Neposunuse, Dark_Deamon, Obter!vr: Díky, snad už to vyjde
Abu: A to jsem ještě mezitím jednou na nm ripnul

Jinak levelení jde v pohodě, pokud to je hlavní prioritou - což pro mě je. Mám takovou osvědčenou metodu - několik zastávek. První zastávkou je Countess na normal. Nahazuji /players 8, je tam dost bosspacků, u komtesy samotné dávám /players 1, neboť právě tehdy má (paradoxně) nejvyšší šanci na drop runy. Není problém nalevelit během chvilky na level 15 a dropnout potřebné runy pro složení Stealth. Pak je mou další zastávkou Sarina. Má hodně minionů, opět nahazuji /players 8, expů jako kráva. V pohodě na level 26 během pár nájezdů. A pak Pindl, můj věrný přítel

U něj expím na level 54, trvá to sice pár hodin, ale pak je celý nm úplně v pohodě. Další zastávkou je pak NM Mephisto, kde se taky hezky levelí, a opět NM Pindl. No a pak už jsem na hellu

Jinak teď to běhám tak, že celý Normal jedu na /players 1, kromě pater u komtesy, sariny a vše po Pindlovi. NM není na /pl8 s windem žádný problém, kromě Mepha... toho kvůli vlastnímu bezpečí i efektivitě rubu na /pl3. Tímto způsobem se dá projít normal i nightmare za pár dní, rychle a bezpečně

Samozřejmě, tento způsob postupu lze uplatnit u všech postav, ale u casterů je extrémně efektivní
Přeju vám všem příjemné hraní

...a snad už se k vám na hellu taky za chvíli přidám