Ok, v pohodě, já právě v sekci banů ten ban viděl, proto jsem se zděsil, když den potom čtu jeho příspěvěk...DrSma píše:Ano Sete, moderuje. Ban byl udělen už 6.1., šlo o technickou závadu. S adminama se ban udělil přes administraci a už je to v pořádku.Seton píše:..Moderuje to tady vůbec někdo...????
Už od včera. (viz. Sekce Banování)
EDIT: a ano, jeden jeho příspěvek od 7.1. jsem přehlídnul při promazávání, tak se omlouvám..
pobavil si, patch jsem cital a to mi ver, ze staci abych vedel jak d3 bude vypadat i nadaleVendetta píše:pns nebud prosimta smiesny a nekidaj hnoj ked sa ti hra nepaci nikto ti nedrzi u hlavy pistol aby si to hral ...cital si vobec patch notes k 2.4 ? ciselkami to iba zacina je tam daleko viac novych veci tak si precitaj alebo radsej nic nepis. A za ten cas co diablo funguje a kolko hodin poskitol to prekonava x dalsich hier ktore stoja omnoho viac a daju ti par hodin .
Osobne fandim CD projekt Red to studiu co ponuklo hru ktora dala stovky hodin zabavi 16 free dlc datadis za 10eciek ktory pridal viac hernej doby ako tie slavne aa hry a dalsi datadisk na ceste.
Takze v globale blizzard mohol hru vydat a prdiet nato a nie sa starat aj po 5tich rokoch a pridavat novy content. Alebo to mohol robit ako to slavne EA bude novy patch 2.4 nachystajte si kreditky 15 eciek, a to iste aj v predoslich major updatoch. Alebo chcete novu legendarku 2 ecka ... takze zatial si zaplatil 2x hru+datadisk nie dlc.
Vendetta píše:pns : ono je asi najvecsi problem ze aj ked hodne s vas pise ze diablo je zla hra a ze pridavaju nove itemy a ze ci ju mame a nemame ale v podstate ide o to co uz bolo v d2 postavit fungujuci build nadropovat potrebne itemy s co najlepsim rolom . aRPG kosenie ton nepriatelov dropovanie a poslkadanie v ramci moznosti najlepsie fungujuci build. Takze v podstate je vsetko v cajku.
A ak mas lepsiu aRPG tak daj odkaz pretoze po pravde vsetky ostatne arpg stoja za vylis pr*el.
No....zapoměl jsi dodat, že součástí je i nová mapa/bytosti, nová funkce kostky, set dungeony, změny v sezóně, změny v inv (malé ale velice užitečné!!) atd atd. Nebo jsi to zapoměl schválně, protože by to narušilo tvůj D3 hate??? Bavíš tady spíš ty, co se mého názoru týčepns píše:pobavil si, patch jsem cital a to mi ver, ze staci abych vedel jak d3 bude vypadat i nadaleVendetta píše:pns nebud prosimta smiesny a nekidaj hnoj ked sa ti hra nepaci nikto ti nedrzi u hlavy pistol aby si to hral ...cital si vobec patch notes k 2.4 ? ciselkami to iba zacina je tam daleko viac novych veci tak si precitaj alebo radsej nic nepis. A za ten cas co diablo funguje a kolko hodin poskitol to prekonava x dalsich hier ktore stoja omnoho viac a daju ti par hodin .
Osobne fandim CD projekt Red to studiu co ponuklo hru ktora dala stovky hodin zabavi 16 free dlc datadis za 10eciek ktory pridal viac hernej doby ako tie slavne aa hry a dalsi datadisk na ceste.
Takze v globale blizzard mohol hru vydat a prdiet nato a nie sa starat aj po 5tich rokoch a pridavat novy content. Alebo to mohol robit ako to slavne EA bude novy patch 2.4 nachystajte si kreditky 15 eciek, a to iste aj v predoslich major updatoch. Alebo chcete novu legendarku 2 ecka ... takze zatial si zaplatil 2x hru+datadisk nie dlc.nezmeni se nic, jo vlastne "Padl vám předmět a nevíte, zda jej máte v bedně? Nyní vám to předmět řekne sám" , pridaji x-desitek legendarek, (proc tomu stale vlastne rikaji legendarky
) ano to se zmeni a v tomto duchu jsou samozrejme i dalsi zmeny, co d3 zcela prekopou
Seton píše:Každej týden patch velikosti 2.4? Pokud ano, jsou to supermani a smekám klobouk, pokud ne, neplácej tu pi*oviny (bavíme se o 2.4). Patch typu "opravena textura a změna hodnoty goldů pro 2 itemy" je diametrálně odlišnej od patche 2.4 (minimálně co do pracnosti). A maintenance má D3 taky každej týden....když už jsi zmínil údržbu.marian_r píše:Hrám Rappelz, je free, každý týždeň maintenace, patch, každého pol roka nová verzia.