Otázky a Odpovědi
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Hulkxxxl#2541
Re: Otázky a Odpovědi
předpokládám že na účtu v battlenetu jsi si přidal key....
skusil bych smazat appku a nainstalovat ji znova
PS: našel jsem že dost lidem pomohlo resetovat si heslo pak se ti znova načtou údaje o accountu
Close the game and launcher then go to Account Management and reset your password. That will force an account data refresh and should resolve the issue. It is the same, I think, has having a Blizzard Support Staff member issue a reset.
skusil bych smazat appku a nainstalovat ji znova
PS: našel jsem že dost lidem pomohlo resetovat si heslo pak se ti znova načtou údaje o accountu
Close the game and launcher then go to Account Management and reset your password. That will force an account data refresh and should resolve the issue. It is the same, I think, has having a Blizzard Support Staff member issue a reset.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag: VitekP#2890
Podívej se sem co ti hlásí D3 edice. Měl bys tam mít Diablo® III : Reaper of Souls™ Standard Edition. Pokud nemáš, vlož kód sem Případně kontaktuj technickou podporu.
Kód: Vybrat vše
https://eu.battle.net/account/management/Kód: Vybrat vše
https://eu.battle.net/account/management/claim-code.htmlPokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
babacho
- Burning Soul
- BattleTag: KarelKiller #2267
Nemohu si pomoct, ale po té poslední záplatě se mi to tak nějak škube. Celá hra je jedna velká cukatura. Nikdy jsem neměl problémy s lagy, s malou plynulostí a jen co příjde tento minipatch, tak se to začne cukat. Jak to šlape vám?
Díky za rady. Zkusim to
Díky za rady. Zkusim to
Naposledy upravil(a) babacho dne 23.05.2015, 12:07 hod., celkem upraveno 1 x.
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
U me pohoda. Od patche 2.2 a ted i 2.2.1 je to lepsi nez to bylo. Takze si nemam zatim nac stezovat :-)
@tabletofon
@tabletofon

- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag: Cartman#2474
babacho:
Mě se to taky zaškubávalo. Vždy jsem využíval vsync adaptativní od Gforce, jelikož mít 200 FPS je na nic. No, ale zaškubávalo se mi to nehorázně. Tak jsem to zkusil přes hru, taky nic. Tak jsem to nastavil přímo ve hře foreground/back FPS na 60/30 a od tý doby žádný problém.
Když jsem měl těch 150-200 FPS, tak se mi to škubalo stejně, jako při vsync. Sice ukazovalo 60 FPS, ale chovalo se to uplně stejně, jako kdyby to nefungovalo.
Tak to zkus = )
Mě se to taky zaškubávalo. Vždy jsem využíval vsync adaptativní od Gforce, jelikož mít 200 FPS je na nic. No, ale zaškubávalo se mi to nehorázně. Tak jsem to zkusil přes hru, taky nic. Tak jsem to nastavil přímo ve hře foreground/back FPS na 60/30 a od tý doby žádný problém.
Když jsem měl těch 150-200 FPS, tak se mi to škubalo stejně, jako při vsync. Sice ukazovalo 60 FPS, ale chovalo se to uplně stejně, jako kdyby to nefungovalo.
Tak to zkus = )
- Morbid
- Doom Knight
- BattleTag: Morbid#2486
Ahojte,keď mám na iteme +xy poison dart damage,tak to posili aj sipky mojich fetisov?
- Morbid
- Doom Knight
A este by som sa rad spytal:Na tom fetiš opasku,čo pri hitnuti enemaka mana spender-om vyvola fetiša,je aka šanca na vyvolanie fetiša?Sčíta sa to s pasivnym skilom na fetishov?
Tak šanci nevím, ale oboje bych určitě nepoužíval! buď pasivku, nebo pásek! Mě na 100% každej seslanej Haunt udělal fetiše, možná víc, protože těch 15 FS s opaskem+Haunt sem měl vždy vyrobený strašně rychle...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

- Morbid
- Doom Knight
to Seton:mas pravdu,opasok so skilom nepouzivat,(dik za radu,vymenil sem acid cloud za poisoned haunt),mal som pomerne rychlo len s opaskom vyvolanu malu armadu fetisov,ale asi max fetisov co moze wd vyvolat pomocou pasku je 15,aspon podla pocitadla,co to ukazuje (mozno to plati aj pre samostatny skil FS,ale tam som nikdy nedosiahol viac ako 10-11 ks fetisov.)Este opasok riadne otestujem,ci sa ho vyplatí natrvalo vymenit za ten,co som mal,pretoze s fetis opaskom mam papierovo slabsí damage o 10 proc,ale zas vacsiu odolnost o asi 6 proc a nejakú recovery tiez par proc a ta armada fetisov je super.Este raz vdaka za rady,pomohlo mi to moc. 
Nemáš zač
. Uvidíš, pokud ten pokles dmg není nijak masakrózní, tak ten pásek nech. Nic jinýho ty fetiše takhle rychle nevyvolá
. Jinak používá se to pro Melee fetiše, pokud jedeš Poison dart build, je lepší WH pásek, protože FS generuješ šipkama+pasivka
.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

- Morbid
- Doom Knight
Ahoj,-damage nieje masakrozny,mám to vyvážené odolnosťou a recovery+rychlym vyvolavanim fetišov,je to slušná armadička.Mam okrem helmy (tu mam v truhle) komplet zunimasu+carnival,take ty fetisovia flusaju ako divy a elitky si (slovami mojho kamarata) niekedy nestacia ani krivo prdnúť. 
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
Chci se zeptat na jednu věc ...
Proč mi furt v Battlenet aplikaci ve windowsech se ukazuje náaledující:

ta žlutá věc ...
Přitom to není zmeškané psaní .. protože když se na daného člověka mrknu, jen tam je v historii, že šel on nebo off ..
Dřív mi to tuto kravinu nedělalo, nevím proč ted to tak dělává.
A když restartuju aplikaci, tak bublina zmizne.
Nedá se to nějak zrušit, aby mi to nevybíhalo ?
Proč mi furt v Battlenet aplikaci ve windowsech se ukazuje náaledující:

ta žlutá věc ...
Přitom to není zmeškané psaní .. protože když se na daného člověka mrknu, jen tam je v historii, že šel on nebo off ..
Dřív mi to tuto kravinu nedělalo, nevím proč ted to tak dělává.
A když restartuju aplikaci, tak bublina zmizne.
Nedá se to nějak zrušit, aby mi to nevybíhalo ?

-
ondrous555
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
zdravim prosim vas asi po roce sem si zapnul diablo je tam dost novych goblinu neznate nekdo nejaky odkaz kde bych se o nich dozvedel vic kde je hledat a co davaji?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag: Hulkxxxl#2541
gobliny najdeš jak v bounties tak i v normálních riftech
ve zkratce bych napsal že je: normální, zlatej co dává goldy, pak červenej co dává bloodshardy (ten je nejlepší
), protom želatinovej co se rozprskne na 8 malejch a dá loot až když je sejmeš, pak je gob co dává kameny, další dá craftící materiál, jeden vysype kvanta itemů atd....
ve zkratce bych napsal že je: normální, zlatej co dává goldy, pak červenej co dává bloodshardy (ten je nejlepší
-
ondrous555
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
mne jeden otevrel teleport do bonusoveho lvl ke konikum a medvidkum a pry je jeden co ti otevre portal ke goblinimu kralovy take to plati ze ho muzes najit skoro kdekoliv a nebo je potreba nejdriv neco sehnat?
Nic extra nepotřebuješ. Do vaultu se ti portál může otevřít jen v bounties, nikde jinde. Podle mě ho může otevřít jakejkoliv goblin, kteryho v bounties sejmeš.
- Relic
- Burning Soul
- BattleTag: Relic#2877
- Kontaktovat uživatele:
viete mi povedat aky programik to je co maju na videu v lavo hore? myslim to info o zatazi a teplote.
https://www.youtube.com/watch?v=eb4N17_rPtI
https://www.youtube.com/watch?v=eb4N17_rPtI
Relic: Myslím, že je to MSI Afterburner. https://www.youtube.com/watch?v=OZx8PbFmeEM