MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Maarshjaz: to se z toho picneš. Je velmi nepravděpodobné, že by excel neukládal..., stáhni si to ještě jednou, jedem na něm všichni.
Tak a jdu spát. ... jako NM?...
Tak a jdu spát. ... jako NM?...
Greenhorn s duší Throwera
Re: MF turnaj vol.5
@RIP: Tak ty stistko
jinak nad 2.7k zivota muzu jen slintat 
Jestli si dneska najdu hodinu, tak chci picnout toho Diabla, probehnout 5A, picnout Baala a jit konecne na NM. Jen ten lvl 25 musim navysit.

Jestli si dneska najdu hodinu, tak chci picnout toho Diabla, probehnout 5A, picnout Baala a jit konecne na NM. Jen ten lvl 25 musim navysit.
Štěstí přeje připraveným...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
to je v ř*ti...
kamoš měl v sobotu narozky takže jsem byl i v neděli KO.... takže jsem na to za 4dny sáhl tak na hodinu.... a je další tejden takže zase v pasti xD
jinak CG k těm supr dropům!!

jinak CG k těm supr dropům!!
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Tak jsem se dopracoval do LK hell
a mám jednu otázku ohledně HR. Má nějáký vliv příkaz players x na padlé runa (v1.13c) ?? Vím, že existuje tabulka na to při jakém /pl co padá, ale myslím, že jsem četl, že v 1.13 to už neplatí.
Jinak dal jsem asi 20 runů na pl1,3,7 (tak různě
) a pro začátek padla Ko a Lem
a pak nějáké takové jako Tir, Tal, Ort atd atd
... jinak z Andariel jsem dropnul titánky.... né že by mi teď k něčemu byly 

Jinak dal jsem asi 20 runů na pl1,3,7 (tak různě

HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Ano, x players má vliv na drop obecně.... takže i na Runy....
MF na to vliv nemá...
spíš se kvůli runám běhá bez MF... třeba to LKčko...
ale s tím, že se runy běhaj bez MF je spíš o tom aby jsi nějakou Runu nepřehlídl v tom množství....
MF na to vliv nemá...
spíš se kvůli runám běhá bez MF... třeba to LKčko...

ale s tím, že se runy běhaj bez MF je spíš o tom aby jsi nějakou Runu nepřehlídl v tom množství....
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<

Hell Andy dala konečně něco užitečného 

MF turnaj č.5 - 5.místo - Throw barb
MF turnaj č.6 - 10.místo - LI/Cold sosa
MF turnaj č.6 - 10.místo - LI/Cold sosa
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
1 nájezd na hraběnku byl porod musim se na ní vyřádit a trochu se nalevlit páč to jde hodně ztuha zatim padlo prd a naštěstí sem se nezrakvil ještě na hellu
Musim eče vyladit merce nějak moc chcípe šupák...zkoušim i gamblit a taky prd nějaký tipy na craft?

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Za koho hraješ, Dawe?
z craftů jsem zatím zkoušel většinou přes Ametyst (pro castery - FCR, mana, mana regen) a Rubín (pro melee - life, faster RW) - docela dobré rukávky, botky, pásek a prsten jsem si ukraftil, ale Amu s Nekro skills je pro mě zatím zakletý.
Dropy zatím celkově nic moc (mám něco přes 100 bodů), ale času zbývá ještě dost, tak doufám, že se to otočí
@Medulin GZ, to jsem nedropnul za celou svojí kariéru v D2

Dropy zatím celkově nic moc (mám něco přes 100 bodů), ale času zbývá ještě dost, tak doufám, že se to otočí

@Medulin GZ, to jsem nedropnul za celou svojí kariéru v D2
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
dawemorraless: nejsem si jistej jeslti ti hraběna dá něco smysluplného..a crafty pro trap assu v poctatě nemají žádnej valnej smysl, snad jen přímo blood věci kvůli life/str ..hlavně gamble circlet/amul/bižu 

- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mno mají mám celkem blbej gear a např belt ruce a boty ještě z normalu
naštěstí v hokně není vrchní velitelství dneska tož ntb a každá volná chvilka to jistí...hraběnka pustila pár run co sem neměl a nějakou tu setovku hlavně sem na ní udělal už 5 lvlu tož aspon něco...jinak jedu tu trapku tak trochu jinak jako vždy

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Posledni dva dny v LK prinesly opet hezke vysledky, bylo to cca zatim 120 runu, padla tolik potrebna PUL (2x
), pote LEM, FAL, KO, a dve LUM a hlavne taky moje druha SUR
Takze zatim nasel Ioaquin v LK BER, SUR, SUR, OHM, GUL, GUL, IST a MAL...Samozrejme i UM a 2x PUL a hafo nizsich run, coz znaci, ze stezovat si na spatne dropy se rozhodne vyplaci
Zatim runy, ktere jsem nepouzil jsou ve sdilenem stashi a ikdyz uz nemam moc duvodu v LK zustavat, preci jen se mi nechce opoustet takto produktivni mapu, to vse padlo za pouhych cca 650runu
Uvidime, jeste zkusi trochu zabehat a treba padne i cista BER na Enigmu
Uz ted ale diky Ioaquinovi runy na Enigmu mam (myslim v pripade, ze bych ji nepouzil v turnaji, ale pro jine chary) a za to jsem nesmirne vdecny, to bych od nej opravdu necekal, velmi se mi vyplatilo jit do turnaje a hrat Druida,takze diky Deamone

Takze zatim nasel Ioaquin v LK BER, SUR, SUR, OHM, GUL, GUL, IST a MAL...Samozrejme i UM a 2x PUL a hafo nizsich run, coz znaci, ze stezovat si na spatne dropy se rozhodne vyplaci

Uvidime, jeste zkusi trochu zabehat a treba padne i cista BER na Enigmu

Uz ted ale diky Ioaquinovi runy na Enigmu mam (myslim v pripade, ze bych ji nepouzil v turnaji, ale pro jine chary) a za to jsem nesmirne vdecny, to bych od nej opravdu necekal, velmi se mi vyplatilo jit do turnaje a hrat Druida,takze diky Deamone

Ta pul ti padla v LK? na kolik players?
Já už mám přes 200 nájezdů a jenom 3x vex, 1x ohm a 1x gul, zbytek je víceméně trash
Já už mám přes 200 nájezdů a jenom 3x vex, 1x ohm a 1x gul, zbytek je víceméně trash

Na p7, obe PUL a vsechny runy, samozrejme...
Jinak myslim, ze to rozhodujici pro Windyho stejne jako ja uz mas, jen by to chtelo nejakou tu MAL a IST...
Pokud by mi padla BERka nebo 2x SUR, tak bych byl schopny postavit z niceho za cca mesic Enigmu + CtA + HoTO, coz by byl podle me uzasny vysledek
Jinak myslim, ze to rozhodujici pro Windyho stejne jako ja uz mas, jen by to chtelo nejakou tu MAL a IST...
Pokud by mi padla BERka nebo 2x SUR, tak bych byl schopny postavit z niceho za cca mesic Enigmu + CtA + HoTO, coz by byl podle me uzasny vysledek

Hele RIPe nechci se chlubit, ale ten cca měsíc mi každý reset na BN taky na enigmu, HoTo a CtA stačí, dokonce si myslím, že měsíc už je moc 
Ale tam se samozřejmě používá, teleport, rush atd atd.

Ale tam se samozřejmě používá, teleport, rush atd atd.

Ale to asi HC nebude, že?IGNI píše:Hele RIPe nechci se chlubit, ale ten cca měsíc mi každý reset na BN taky na enigmu, HoTo a CtA stačí, dokonce si myslím, že měsíc už je moc

Jinak já jsem teď zabil Diabla na hell a musim říct, že jsem párkrát šel na Mepha (H) ale stálo to za prd ... pokaždé tam skoro chcípnu, protože když nasadím MF výbavu, tak mám rezi proti ohni cca -20 a za ním jsou vždycky ti vampíři nebo co to je a to prostě nejde ... + jeho blesky .... takže dokud neseženu lepší výbavu, tak to asi nepůjde no ... celkově to dneska stálo za velké ... až na to, že mi padl druhý Oculus...

HC grál

Jinak já zatím žádný další progres, jsem ve 2.aktu NM a právě tak trochu odpočívám
O víkendu bylo vyvrcholení pirátů v Ikariam, tak jsem hrál spíč to 

Jasně že HC, je to taková rutina na začátek resetu no....Obter!vr píše:Ale to asi HC nebude, že?IGNI píše:Hele RIPe nechci se chlubit, ale ten cca měsíc mi každý reset na BN taky na enigmu, HoTo a CtA stačí, dokonce si myslím, že měsíc už je moc... sorry vtip
nemohl jsem si pomoci
![]()

Maarshjaz: Lucker..
RIP: další Lucker..kolik že máš runů?
jdu na 1200 runů a mám jen ist/vex/gul/gul/LO..s tím že gul a LO fakt nepotřebuju ...

RIP: další Lucker..kolik že máš runů?
jdu na 1200 runů a mám jen ist/vex/gul/gul/LO..s tím že gul a LO fakt nepotřebuju ...

Tim je asi receno vseAle tam se samozřejmě používá, teleport, rush atd atd.

@Welwet: 650 runu, mam kliku jak prase, ale to bude tim, jak jsem psal - pred turnajem mi nepadlo nic pri poslednich 500 LK runech...