RIP: Rozumím, proč jsi Teleport zakazoval. Já v té stejné myšlence pokračoval v dalších 3 turnajích, ale...Jak už jsem psal v první mé reakci na toto téma...Možná to bude krapet sobecký, ale chtěl bych se pokusit o nález
Tyrael's Might a na to není nikdo lepší než-li Sosa. Pro mě by byl cíl AT a tam vytvrdnou do konce turnaje. Ne jako teď s Amou, se kterou jsem měl průměrnej run za 6,5 minuty, což je katastrofa. Jak už jsem psal...moje Sosa by byla aspoň trošku jiná. Nejel bych nic z profláknutých skillů. Žádnej Blizzard, Frozen Orb, Fire Wall, Fire Ball, Hydra, Lightning, Chain Lightning

Ani nevím, jestli by to bylo 100% hratelný, ale pokusil bych se. Taky bych potřeboval hodně specifickej equip, bez nějakých kompromisů. Ale jasně, ostatní by mohli vzít nějakou ostřílenou klasiku a řádit s ní jako černá ruka

Mě osobně by šlo hlavně o grailery a celkovej počet bodů by byl spíš sekundární proces. Je to jak jsi napsal no...v prvé řadě záleží, s čím do turnaje člověk jde. Osobně si nemyslím, že by v něm byla samá Sosa a pokud jo, tak mě napadlo lehce poladit bodovací tabulku a to tak, že by se Mephisto absolutně nevyplatil runovat

Ale to předbíhám. Taky by jsi mohl vzít nějakou Teleportku a jít šílet do AT

Do té doby ale ještě daleko. Pokud by se zimní turnaj konal, tak bych chtěl, aby mezi tímto a tím nadcházejícím byla aspoň 1 měsíc pauza. Člověk si od tohoto běhání oddechne, nabere síly na novej running a pomalu začne spřádat plány co a jak
K momentálnímu turnaji....za 100 Pindl runů jsem získal suprovní 3b do tabulky

Taky padlo TC87 -->
Diadem, kterej už mám