Zeď nářků

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
fuxicek
Burning Soul
Příspěvky:716
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687
Re: Zeď nářků

Příspěvek od fuxicek » 03.06.2015, 10:12 hod.

takze od zacatku tu klaus tvrdi, ze gr60 neni o skillu a ze je jen o gearu, coz je naprosto zcestne samozrejme, to je cele, vse ostatni je uz jen omacka okolo, ktera sem nepatri

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 10:29 hod.

no a? vždyť je to Klaus...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Rhondien
Wraith
Příspěvky:161

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Rhondien » 03.06.2015, 11:51 hod.

Jaký je podle vás nutný skill na to, hrát barbara s ww setem, s ik setem a unity na SC?
Drží se jen tlačítko myši na ww, občas se zmáčkne druhé myšítko na rend, atd.
Stačí se jen podívat na pár videií na youtube :) a pochopit jednoduchý princip a to, že na nízkých gr se zabíjí všechno, na vysokých jen trash mobky :).
Opravdu vysoce duševně náročná činnost na sc:).

HC je úplně o něčem jiném, tam je skill a předvídavost nutná.

Santa
Quill Rat
Příspěvky:25
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Santa » 03.06.2015, 12:04 hod.

Grammator píše:Santa:

1) Vynech ten komplex rozumnějšího a staršího domlouvajícího puberťákům jak ovčí hru to vlastně hrají a bude to ok, za názor tě nikdo postihovat nebude...

2) Streameři dělají svou práci a lidi od nich čekají, že jim něco naservírují, okomentují, řeknou co je lepší. Pro spoustu lidí je to pohodlnější, vědět co hrát než zkoušet a trápit se, zvlášť když už na to nemají tolik času... Ne každý je hračička a nezkouší buildy, navíc je Diablo teď tak blbě postavené na setech, že některé věci se prostě hrát nedají. Pokud má streamer sledovanost a profit, dělá to dobře, i když chápu že česká mentalita nemá ráda úspěšné lidi a taktéž že každý má jiný vkus. Označovat ovšem úspěšného člověka za amaterá neřkuli zloděje (když nedošlo k žádnému scizení) je scestné. Tady jsi ty působil za jednoho s těch rozumějších, tak ten vzkaz ber spíš pro protistranu...

3) Ohledně skillu s tebou nemůžu souhlasit, není to jen o gearu a není to ani o čase, pokud hraješ supp cruse nabereš PL za zlomek času než my chudáci wizzardi a Dhčka. Skill je prostě potřeba a pokud někdo jak říkáš hraje 18 hodin denně tak ten skill chtě nechtě nabere. Ale konkrétně Dashing monk potřebuje skill abys maximalizoval dmg, to samé barb, musíš vědět co zasáhnout a co vynechat (solo), vyhnout se průserům atd. Nebo, hrát v partě s lamami je za trest, včera se mi to opět stalo, zDPS monk běžel vepředu s barbem, nám DDčkám nepomáhal vůbec a společně za sebou nechávali tuny rozptýleného bordelu k radosti nás všech, logicky se to projevilo na čase kdy jsme GR40 dávali kolem 4 minut, přitom dobrá parta nemá problém dávat GR do 50 za 2-3 minutky. Špatný WD nadělá víc škody než užitku, špatný palm monk nedá skoro žádný dmg, kdežto dobrý zabije i bosse. Špatný wizz s BH na GR50+ je schopnej zabít celou partu. Špatný barb nesleduje jestli monstra zabíjí nebo jen proletí (takovej ten typ co si myslí že DoTka už to nějak dodělá). Zažil jsem pull cruse co notoricky koníkem neustále odtahoval moby s dopadu meteo, packoval na nás, takže nás vlastně zabil atd.. Určitý skill je prostě potřeba, jestli myslíš že ne srovnej si public s třeba clan/community game, kde každý ví přesně co má dělat. Samozřejmě D3 není tak komplikovaná hra a ty role nejsou tak složité, přesto to spousta, spousta lidí (hlavně casual) není schopna zvládnout.

4) Skutečně by pomohlo kdyby jsi hodil link na svůj profil ať vidíme s kým tu mluvíme... Já mám link jak na diablo tak FB, čímž vystavuju holý zadek, jelikož ani za jedno, ani za druhé, nestydím a jako osoba "veřejně činná" chci mít jistý kredit důveryhodnosti. Ty jsi pro nás jen jméno se svojí pravdou pro které jsme děti, což je poněkud abstraktní a nikdo tě nemůže brát vážně.

edit: Rhondien: zajímavý že to říkáš (máš pravdu), já mám pocit že vždy když jdu solo (což chodím jen kvůli shardům) tak mám nejhorší rift na světě :D

1.) to neni zadny komplex, prispevky typu "to je naprosta blbost" jsou psane clovekem v puberte nebo naprostym buranem kteremu normalni a vecna diskuse nic nerika, takze na podobne vykriky reaguji tak jak reaguji

2.) streameri obecne mi nevadi - principu jejich cinnosti rozumim - je to dnes uz opravdu business jako kazdy jiny, mam spise problem s konkretnimi kteri o sobe tvrdi ze jsou neco co nejsou. Hlasat o sobe ze je nejlepsi hrac na svete imho neprislusi nekomu kdo 18h denne pouze leechuje, sebere loot a naklika PL vlastne bez namahy. Pokud lidi jako fuxicek tyto lidi uznavaji jako pekelne skilled hrace, budiz jim to prano, jen doporucuji se zamyslet nad tim jak tito lidi k onomu progressu prisli a jestli se o to zaslouzili nejakym extra umem ktery nikdo napr. ze zdejsich hracu nema. Jediny rozdil vidim u investovaneho casu ktery si muze dovolit pouze clovek co nema zadny realny zivot a prisun penez mu obstarava prave ono streamovani. Neni to o zavisti jak tady nekdo zminoval, je to pouhe konstatovani faktu ktery nejde rozporovat, nebo snad ano?


3.) tady se dostavame asi k jadru pudla, jde o to co si kazdy z nas predstavuje jako "skill" to co popisujes ty se me konkretne jevi jako neco co by mel kazdy prumerny hrac zvladnout, tedy naucit se ovladat svuj charakter, zjistit si informace jak nejlepe postupovat, co pouzivat za skills, itemy atd. Pochopit jake moby preskocit, jaky rift se musi spawnout atd. to ja stale povazuji za neco co hrac ktery hraje nejakou hru dlouhodobe a neni uplne linej musi po nejake dobe zvladnout pochopit a nejaky extra skill ktery by ho odlisoval od ostatnich nepotrebuje, jedine co je potreba je cas a vule se tomu trosku venovat tak, aby mechaniku pochopil a vedel co v jake situaci delat. Tomu ja proste skill nerikam , to je neco co dokaze kdokoli jen se musi trosku snazit. Skill se z meho pohledu da nazvat napr. uz jednou zminovany precizni AIM u FPS her, to se nikdo nenauci pokud ho nema, to je faktor a vlastnost ktera takoveho cloveka od ostatnich odlisuje a bezny hrac se mu nikdy nevyrovna i kdyby travil u dane hry dvakrat vice casu nez on. Proto se pro-gamingu v techto hrach nemuze venovat na profi urovni kazdy i kdyby se sebevic snazil. Ale v D3 muze kdokoli z nas dosahnout toho co do nebes vychvalovani streameri - pokud se tomu venuje cas a usili, zadny extra "skill" jako ma CS progamer zde proste potreba neni. Tak verim ze nyni je uz muj postoj o neco jasnejsi.

4.) promin ale nerad bych aby se tato diskuse zvrhla na kritiku me osoby, tomu jsem se od pocatku snazil vyhnout ale ocividne jsem stouchnul do vosiho hnizda. I kdybych sem postnul btag kde budu mit best gear ever a budu v top 10 na ladderu, vzdy se najde neco co by vyvolalo dalsi a mozna jeste horsi flame. Mohu ostatni jen ujistit ze vyssi GR jsem si zkusil tudiz mam nejakou realnou predstavu jak to asi na GR60 vypada a co se tam asi tak deje - tot k tomu asi vse, dale komentovat nehodlam. Pokud v tomto chce nekdo nadale pokracovat zkuste se soustredit na muj nazor jako takovy a pokud k tomu potrebujete muj btag, ocividne jsme se nepochopili a nema smysl to dale rozebirat.

Vsem kteri reagovali normalne a vecne prispeli do diskuse dekuji, nazoru ostatnich si cenim a myslim ze je to cele hlavne asi o uhlu pohledu, ktery zde mame kazdy jiny.


PS : nevim proc jsem stale oznacovan za nejakeho MF, nicmene pokud je to clovek ktery se do diskuse o stranku zpet taktez zapojil, myslim ze staci porovnat sloh a bude zrejme ze asi nebudeme jedna a tataz osoba, nehlede na to ze spravce/mod tohoto fora si to muze overit hned nekolika zpusoby.

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Seton » 03.06.2015, 12:17 hod.

Jojo jak říkam no, problém je v tom, že každý za skill považuje něco jinýho. Není to prstě jasně definovatelný a u těchto věcí, který nejdou jasně rozlišit (jako ta debilní zelenomodrá barva, kvůli které se vždycky hádám do krve s kamošem, protože pro mě je to jasně zelená, kdežto pro něj jasně modrá :D :D) většinou vznikají tyhle žabo-myší války....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

fuxicek
Burning Soul
Příspěvky:716
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687

Re: Zeď nářků

Příspěvek od fuxicek » 03.06.2015, 12:24 hod.

no jo MF ze slohu jsi mel sice jednicku, nicmene si myslim, ze tady nenajdes moc hracu, co maji pripsany gr 60+ a budou tvrdit ze je to jen o gearu a vsechno ostatni je sumak, pac se bavime o tomto, pekne sis nasral do hnizda, kdyz jsi napsal tento blabol, ze?

Santa
Quill Rat
Příspěvky:25
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Santa » 03.06.2015, 12:32 hod.

ehm fuxicku, tve informacne velice obohacujici reakce jsou opravdu perly, ocividne jsi trosku mimo misu, takze nebudu tento flamelike post dale komentovat, ale kazdy "nazor" se pocita, takze diky ;)

Rhondien
Wraith
Příspěvky:161

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Rhondien » 03.06.2015, 12:45 hod.

Určití lidé jsou fakt stars zdejšího fóra. Jejich příspěvky by se měly ramovat, aby se na ne mohl člověk dívat každý den a říkat si, že takové stars působí na zdejším fóru a rozjasní mu den :).

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky:7218
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Bydliště:Brno

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Kuki10 » 03.06.2015, 12:51 hod.

Asi tak když mě mladá řekne že ta tyrkysová se jí líbí a já ji řeknu... To myslis tu světle modrou? :)
Hoši ale vyjadrujte se normálně pls...

Ano... úhel pohledu.... O tom to je.

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Seton » 03.06.2015, 12:53 hod.

Ty největší "stars" už tu bohudík nejsou...i když i teď sem tam vystrčí růžky :D.
Btw @Kuki: No a to je právě ono...tyrkysová bude vždycky víc zelená než modrá :D :D ;)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Rhondien
Wraith
Příspěvky:161

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Rhondien » 03.06.2015, 13:53 hod.

Seton: sorry za ot, ale myslím, že nekteří lidé je bohatě zastoupí jak kvalitou, tak kvantitou příspěvků :) a na druhou stranu, dobré je, že občas ty růžky vystrčí alespoň je tu zábava. Bez nich by tu byla nuda jak hřbitově :)

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky:3456
BattleTag:Seton#2895

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Seton » 03.06.2015, 13:56 hod.

Tak póóóóďme Reptile!! Tvůj příspěvek na věc ná tu chybí docela dost! :D :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Arnold
Gorebelly
Příspěvky:306

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Arnold » 03.06.2015, 14:28 hod.

Fuxicek je nejvetsi traged teto diskuze. Tvrdi, jak je to strasne o skillu ale neuvedl jediny argument, proc tomu tak je. Vsechny jeho prispevku jsou bud jakesi prikazy, at si nekdo ten rift vyzkousi (pritom vubec nevi, zda si to ten, na koho reaguje nahodou uz nevyzkousel) nebo jsou to urazky pisatelu a spekulace, kolik je danemu pisateli let. Fakt zadny vecny argument, schvalne sem se na ty jeho prispevky koukl a zde je pro predstavu uvadim. Prijdou vam tyto prispevky jako normalni?

"ok ukradni si po vzoru vsech ovci ten build a dej si gr 60, kdyz je to tak jednoduche, co to tu melete za......."

"tak to je samozrejme uplna blbost......"

"tak mrkni kolik hracu usoluje gr 60+, moc ovci to nebude, je to hodne o skilu, takze ti nepomuze ani gear.....santa, kolik usolujes ty gr s jednotlivymi chary?"

"no jo, me to staci, toto je moc i na me, spis ho tipuju na typka, ktery prave zacal a zatim vi kulovy, ona ta potreba skilu prijde s odehranym casem, on to pochopi klucina. zatim se na vyssi gr nepodival, pac na publicu ho tipuju tak do te gr40, kdyz takto mluvi."

"18 hodin denne na gr55+ neni o skilu? jinak dik za toho pubertaka, v mem veku mi to lichoti moc."

"a zrovna tady narazim na tebe, velkeho dospelaka, ktery uz mozna tusi, ze vypustil blabol ze?"

"stanley to trefil presne......ja bych jeste dodal, at se to komu libi ci nelibi jiz zminovani streameri jsou top hraci s pekelnym skilem, pac tu 60 maji pripsanou....."

"dalsi, co se ani nepodival na gr50+........proste s narustajici obtiznosti gr se to musi umet zahrat, coz je skill, nebo neni?"

"takze od zacatku tu klaus tvrdi, ze gr60 neni o skillu a ze je jen o gearu, coz je naprosto zcestne samozrejme, to je cele, vse ostatni je uz jen omacka okolo, ktera sem nepatri"

"no jo MF ze slohu jsi mel sice jednicku, nicmene si myslim, ze tady nenajdes moc hracu, co maji pripsany gr 60+ a budou tvrdit ze je to jen o gearu a vsechno ostatni je sumak, pac se bavime o tomto, pekne sis nasral do hnizda, kdyz jsi napsal tento blabol, ze?"

fuxicek
Burning Soul
Příspěvky:716
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687

Re: Zeď nářků

Příspěvek od fuxicek » 03.06.2015, 14:49 hod.

jj vsechny vytrzeny z kontextu mi prijdou normalni, o cem tady chces argumentovat, cele se to toci okolo jedine veci. ja tvrdim, ze k usolovani gr 60+ je zapotrebi skill, to je cele arnie. zbytek znas, borci tady to davaji i bez skillu, tak pred nima kloboucek dolu teda.

Arnold
Gorebelly
Příspěvky:306

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Arnold » 03.06.2015, 14:53 hod.

Pokud to tu borci davaji bez skillu, jak tvrdis, tak ten skill potreba neni...

fuxicek
Burning Soul
Příspěvky:716
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687

Re: Zeď nářků

Příspěvek od fuxicek » 03.06.2015, 14:56 hod.

tak jsi to konecne rozsekl, mylil jsem se, priznavam, jsem ovce.

Yaka
Burning Soul
Příspěvky:694
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Yaka » 03.06.2015, 15:20 hod.

Diskuse lidí z nichž 95% neuhraje solo ani 50tku o tom, zda je nebo není potřeba skill je úsměvná:)) ale že Vám to jde to se musí uznat :D

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Grammator » 03.06.2015, 15:28 hod.

Pánové, většina z vás si nevidí ani na špičku nosu...
Santa píše:myslel jsem ze je zde alespon z casti komunita ktera ma nejakou soudnost a ne jen dorostenci kteri jsou hned urazeni
1) Tohle jsem myslel tím komplexem, to že tady někteří jiní klesli do hladiny osobních útoků je věc druhá, pokud na to přistoupíš je to tvoje smůla. Co se týče fuxicka tak přestože chápu že třeba nemá potřebuju vypisovat všechno a jen prezentuje své opovržení, taky se mi nelíbí jeho styl komunikace. Pokud ale někomu co píšeš připadá jako blbost, napsat to prostě může. Důvody mohou být zřejmé, napsal je jinde nebo je před ním napsal někdo jiný. To že následná komunikace z jeho strany byla osobnější velký bratr vidí, neboj. Já zas třeba považuju za blbost že cituješ celej stránkovej příspěvěk, já přece vím co jsem psal...

2) Tahle část ani moc nepatřila tobě, ale je zajímavý že jsi na ní zareagoval když jsi to byl právě ty jako první hlas kdo streamera, konkrétně toho quina nebo koho, obhajoval. Nicméně máš o streamerech velmi zkreslené představy, málokdy hrají jedinou hru a realný život mívají bohatší než obyčejní lidé díky zvaní na různé cony a podobně. Součástí kanálu mnoha streamerů jsou zároveň VLOGy, které se na RL přímo zaměřují.

3) Jak říkám, naučit se Diablo není tak těžké, jistá úroveň dovednosti je ale potřeba protože lam jsou skutečně zástupy, bez legrace. Najít kvalitní spoluhráče co by mi stačili a seděli je běs a to i v klanu, zatímco někteří jsou přímo tragédi. A nesrovnávej s CS tady je potřeba poněkud jiný druh skillu s většími souvislostmi. Nic z toho pravda nezmění fakt že Diablo je bezduchá mlátička a kdo od toho čeká něco jiného by to neměl hrát vůbec. Faktem ovšem zůstává jak řekl i hrubý Fuxíček, že zde nepozorujeme zástupy lidí solujících 60, takže tu zřejmě jakýsi limit bude. Vše souvisí se vším a častěji hrající lidé mají tendenci mířit výš, hru také logicky lépe ovládají, ale i ten ivestovaný čas musíš ocenit a ne ho vyčítat jako že to je nolifer co hraje 18 hodin denně a nemusel hnout prstem aby byl kde byl. Nebo mi snad chceš tvrdit že nejlepší hráči CS jsou causalové? Objektivně je pravdou že vyšší paragony zpravidla hrají lépe. Takže klidně neříkej skill tomu umět hru (i když to je mírně protimluv) ale to že tu neběhá každý druhý a nesoluje 60 je taky druh skillu.

4) Nechci kritizovat tvojí osobu, ale vůbec nevím z jaké pozice se mnou mluvíš můžeš bejt cokoli mezi Vendou od vedle a Králem Anglie a když považuješ hráče v top 100 ranku za lidi bez skillu tak nás samozřejmě zajímá s čím to srovnáváš... Ale jak jsem řekl, jen by to diskusi pomohlo a nalili by jsme si čisté vody. Třeba já jsem průměrně často hrající hlavně wizzard player. Tak se aspoň svěř co a jakej build hraješ.

Arnold: máš pravdu, Fuxicek se chová nevhodně útočně, ale vzhledem k tomu že si ty vybral poslední 3 stránky jeho příspěvků a pak to prezentuješ opačně než tvrdil tak zřejmě něco smrdí na obouu stranách.
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

mdmT
Minion of Destruction
Příspěvky:874
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837

Re: Zeď nářků

Příspěvek od mdmT » 03.06.2015, 16:03 hod.

... kua a já si říkal, že je poslední dobou na fóru nějaký mrtvo, pak otevřu toto vlákno a jedním slovem nádhera :-)) ... ale jinak moje troška do mlýna - do určité obtížnosti skill potřeba opravdu není od určité obtížnosti je potřeba skillu zatraceně hodně ...kdotvrdí opak se k tomu "bodu zlomu" nikdy nedostal, tudíž to těžko může posoudit ... a nemusí to být nutně proto, že by ten skill neměl, prostě ho to třeba jen přestalo bavit, ok proč ne ... každopádně je zajímavý, že to že je potřeba skill vesměs píší hráči, kteří hrají na hranici GR 50 na HC a GR 60 na SC a ti co tvrdí že potřeba není jsou o 10 lvl níže :-)) ... a samozřejmě se můžeme bavit o tom, že jsou buildy kdy je ho potřeba víc, kdy míň a já nevím co a o tom, že je potřeba štěstí na roll a pod., což je všechno pravda, ale prostě ten kdo to umí bude mít svůj standard při stejným buildu a stejným equipu o 5 lvl výš než ten kdo to neumí ( mimochodem nemám problém se počítat do té druhé skupiny, zjišťuju, že nějak stárnu a jsem čím dál pomalejší :-))) ...

Uživatelský avatar
Dark_Deamon
Archangel
Příspěvky:5418
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeď nářků

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.06.2015, 16:28 hod.

Z mého pohledu slovo skill znamená rozdíl mezi hráčem, co si to jen tak šudlí a mezi hráčem, kterej 10x z 10 pokusů dokáže uhnout Thunderstormu, Jailu nebo třeba teleportu od Rakanotha. To je pak (bavím se o HC) rozdíl mezi tím, jestli chytnu pasivku a GR je v řiti a nebo to vesele kosím dál. SC hráčům je to vesměs jedno, ti se ke svému cíly po čase prochcípaj a pak to někteří po 186. pokusu hodí na YT jací jsou mistři světa.

Mimochodem Kuki tyrkysová je pěkně kentus barva :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“