Jedna se o to, ze jak jsem psal mnohokrat, obcas si clovek potrebuje odpocinout od nekonecneho hunteni, a hrat s prehozem veci je nuda...Na druhou stranu nektere me projekty z opacne strany spektra (Paladin bez skillu, Pacifistka) jsou sice velice zajimave co se tyce stylu hrani, ale casove velice narocne a proto s nimi pokracuju jen pomalu, pokud vubec...Takze to chce neco mezi...A to neco je tento muj projekt....
Musim priznat, ze zde na foru me nejvic inspiruji dva lide, a tem bych chtel taky timto podekovat...Deamon je pro me supr motivace v hunteni a hledani gralu, a taky v 99ce (neni problem dat za tyden 2000 tunelu kamo

Ale dost uz blafani a a o co jde...
Chci dohrat 7 charu (tedy septavirat, za kazdy typ postavy jednu - tedy Barbar, Paladin, Asska atd) jako rekneme opravdovy HC, to znamena bez prehozu veci, jeden pruchod hrou, a kompletni vycisteni vseho a vsude...Nastaveni poctu hracu je natvrdo 8/8/3 pro Normal/NM/Hell...Aby to nebylo tak jednoduche

Ted k mym navrhum
1) Necromancer - tady jsem zacal jednoduse, a to Lich kingem, tedy necro na Skeletal magy (+Mastery, Golem mastery a hlavni prokleti Lower resist), merc bude pouzit Cold wolf z A3
2) Asska - Phoenix striker, je s podivem, ale nikdy jsem ji nehral, takze to bude pro me zajimave
3) Amazonka - Passives zonka, bude bojovat nablizko bud mecem, kladivem, mno proste cimkoliv krome standartnich ostepu a kopi, silna Valka a uhyby
4) Barbar - zde jsou na vyber tri, bud Leaper

A ted se dostavam do bodu, kde asi budu potrebovat od Vas helfnout...Preci jen je tezke vybrat u Pala ci sosy skilly, ktere jsem nehral, nebo malo, a u Druida cokoliv, co by me bavilo (zde se priznam je ma predstavivost tezce omezena a tak spoleham na Vasi pomoc)
5) Sosa - hmm, lakala by me Frost nova/Nova, ale to je narocne na manu jak prase, a to nejak nesedi se stylem, ktery budu hrat...Pak je tu ranged Enchantress (na blizko uz jsem parkrat hral), nebo nejaka kombinace ne tak castych skillu (Blaze, Thunderstorm apod)...Ci neco jineho?
6)Paladin - tady jsem hral naprostou vetsinu buildu, napada me snad jen Charger, asi by me bavil Ranger, toho jsem kdysi davno zkousel, jinak nevim
7) Druid - caster ne, Winda mam rad, ale dohraneho na lvl 92 z minuleho turnaje, Fire/Physical jsem uz taky hral, takze zbyva melee...Bud meda (k tomu bych se asi vic priklanel) nebo vlcek...Zde si ABSOLUTNE necham poradit - Bemiku/Slw/kdokoliv

Tot vse, jak jsem psal, zacal jsem necrem, zatim A1 Normal Outer cloister

Nalezy - mno, bude celkem zajimave zjistit, kolik % z gralu se podari nashromazdit za 7 pouhych pruchodu hrou

Pokud postava R.I.Pne, budu pokracovat jinou a k te mrtve se casem vratim, ale budu hrat vzdy jen jeden char bud do smrtaku, nebo dokonceni
Diky za Vas cas pri cteni a diky za pripadne navrhy