Hledači pokladů
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak Meph-Moat trick vymazlím, děkuji.
Tohle je sice Andy, ale ten počet srágorek mně překvapil, komu se nelení, tomu se ...
Tohle je sice Andy, ale ten počet srágorek mně překvapil, komu se nelení, tomu se ...
Greenhorn s duší Throwera
Re: Hledači pokladů
Tak nevím, na realmu sem to hojně dělal, páč je pokaždé jiná mapa..ale když člověk trochu obrní merce a poleví na těch players, je v závěru dost rychlejší když nalítne přímo na mefa, nebo kousek od něj, aby člověk nenatáhl ghoul lordy, ten čas se po té tisícovce dost nasčítá..
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
... co je to ta "tisícovka" ?
Jasan Welwete, ale je to dobrý způsob, jak vystrčit růžky, když na to ještě nemáš.
Jinak se JaničkaXXL (Sosso) bavila s bráchou FikSmykem (Pala) a TurboWidlema (Barbar) a ti se jí vysmáli do "přizdisrá...", takže to běhá s kámošem Haseenem F 2 F, jak píšeš, pane....
Jasan Welwete, ale je to dobrý způsob, jak vystrčit růžky, když na to ještě nemáš.
Jinak se JaničkaXXL (Sosso) bavila s bráchou FikSmykem (Pala) a TurboWidlema (Barbar) a ti se jí vysmáli do "přizdisrá...", takže to běhá s kámošem Haseenem F 2 F, jak píšeš, pane....
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Po hodně dlouhé době jsem použil Silospen a kupodivu na osmý a desátý run padl ten DAGGER !
Za 10 minut mám 2 :-), což mi zvedlo MF na 377%.
Ještě tak něco zabít :-))))))
Mimochodem, strašně dlouho mi trvá "Exit and Save game", cca 8 sec, stává se Vám to?
Za 10 minut mám 2 :-), což mi zvedlo MF na 377%.
Ještě tak něco zabít :-))))))
Mimochodem, strašně dlouho mi trvá "Exit and Save game", cca 8 sec, stává se Vám to?
I když to není tak závratné číslo , rozhodl sem se s vámi podělit o to co mi za posledních cca 14 dní padlo v AT . Vím , že 1k AT je strašně málo ale i tak bych od toho čekal o trochu víc . Runy na tom byly taky bídně a nejvyšší drop byla Ohm která se během běhání spotřebovala na Exile . No hold každý den není posvícení a někdy to bohužel padá méně i mě, určitě se ale nenechám odradit a ty 2 itemy si časem taky dropnu .
1000 AT
Jinak běhal sem klasicky s Blizz sorc na většinou /pl5 , cca posledních 150 runu pak pl3 kde mi paradoxně přišel drop lepší . MF se pohybovalo kolem 530 .
1000 AT
Jinak běhal sem klasicky s Blizz sorc na většinou /pl5 , cca posledních 150 runu pak pl3 kde mi paradoxně přišel drop lepší . MF se pohybovalo kolem 530 .
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
M4rth: stejně good, jen škoda že tu není trade room, momentálně bych bral HLorda a Wknife :-)
Kdyby jsi měl chviličku, postneš mi prosím těch 530% MF ?
Kdyby jsi měl chviličku, postneš mi prosím těch 530% MF ?
Skoda, ze to Templars nebylo Tyraels, ale i tak hezky...
Tal's Armor ( Ist ) = 112 % Mf
Tal's Amulet
Tal's Belt = 15 % Mf
Shako ( Ist ) = 74 % Mf
Oculus ( Ist ) = 80 % Mf
Chance Guardy = 32 % Mf
Wartraveles = 38 % Mf
Gheed's = 40 % Mf
2x Rare 10 Fcr , 10 Mf
10x 7 Mf Sc
Přičti k tomu ještě bonus ze 3 části Tal's 65 % Mf
Uvažuju že na chvíli změním na Pit , dost mě láká Barb co sem odkoukal od DD. Díky Ohm z AT se mi podařilo složit i solidní Grief ( 40 / 385 ) tak by snad problém neměl být.
Jinak chtěl sem se zeptat graileru jestli si pomáhají nějakou tabulkou nebo podle čeho si odškrtávají itemy . Někde sem našel luxusní excel soubor akorát na D3 tak sem si říkal jestli neexistuje něco podobného i na D2 , mě se to najít bohužel nepodařilo.
Tal's Amulet
Tal's Belt = 15 % Mf
Shako ( Ist ) = 74 % Mf
Oculus ( Ist ) = 80 % Mf
Chance Guardy = 32 % Mf
Wartraveles = 38 % Mf
Gheed's = 40 % Mf
2x Rare 10 Fcr , 10 Mf
10x 7 Mf Sc
Přičti k tomu ještě bonus ze 3 části Tal's 65 % Mf
Uvažuju že na chvíli změním na Pit , dost mě láká Barb co sem odkoukal od DD. Díky Ohm z AT se mi podařilo složit i solidní Grief ( 40 / 385 ) tak by snad problém neměl být.
Jinak chtěl sem se zeptat graileru jestli si pomáhají nějakou tabulkou nebo podle čeho si odškrtávají itemy . Někde sem našel luxusní excel soubor akorát na D3 tak sem si říkal jestli neexistuje něco podobného i na D2 , mě se to najít bohužel nepodařilo.
Jenom 32%Chance Guards?
Jinak napis mi do PM ci SZ Tvuj mail a ja Ti poslu soubor na D2
Jinak napis mi do PM ci SZ Tvuj mail a ja Ti poslu soubor na D2
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Shako s Ist je 75%, s Perfect Topazem je 74% Neodolal jsemM4rth píše:Shako ( Ist ) = 74 % Mf
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
M4rth: Tak víš jak...mohlo být hůř i líp. Na druhou stranu...máš tam jeden item, kterej mi chybí do grálu a to už mi jich moc nechybí
@Asman Máš pravdu , překlep sem se díky pravda že to Shako má 98 def takže sem si říkal že si asi počkám na lepší
@RIP Kontaktován a děkuji ti , vím že to vypadá blbě ale já nemám ani tak smůlu na drop než na roll . Když už mi něco padne tak to má většinou opačný perfect a to si pak říkáš jestli není lepší ten item nemít vůbec . Jinak Sacred mi padl za celou dobu hraní 3x a všechny z AT zatím to byl vždy ten zelený nesmysl
@Sledoval sem tvého barba na jůtůb v pitu a zajímala by mne jedna věc : Má FI nějaké omezení dropu nebo ti může padnou vše ? Nedokážu si představit že bych vyfindil uniq mobku a padl mi z něj Griffon's
Pro upřesnění ten charm co tam leží je Lighting Skills +39 life z toho sem měl radost obrovskou , doteď to byl samý Shape , Bow a podobné nesmysly . Padlo i dohromady 12 Uniq ringu a 9 amuletu , všechno ale Nokozany / Dwarf Stary takže i bižurka na tom byla celkem bídně .
@RIP Kontaktován a děkuji ti , vím že to vypadá blbě ale já nemám ani tak smůlu na drop než na roll . Když už mi něco padne tak to má většinou opačný perfect a to si pak říkáš jestli není lepší ten item nemít vůbec . Jinak Sacred mi padl za celou dobu hraní 3x a všechny z AT zatím to byl vždy ten zelený nesmysl
@Sledoval sem tvého barba na jůtůb v pitu a zajímala by mne jedna věc : Má FI nějaké omezení dropu nebo ti může padnou vše ? Nedokážu si představit že bych vyfindil uniq mobku a padl mi z něj Griffon's
Pro upřesnění ten charm co tam leží je Lighting Skills +39 life z toho sem měl radost obrovskou , doteď to byl samý Shape , Bow a podobné nesmysly . Padlo i dohromady 12 Uniq ringu a 9 amuletu , všechno ale Nokozany / Dwarf Stary takže i bižurka na tom byla celkem bídně .
Find item nema ZADNE omezeni, je to jen dalsi sance na drop, a navzdory tomu, co si tu nekteri mysli , funguje skvele ...
- Neposunuse
- Gorebelly
RIP: Nejen myslí, oni to mají i odzkoušené a exaktně spočítané, tudíž praktickou nefunkčnost FI pocítili na vlastní kůži, byť někteří tvrdí opak
M4rth: Gratulace k dropům! Mně těch věcí už chybí taky hodně málo a přece, Executioner's justice ještě pořád nemám
M4rth: Gratulace k dropům! Mně těch věcí už chybí taky hodně málo a přece, Executioner's justice ještě pořád nemám
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Chces rict, ze uz Ti chybi jen Fathom?
To néé:) chybí mi toho ještě ještě víc , bral sem to pouze za poslední období co sem si řekl co bych celkem potřeboval protože mě ten Oculus začíná štvát a Griffon's bych rád daroval Javě.
Celkově mi chybí ještě cca 10 itemu z toho 1 set ( IK Armor ) . Grail sem ale rozjel celkově znova protože sem se na něj nikdy nezaměřoval a až se naučím zápasit s tím excel souborem tak to bude o dost lepší zase ( na takové věci sem nikdy talent moc neměl )
Celkově mi chybí ještě cca 10 itemu z toho 1 set ( IK Armor ) . Grail sem ale rozjel celkově znova protože sem se na něj nikdy nezaměřoval a až se naučím zápasit s tím excel souborem tak to bude o dost lepší zase ( na takové věci sem nikdy talent moc neměl )
Na to neni zadny um potreba, staci, kdyz do sloupecku vlevo vedle nazvu itemu vyplnis jednicku, pokud dany item uz mas, a ten soubor to spocita za Tebe Ta jednicka se pak zobrazi cervene