Tak já mohu být spokojen.
(zde doplňuji mé
screenshoty)
Akt 4 byl místy otrava, zvláště když na mě naběhli nemrtví rytíři a v chaos sanctuary spolu s oblivion knighty, avšak nešlo o nic, co by mě mohlo zastavit. Horší to bylo s infernem od venom lordů, kteří se vyskytovali v počtu velmi hojném. Hephastova kovárna dala Ral....a také perfect ruby. Někde v river off flames jsem našel bílej qahab, tak jsem zkusil štěstí u Charsi.
Nic moc teda. Přesto nasazuju, neboť je to v tu chvíli nejlepší zbraň, co mám. Diablo byl sranda, ale jen, pokud mě nechytl do Red Lightning Hose. Merc byl u něj sice nepoužitelný, ale shadow warriorka byla velmi dobrá k odvedení pozornosti. Dokud žila (ne na moc dlouho), vždycky jsem měl čas na jedno nabití i vybití.
A drop? Páni! 
Nasadil jsem pak i ty drápky, sice celkem šrot, ale furt lepší než dosavadní modrej šrot.
Akt 5: Někde to odsýpalo jedna báseň, někde otrava (všude, kde byli ti plaholčící se chargující nemrtváci). Každopádně ten bodlináč na rozhraní Arreat Platau a Frigid Highlands se
překonal. Merc je
šťastný. Po záchraně Anči jsem se těšil na odměnu...no, radši jsem neměl.

Ani za 1000 to v krámu nechtěli. Ale v Glacial Trail jsem si
spravil chuť a narval tam dvě ethky (už jsem celkem dost často missoval). Pak Baal
dal celkem dobrý předměty, nasadil jsem celkem 3 z nich. Nejvíc potěšil
tento.

Špatný není ani ten Venom Ward, ani jeden z těch dvou
štítů, který jsem nasadil (+15% resist). Ale musel jsem si je zasloužit. Asi 10x povolal bratříčka a nebylo prostě možné se k němu ani přiblížit, jak často posílal ten led.
Každopádně od levlu zhruba 6 fénix strajku jsem ho začal aktivně používat jako primární útok a začal díky vysokému mana steal používat i dragon claw. Krom Baala jsem s manou nikdy neklesl víc než 30 pod maximum. Nejvíc používám první náboj s meteorem, je plně synergizovaný a nadělá dost paseku. Díky výše uvedenému nálezu u Baala začnu nightmare s tím bučrem, tedy přesedlávám z dual claw na jednoruč. Fénixe stejně nabíjím po jedné ráně. Hned jsem ho proděravěl, strčil tam ethku a šel ho vyzkoušet na kravách. Tam mi padl konečně potřebný materiál, abych si vylepšil lenymo na exceptional verzi a já mohl mít 4 řady lahviček.
Každopádně jsem nyní
destroyer, level 44, s 60 body na kontě.
Zbraň
Štít
Helma
Brnění
Amulet
Boty
Prsten 2
Pásek
Prsten 1
Rukavice
Grand Charm