POKRAČOVÁNÍ:
14. 05. 2010
Screeny doplním po víkendu.
Tak jsem se opět posunul o kousek dál, šlo to ovšem opravdu těžce...Vlastně jsem se dostal jen do Lower Kurastu, kde se teď na /players 3 nebo 5 snaží vymámit nějaké ty runy...sice se mi vygenerovalo jen jedno ohniště, ale zase je velmi blízko waypointu, takže to jde rychle, zatím ale nic, co by mne potěšilo (3x
Ral, 1x
Tal, 1x
Tir a
El)
To Flayer Jungle mi darovala při likvidaci jejího obyvatelstva runu
Ko http://damagedeath2.wgz.cz/image/16301895 . Přemýšlím teď nad novou zbraní pro moji Leonoru...samozřejmě jde o runové slovo
Melody, ale to bych musel dropnout nějaký opravdu krásný luk. Pak je pro mne ještě jedna varianta, a to pomocí kostky vylepšit svůj
Kuko Shakaku na Elite verzi, ale je tam nechutný požadavek na dexterity a bodů není nazbyt, je sice fakt, že bych mohl svoji helmu osocketovat u Larzuka a dát tam jeden perfect emerald, ale i tak bych musel do dexterity narvat boů až až...(
Prosím tedy o radu).
Nejhorším okamžikem mého hraní bylo čištění dungeonů The Swampy Pit a Flayer Dungeon, kde jsem se opravdu zapotil a trvalo to celou věčnost, než jsem to celé prošel...Fetishové byly v dokonalých skupinkách, kde Ti, co valili inferno, byli imuní vůči ohni, Soul killeři byli způlky imuní na jed a z druhé na blesky a flayerům nedělal nic led...hodně rychlí killeři (zejména mého merce to bolelo). Rozhodující byla vhodná taktika, kdy bylo naprosto nemyslitelné se bezhlavě vrhat do vřavy, což je špatně jak u bowamy, tak u hc hraní. Takže pomalu to šlo tím stylem, že jsem vždy jakoby nakoukl, nalákal, stáhl se za Neeraje a pálil jsem...Holy freeze aura je trochu zpomalila (opravdu jen trochu), zmrazil jsem pomocí freezing arrows vše, co šlo, takže pohybliví zůstali jen flayeři, které likvidoval Neeraj (pokud tedy neřezal ty zmražené), no a v mezičase jsem dopoval merce flaškami, protože 50 000 za oživení je už balík... Nakonec jsem se ale dostal až do LK, odkud budu pokračovat dál.
Jinak v dropu mi udělala radost helma ze setu
Tal Rasha, která ozdobí xicht mého Neeraje (zejména life leech je nádherný). To ale bude ještě chvíli trvat, protože nemá dostatek síly na to, aby unesl svou Crescent Moon Ogre Axe a tak má na hlavě helmu s třemi Perfect Amethysty...už ale jen dva levely a pak mohu do Tal Rashy udělat díru a narvat tam PA, což by mělo stačit.