Aby se to tu zase trochu pohnulo.
Naběhal jsem s mým HC Zerkem Beowulfem 2000 Pitt runů. Dělal jsem to ale systémem okolo 20 runů za den, když jsem měl čas, takže mi to trvalo přes půl roku
Charakteristika: klasický Zerk + 10 skill Find item, konečný lvl 93
Equip: v podstatě stejný, jako měl dříve Dark_Deamon, taktéž Cham runa v Shako

, Enigma, Grief, Monarch, War Traveler, Chance Guards, Goldwrap, Nagelringy, Amulet of Luck, Hellfire Torch, Ani, Gheed's Fortune, Horadaric cube, Town Portal kniha a zbytek malé MF charmy.
Začínal jsem s MF 502 % a skončil na čísle 618 %.
Našel jsem celkem
19 TC87 itemů, všechny pohromadě
zde. Z toho 13 setových a 6 unikátů. Vychází to 1 TC na více než 100 runů. Celkově popadaly móóóc fajn věcičky. Zákon Diabla se ale opět uplatnil. Např. Astreon's Iron Ward jsem měl už dva, tak teď mám tři. Zato na jiné věci (méně vzácné) jsem ještě nekápl

A diademy padaly furt modré, žluté a zelené, ale zlatý ani jeden. Některé dropy byly skoro infakrtové např.
tento nebo
tento. Ale radost z těch všech nálezů je stejně největší.
Za těch 2000 runů se mi jednou zjevil Diablo Clon, a
dostal co proto. Po idenfitikaci se z jeho dárku vyklubal můj zatím nejlepší
Annihilus. Co se týče mého grálu, tak do sbírky mi padly "jen" dvě věci - Earth Shifter a Death's Fathom. Většina screenshotů
zde.
Co se týče run, spadla 3x Um, Ist, Mal a Gul. Tedy žádná pecka, ale potěšilo.
Všechny Legendary Mallet byly Stone Crusher, Phase Blade vždy Lightsabre a Scourge samozřejmě Horizon's Tornado.
Seznam všech Elite věcí, TC3 věcí, bižuterie a dalšího, co stojí za zmínku, uvedu v dalším příspěvku.
Závěrem si dovolím jeden postřeh. Přestože jsem měl skill Find Item na 50 % a asi v 90 % dropů jsem kontroloval, co padlo před použitím tohoto skillu, nezaznamenal jsem ani jeden nalezený TC87 předmět použitím uvedené skillu. Kdybychom se pustili do menší počtů - nalezl jsem 19 TC87 itemů, s FI na úrovni 50 % bych takto statisticky měl nalézt nějakých 9 TC87 itemů (ano, můžete namítnout, že statistika v Diablu je užitečná asi jako šmirgl papír na záchodě), ale našel jsem velké kulové. Můj logický závěr je, že ta věc prostě NEFUNGUJE!
Celkové zhodnocení: Pitt je super, běžte do toho