TV Spot
Teď jsi mě možná zaskočil, ale myslím, že to s poplatky nesouvisí a to ani u veřejnoprávních televizí; nevycházejí spíše ze sledovanosti, případně nějakých průzkumů trhu?
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
Re: TV Spot
Hlavně u těch reklam nezáleží ani tak na televizích, ale spíš na té společnosti, která chce tu reklamu prezentovat. Když naší televizi Blizzard tu reklamu nedodá a nezaplatí za její vysílání, tak ji ta televize vysílat nebude... To tam radši dá reklamu na vložky, za kterou dostane zaplaceno.
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Reklama na vložky, to je nejvetší hnus 

Ptejme se proč spot nedodá. Nevýznamý trh, malá důvěra spotřebitelů, odpor veřejnosti k PC hrám,... a to je vina koho? Mimo jiné televize, kterou sleduje 90 % populace.
no jo uz mlcim,sam nemam tv uz vice nez deset let,je k nicemu..

To vůbec není pravda. Blizz nás nepovažuje za významnej trh. To je jasný už z toho, že tu nemají ani pobočku (kvůli tomu nebude ani lokalizace). Prostě nějakejch 10 milionů čechů je pro ně jako flusanec v moři. Třeba německej nebo polskej trh je několikanásobně větší. Navíc tady si to lidi stejně koupí. Těch pár % navíc, který by nalákali reklamou/lokalizací se jim nevyplatí, protože by s tím měli zase náklady navíc. Kdyby se jim to vyplatilo, tak by tady ta reklama byla...
Tomu samozřejmě rozumím. Blizzard si regionální analýzy udělal, o to žádná. Mně šlo spíš o televizní obraz pc her a herních komunit jako takový, a ten je u nás dost žalostný. Nevyvracím tvé argumenty, nakonec jsem taky napsal, že jsme malý/nevýznamný trh ve všech oblastech...
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Timpa: No, budu tam minimalne 3 animacie. Zaciatok, Black Soulstone, nove zabery. Myslim si, ze to ze su tam tie papyrusove casti nemusi znamenat, ze tie animovane budu nejak zavratne kratke. Mozno len nebudu take roztahane ako v D2.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Holborn: Je pravda, že v jiných státech mají hráčské komunity mnohem lepší "pověst", než u nás. Ale i kdyby tomu bylo tak i u nás, tak si nemyslím, že by nám to nějak pomohlo ohledně toho jestli bude blizz dělat reklamy i pro ČR. Jsme zkrátka příliš malý trh no.
Jedna věc je zajímavá: podle informací z netu spot běžel na americké Fox TV a nevím, jestli i někde jinde. Paradoxně tak byl spot nejvíce sledovaný na internetu, kde se po premiéře v TV objevil ve stovkách kopií.
Myslím si, že společnosti z herní branže moc nechtějí utrácet za reklamy v televizi, obecně a celosvětově. Používají jiné marketingové nástroje. A když do toho jdou, pak je to levný spot v méně sledovaných časech.
Blizzard to udělal dobře, protože se přednostně zajímá o amerického zákazníka, pustil spot doma a mladí amíci při večerním hamburgeru (i s rodiči) uviděli padat oheň a na chvíli zapomněli, proč se dívají na televizi (Family Guy). Ten šot je fakt ďábelský a druhý den po webu oblétl zbytek světa. To chtěli, ne?
edit: Ještě lépe, Fox je v podstatě globální televize a šlo to v zemích, kde mají zastoupení. Tím je moje úvaha celkem mimo (ale mazat to už nebudu, jsem línej)
Myslím si, že společnosti z herní branže moc nechtějí utrácet za reklamy v televizi, obecně a celosvětově. Používají jiné marketingové nástroje. A když do toho jdou, pak je to levný spot v méně sledovaných časech.
Blizzard to udělal dobře, protože se přednostně zajímá o amerického zákazníka, pustil spot doma a mladí amíci při večerním hamburgeru (i s rodiči) uviděli padat oheň a na chvíli zapomněli, proč se dívají na televizi (Family Guy). Ten šot je fakt ďábelský a druhý den po webu oblétl zbytek světa. To chtěli, ne?

edit: Ještě lépe, Fox je v podstatě globální televize a šlo to v zemích, kde mají zastoupení. Tím je moje úvaha celkem mimo (ale mazat to už nebudu, jsem línej)
Hlavne, video bolo nahodené na net 26teho, nabudúce musíme byť rýchlejší s hľadaním !
A nie vidieť to 3 dni po 

ahojky,tady jsem našel další pěkný ukázky o D3
http://www.youtube.com/watch?v=64zI4Lng ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=64zI4Lng ... re=related
To skoro vypadá, že Azmodan tam ani nebude .D
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Už pouštím po 5. a pořád doufám, že tam uvidím víc než předtím, a ono je tam pořád to stejné ale je to čím dál víc mocné!
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
jj Programos
:D tiež tak refreshujem
:D

- kuba7
- Quill Rat
- BattleTag:Kuba#2857
z pár vteřin záběrů z těch dvou reklam mám pocit že ten příběh bude ještě habriliónkrát epičtější než sem čekal...těch posledních pár dní bude větší peklo než celých těch 11 let 

- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
kurna ten Imperius je docela free for all Badass 

Je to super. Video ale normalne shlednout neni to prave orechove. Lepsi je ho ulozit a poustim si to v editoru zpomalene abych ty sestrihy stihl :-D
Odesláno z SGS2 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z SGS2 pomocí Tapatalk 2