije i bosse. Špatný wizz s BH na GR50+ je schopnej zabít celou partu. Špatný barb nesleduje jestli monstra zabíjí nebo jen proletí (takovej ten typ co si myslí že DoTka už to nějak dodělá). Zažil jsem pull cruse co notoricky koníkem neustále odtahoval moby s dopadu meteo, packoval na nás, takže nás vlastně zabil atd.. Určitý skill je prostě potřeba, jestli myslíš že ne srovnej si public s třeba clan/community game, kde každý ví přesně co má dělat. Samozřejmě D3 není tak komplikovaná hra a ty role nejsou tak složité, přesto to spousta, spousta lidí (hlavně casual) není schopna zvládnout.

4) Skutečně by pomohlo kdyby jsi hodil link na svůj profil ať vidíme s kým tu mluvíme... Já mám link jak na diablo tak FB, čímž vystavuju holý zadek, jelikož ani za jedno, ani za druhé, nestydím a jako osoba "veřejně činná" chci mít jistý kredit důveryhodnosti. Ty jsi pro nás jen jméno se svojí pravdou pro které jsme děti, což je poněkud abstraktní a nikdo tě nemůže brát vážně.

edit: Rhondien: zajímavý že to říkáš (máš pravdu), já mám pocit že vždy když jdu solo (což chodím jen kvůli shardům) tak mám nejhorší rift na světě :D
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Arnold
Gorebelly
Příspěvky:306

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Arnold » 03.06.2015, 08:53 hod.

Vy absolutne nepotrebujete vedet s kym mluvite, Santuv battletag je vzhledem k diskuzi naprosto irelevantni. Bojujete snad proti jeho nazorum a snazite se je vyvratit, nebojujete proti nemu jako cloveku a hraci.

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Seton » 03.06.2015, 08:59 hod.

No ty krávo!! Vůbec sem netušil, kolik toho rozpoutá můj příspěvek o ovcích a Quinovi :D.
Chtělo by to zase trošku vyklidnit pánové, všichni ale, zase se to zvrhlo ;).

1. Stále si mylím, že na vysoké GR 55+ prostě skill potřeba je. Problém je v definici slova "Skill" kde si každý představuje něco jiného. Ano, není to ta samá úroveň skills, které dosahují TOP týmy třeba v CS, ale určitě to není jen o gearu a štěstí. Ano, roll GR dělá strašně moc, o tom se snad nikdo přít nebude, to je holý fakt! Ale zvládnout určitý build na takových levelech prostě vyžaduje zkušenost, koncentraci, vyhodnocování situace co přeskočit a co ne, zvládnutí managementu zdrojů(amatér s Dash monkem nedá ani 45, protože bude furt bez spiritu) atd. a to jsou z mého pohledu určité skills. Hráč, který standartně (néé jeden dobře rollnutej GR) farmí GR55 má prostě víc skills než Já (gear má dnes opravdu každý...).

2. Podle mě ste do Santy žačaly hučet všichni trochu víc, než bylo třeba ;). Nikde netvrdil, že dává s prstem v nose GR60, jen si myslí, že to skills nepotřebuje (s čímž úplně až tak nesouhlasím), ale nebudu ho tady za to kamenovat....

3. No paráda, "em-efko" je zpět...už dlouho sem neměl náběh na infarkt, tak tady mám zase možnost.... :roll:

4.
Grammator píše:...Špatný WD nadělá víc škody než užitku, špatný palm monk nedá skoro žádný dmg, kdežto dobrý zabije i bosse. Špatný wizz s BH na GR50+ je schopnej zabít celou partu. Špatný barb nesleduje jestli monstra zabíjí nebo jen proletí (takovej ten typ co si myslí že DoTka už to nějak dodělá). Zažil jsem pull cruse co notoricky koníkem neustále odtahoval moby s dopadu meteo, packoval na nás, takže nás vlastně zabil atd..
Přesně tak, k tomu nemám co doplnit...

5. Arnold: Asi tak ;) Btak k diskusi nijak nepřispěje. Jooo kdyby tvrdil, že dává 60ku, tak jako důkaz ano, ale jinak bezpředmětné!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
c4llix
Gorebelly
Příspěvky:213
BattleTag:c4llix#1401

Re: Zeď nářků

Příspěvek od c4llix » 03.06.2015, 08:59 hod.

No a hlavně m*therf*cker a Santa je stejná osoba, stejný styl, chybí diakritika, mf píše "snad uz vam doslo ze nejsem zadnej santa" a Santa píše "ze nejsem nejaky MF nebo buhvikdo" Troll :roll:

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 09:03 hod.

Arnold: není irelevantní, ani nevíme jaký char hraje, což by mohlo vysvětlit jeho postoje (např. DH se bez mozku kromě natalky celkem hrát dá). Netvrdím že chci znát počet dětí, číslo účtu a jméno matky za svobodna, ale aspoň tak rámcově o čem se vlastně bavíme... S odsekávající zdí co nám tvrdí jací jsme puberťáci se baví fakt blbě...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky:4296
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Zeď nářků

Příspěvek od HELLERcz » 03.06.2015, 09:05 hod.

Gramme, nebo nějaký admin, mod .. založte do sekce ostatní téma žumpa nebo něco tomu podobné a tam ať se píšou takové s*ačky ..
Obrázek

Uživatelský avatar
Cartman
Burning Soul
Příspěvky:738
BattleTag:Cartman#2474
Bydliště:Plzeň - můj byt, Karlovy Vary - rodiče

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Cartman » 03.06.2015, 09:08 hod.

Zabanujte je všechny.
Jen rozvrací komunitu!
Kdo není s náma, je proti nám!

Tvrdou cenzuru bych tu zavedl. At si ti fanboys založí vlastní fórum, pravdoláskaři. A tam ať maji demokratickou anarchii, bordel; )-

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 09:13 hod.

Psycho: to nás vrací zpět k dávné diskusi o haterech, kteří mají podivnou touhu plísnit lidi hrající Diablo za to že je to baví. Je to asi jako kdybych se teď sebral a šel na diskusi o 50 shades of grey a začal jim tam vykládat jaká je to kravina a jak se na to můžou dívat, že nechápou že to holý úd dělá jen pro prachy a že zprasil už tak blbou knižní předlohu. Že tam jsou přeplacení herci kteří nepředvedli nic hodnotného... Je to možná zvláštní, ale já se na ten film prostě nepodívám.

Tohle člověk může pochopit když někdo půjde na stránky TOPky nebo socanů a začne jim tam nadávat do debilů protože prosadili nějakej zákon nebo něco ukradli, ale v otázkách vkusu je prostě idiocie hanit něco co mají jiní lidé rádi, nemůžeš člověka milujícího adidas vysvětlit že to tvoje triko od pumy je úžasnější... To jsi mi jentak přípoměl xD

Klidně trolluj dál, občas je to potřeba ;)
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Seton » 03.06.2015, 09:23 hod.

Psycho píše:Zabanujte je všechny.
Jen rozvrací komunitu!
Kdo není s náma, je proti nám!-
A ty seš s "náma" nebo proti "nám" :D :D. A kdo je vlastně to "My" ? >:D
Grammator píše:ale v otázkách vkusu je prostě idiocie hanit něco co mají jiní lidé rádi, nemůžeš člověka milujícího adidas vysvětlit že to tvoje triko od pumy je úžasnější...
. Jednoznačne a pouze kabátek z pandí kožešiny!! seženeš to v poho a je to kvalitka :D :D. Jinak za mě asi puma ;) :D.

Aby nebyl úplně OT, musím si pobrečet....Včera jsem neměl možnost to ani zapnout, protože jsem se vrátil z MtG Legacy/Vintage taškařice a byl sem strasně na s*ač, takže sem usnul na pohovce u TV :D :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 09:28 hod.

Já zas včera neudělal para 666 kvůli HotS :D
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Zeď nářků

Příspěvek od dawemorraless » 03.06.2015, 09:28 hod.

To nad na těma btagama onanujete? Každej to vidí jinak s tím nikdo nic neudělá nějaký žumpy sekce bany atd ....no nevidim důvod dle mě se diskutuje normálně a aspon je co číst :green: Jdu si zahrát pacmana at natrénuju na večerní dh rift >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
Cartman
Burning Soul
Příspěvky:738
BattleTag:Cartman#2474
Bydliště:Plzeň - můj byt, Karlovy Vary - rodiče

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Cartman » 03.06.2015, 09:36 hod.

Ja jsem proti MF Klausovi =D

Já mám rád cena/vykon, nakupiji u číňanců.

Nemám rád jiný názory, než mám já sám.
Mé nárory jsou jediné správné, neomylné a nenapadnutelné.
Prosím respektujte mě!
Ave já


Taktéž si popláču, nemám chuť hrát, jelikož se mi chce po práci spát : (( A takový sportovec jsem býval...

= D

M4rth
Wraith
Příspěvky:163
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Legendary#2258

Re: Zeď nářků

Příspěvek od M4rth » 03.06.2015, 09:43 hod.

Taky něco přispěji , doufám že to nebude vadit .

Co si budeme povídat , hra určitě není ještě úplně ideální a asi i nikdy nebude . Překonat D2 bude sakra těžké , rozhodně ale nikdo nemůže tvrdit že hra není alespoň z části o dovednostech hráče . Vidím to denně na publicu kdy při speed gr kolem 45 lidi umírají na hloupost , takový člověk nemá moc velké šance na to , aby uspěl v těch vyšších GR . Samozřejmě že obrovskou roli ve hře hraje RNG ale není to určitě úplně vše . Mne hlavně štvou ti IKčkující Jaileři , Thunderstorm atd. tohle by podle mně do hry patřit nemělo .

Rozhodně se o Diablu nedá říct že ho dokáže hrát i cvičná opice nebo 8 letý Pioter z Warszawy . Na druhou stranu podle čeho posuzovat dovednosti hráče ? Většina GR je opravdu o rollu a T6 rifty nepočítám , protože krom prvního týdne po doexpení už to není ani moc zábavné všechno zabíjet na 1-3 hity . Kdo chce na hře hledat mouchy , najde je vždy , kdo si chce hru užívat tak bude čekat na další patche a mezitím bojovat proti milovanému RNG které opravdu do hry zasahuje možná i trochu víc než by mělo

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 09:51 hod.

Já D2 a D3 nesrovnávám, oboje vznikalo v jiné době, s jinou konkurencí pro jinou hráčskou základnu. To že jsem posledních 5 let hrál D2 jen kvůli Avalonu je smutný fakt a že mě víc bavilo modovat než to potom hrát je druhý. Jinak souhlas.

Navíc mi nečiní potíže zbožňovat jak D3 tak PoE... Což jiným zásadně ano... :) Apropo zkuste na PoE globalu napsat že hrajete D3 xD
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Odpovědět

Zpět na „Obecně“