Welwet:
Připadáš mi jako někdo, kdo si auto vybírá podle barvy a ne podle toho, co od něj čeká

Můžu ti potvrdit že např. oproti corse to saxo jezdí parádně, je vyvážené a nebyl s ním doteď žádný problém. Kdyby to bylo tvojí vlastní zkušeností tak neřeknu, ale dělat tady na mě ramena jakej jsi strašnej borec přes auta a argumentovat tím, že sem ženská a autům tím pádem nerozumím, to je trošku trapné

Zatím jsi nenapsal ani jeden pádnej důvod, proč by tomu tak mělo být, takže předpokládám, že je to jen přepapouškovanej mýtus ze zkušenosti nějakého jiného "borce"
Welwet píše:
No a ten náš herec, kvůli kterému to začlo, nevím já u něj žádnej spešl talent na hraní nenašel..:oP
Docela by mě zajímal důvod proč je teda vlastně dobrej..?
A kolik jsi s ním viděl filmů? Počítám, že max. ten Titanic a z toho se opravdu usuzuje těžko...
DD:
Souhlasím, Departed bylo parádní. Pláž slabší to je fakt. Titanic by ani nebyl tak hroznej, ale je tam plno zbytečných a nudných scén a je to dost utahané...Ale to 51st state jsem neviděla, jen jsem slyšela, že to není nic moc
Vorvy:
V pohodě, jsem zvyklá a na svou výšku patřičně hrdá

A já vim no, proto taky nemám moc s kým si o těch filmech a seriálech pokecat
mato:
No jo, taky se u mě najdou tací, u kterých vládne síla prvního dojmu

Ale vyloženě antipatie cítím málokdy. Naposled se mi to stalo u Dr. Who - ta hlavní hrdinka, už od pohledu se mi z ní otvírala kudla v kapse

A ještě ten typicky anglickej přízvuk. Ale rozhodně to chci dokoukat, slyším na tenhle seriál samou chválu. Holt to chce oprostit se od předsudků

Brad Pitt - to je kapitola sama o sobě. Ten taky jak stárne, tak zraje a hraje čím dál líp - prostě paráda. A zrovna takovej týpek, do kterého by to člověk neřekl, že?

A některé herečky se taky propracovávají, např. Natalia Portman v Black Swan naprosto excelovala, dál třeba Kristen Bell nebo Jennifer Carpenter...Našlo by se jich určitě víc, jen se mi nechce lovit v paměti

Naposled mi bylo smutno po té Galactice a trvá to doteď

Ale vrhnu se na to v nejbližší možné době (momentálně jsem dokoukala pátou sérii Dextera a jsem naprosto u vytržení

, teď budu dokoukávat Sons of Anarchy) a pak přijde na řadu Firefly, pokračovat budu myslím třetím dílem...
Garn:
Brát to takhle, tak se nedá hodnotit nic. Protože sto lidí - sto chutí

Ovšem ať je to jak chce, počítá se názor většiny (těch, co vědí, o čem mluví).