Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:brawler#2485
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Brawler » 09.07.2013, 14:14 hod.

OK, velká pohoda u mě nastala =)))
Necelého půl levlu od vytoužené šedesátky mi blizz poslal error 3007, dobrý den a je po WD :-D se z toho pose*u, takových hodin ve vaultu, takových surovin co jsem už měl, to by se hned craftilo jedna báseň ... škodaaa.

Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 09.07.2013, 14:39 hod.

au au! ja uz se tesil, ze bude s kym farmit a ted tohle....

RIP Tobe i Kalisovi... no posledni 3 dny moc lidi neprezilo :(

Quill Rat
BattleTag:AntenorCZ#2614

Příspěvek od AntenorCZ » 09.07.2013, 14:48 hod.

Tak se hlásím taky. Dal sem si wizze, kterýho na SC nehraju ale nějak se mi líbil vždy. Na 4.pokus jsem se prokousal A1 normalu a teď pomaloučku farmim A2. poučen o důležité znalosti, jakože se neoplatí probíhat to jako na sc a čistit se všechno pomaličku a s rozvahou.

Zatim lvl 21 Wizz Antenor BT: AntenorCZ#2614

Hraju ve většině solo tak hodinku denně čistě jako doplnění SC hry, ale chytlo mě to a víc se těšim na tu HC hru než na SC farmu. Už se těšim až mi začnou padat první kamínky, abych byl o něco hežčí.

Tak lovu zdar.
Antenorcz

Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 09.07.2013, 15:00 hod.

MaxAdrenalin monk pojede jedine dual weap., to je morda, jak to kraji... 12.lvl - skeleton king dole

Bra: rip, ale aspon mam s kym jit :)

Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 09.07.2013, 15:46 hod.

Kdyby někdo začinal odznovu napište mi, sám určitě chodit nebudu a v tom 4a na NM strávim asi ještě chvíli než ke ně někdo dojde :)

Jinak RIP Braw :-( je to strašná smůla, že už i tady člověk ripne na DC a ne na to, že ho prostě zamordovali je dost smutný .-(

Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 09.07.2013, 15:53 hod.

no vypada to, ze na zacatku je ted msstar, mox, violator, kalis, braw... pak tam mam ja svoji barbinu a jeste Ty taky neco zalozis... takze 7 lidi - to uz je na dve grupy :p

Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 09.07.2013, 17:37 hod.

Zaljan - CG, si The BIIIIGGG BOSSSAAAAKKKKKK

Brawler - RIP :-( to je v prrrr, ale aspon muzes frcet s nama

Jinak ja bych to s tim rozdilem urovni tak drsne nevidel. Je fakt opruz hrat tohle sam a tech 5 je asi akorat. U ty 60 jsme to meli tak, ze Zaljan ji dosahl prvni, takze me tahal. Kdyby to bylo naipak, tak ja jeho. To bych taky nehrotil a s*at na blbosti, at kazdy jede poctive dle sveho vedomi a svedomi a je to.

Sutry to same. On i ten flawless square zas takovy terno na ty MP10 nedělá a postupem casu s pribývající hustotou hry (NM,HELL) neni skoro poznat :-). Jo takovy star a vys, to by byla jina :-).

Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.07.2013, 17:42 hod.

Jinak co zitra (streda) pokracovani od 20:00?

Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 09.07.2013, 21:57 hod.

16. pred butcherem, docela se potim sam...nekdo podobnej levl (a nespi) ?

edit: jo tak ve 4 uz jsem spal :D
Naposledy upravil(a) Kalis dne 10.07.2013, 08:56 hod., celkem upraveno 1 x.

Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 10.07.2013, 03:06 hod.

tak dneska jsem dotahnul s klukama (kolmen, violator a quetak) v rychlo progressu barbiho na lvl 18 (butcher down) a pak zamiril do vinarny na lahvinku... ale jedna nikdy nestaci :D

doufam, ze dosli aspon do A3, krajelo se to nadherne....

2kalis: spis?

2mox: porad za SK?

Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 10.07.2013, 05:30 hod.

Zaljan - ja jsem nikam nepokročil. Gargamel IV je porad za kingem. Snad dneska v tech 20:00 by jsme mohli dat 4hru

Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 10.07.2013, 09:07 hod.

ja mam dneska damskou navstevu ;-) ale nevim, kdy dorazi... odhaduju ze az nekdy po 21:00, takze nejaky prostor by byl... tedy pokud se do te doby vylecim z kocoviny :D

Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 11.07.2013, 07:34 hod.

To Braw a Kalis - RIP Kluci - je v řiti, že DC už kácí i v lese MP10 challenge.

Včera jsem měl brutální bussy, takže jsem se do hry dostal až okolo 22:00 a to jen mrknout na AH. Dnes by to mělo být výrazně lepší :-)
Obrázek

Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 11.07.2013, 08:05 hod.

dneska od 17:00 mam akci, jinak bych zase dal. posledne to slo pekne, 2x monk + 2x wiz. Jsme kolem lvl 24 a mame šmoulo-koulařovo tělo v 2a

Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 11.07.2013, 08:57 hod.

ja toho vcera moc nenahral - blondyna s peknou figurou dostala prednost :)

WD 60(5) farmi A4 hell a na infernu se odvazi zatim jen do mesta
jeptiska (20) a barbina (22) jsou za magdou v A2
DH (2) na startu

dneska bych poexpil tak 3-4 hodinky, budu volnej cca od 21:00 (mozna uz ve 20:00, kdyz junior brzo usne)
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 11.07.2013, 10:52 hod., celkem upraveno 1 x.

Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 11.07.2013, 10:40 hod.

ze se na to nevyprdnes. Dyt de stejne jen o 20-30sec slasti, zbytek je prom*dany čas.

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.07.2013, 10:54 hod.

:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 11.07.2013, 11:44 hod.

to moc velkou vydrz nemas Moxi :D

ale jinak vcerejsi vecer optimalni: po navratu z koupaliste a lehke veceri pohodova hodinka s D3, pak dve hodiny zabavy s lahvi dobreho vina a peknou blondynou, ktera netrva na hodinove predehre a nejradeji spi u sebe doma, a nakonec jeste trochu farmy A4 a k tomu 2 panaky Highland Park Einar, ktera se ukazala jako prijemne prekvapeni.... ;-)

Quill Rat
BattleTag:msstar#2928

Příspěvek od msstar » 11.07.2013, 14:57 hod.

Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyl tak jsem si to tu pročetl a To co napsal Brawler jako pravidla na první stránce je skoro bezchybné !

Jde jen o to, že já prostě nesouhlasím s tím, že použiju kameny nebo itemy z jiné postavy i když jsem s ní hrál na mp10 a bohužel umřel. Proto taky vše co najdu rozcraftím a nosím u sebe jen material a kameny. Když umřu padne vše se mnou a jdu znovu s čistým stolem. Pokud to děláte jinak dle mě šidíte challenge, přehazování věcí a kamenu a knížek je hroznej boost. Jak je napsáno v Brawlerovích pravidlech.
Když jdete jen s tím co najdete s tou kterou postavou, máte prostě málo materiálu, malé kameny a třeba zrovna jak na potvoru málo tech které potřebujete i když předtím vám jich padalo hodně. Ano mluvím o červených kamenech :D.Z toho mála materiálu se vám zrovna jak na potvoru nepodaří žádný craft, takže je to jako by jste to vyházely.Chybějí vám stránky i když předtím jste je měli a nevěděli co s nima protože vám zase chyběli kameny. Proto je to Challenge !

Vím o dvou lidech kteří to tak hrajou, nikoho nejmenuju protože nechci nikomu házet klacky pod nohy. Jen prosím, pokud to někdo z vás děláte podobně a měníte věci z postavy na postavu nežádejte mě o společnou hru. Já to takto hrát nechci. Vy si to hrajte jak chcete. Ale já si tu výzvu chci opravdu užít se vším všudy.

Dík
Obrázek

Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 11.07.2013, 22:59 hod.

Ano ano ano, priznavam se dobrovolne a bez mučení. Byl jsem to ja, kdo ma v truhle asi 5 veci, co muze pouzit na lvl 50+ (ne redukce) a taky par (doslova) šutru z minuleho wize.

nyní upraveno dle podminek - sutry. Mel jsem totiz o celych 50 dmg vic a brutale jsem si tim pomahal. Znate to, vsechno slo jen na 3 rány misto na 3,5. Jsem uplne strašne vychcanej had a skaženej proradnej slizoun. Nikdo se mnou uz nikdy tohle nehrejte, bo bych vas mohl taky nakazit mou skazenosti. MUHEHE! Suroviny dal skladuju v truhle (co dropnu), protoze nehodlam skakat kazdy 2 minuty do mesta kvuli plnemu inventari, kdyz tam mam tahat uplne vsechno nebo litat co chvila craftit at se mi uvolni 1 čtvereček. To je totiz demence.

Jo a taky kdyz protahuju lidi, tak sbiram uplne vsechno, pak to rozcraftim, zluty si necham a legendy pouzivam. Vlasthne uz inferno vubec nehraju, protoze potrebuju svindlovat, tak jedu radeji farmu MP10 normal nebo NM a navic kdyz se nikdo nediva, nasazuju HF+Cervenej Radiant do Cain setu, nechvam se protahovat nic netusicima lidma a hraju i MP0, abych nahodou nechcipl. Postavu jsem teda pojmenoval Gargamel IV, abych vas vsechny zmatl a mohl brečet...

Tot vsechno :-D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“