PEJSKARI
Re: PEJSKARI
Hm jak tak na Vás koukám asi to po dlouhé době zapnu a zkusím příští víkend, nevypdají zle ty gemy. Co Vault stojí to opravdu za to jak bylo celou dobu představováno? Předpokládám, že pet WD stále drží přední příčku i když tu někteří z Vás naříkají, že po GR 30 už to taková sláva není:)
Kdepak, pet WD se propadl hluboko do startovniho pole.
s tímto závěrem bych tak nespěchal
ja ano pet wd je uplne v hajzlu, ti petici vubec nic nevydrzi a v normalni hre na t6 to kosi rychleji i muj barbar, takze wd je totalni propadak, naopak nejvice op mi prijde wizard, to co predvadi firebird set v kombinaci treba s hydrama je brutus, druha vec je ze nemam kukuricu, tak mozna s ni to bude jinaci, ale za me je petak v......
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Pet wd už je fakt out.
Na T6 snad ještě použitelný ale jinak ne...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Na T6 snad ještě použitelný ale jinak ne...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
ne snad. T6 je furt pro peta procházka
.
Jediný kde zaostává jsou vysoké GR. Takže z něj nedělejte odpadlíka ;-)

Jediný kde zaostává jsou vysoké GR. Takže z něj nedělejte odpadlíka ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

kdyz jedu ve full parte najezdy na klice, nebo ubery t6, tak ten kdo to nejvice brzdi je vzdy wd, to je proste fakt, zalezi jen, co znamena prochazka...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Wiziny řvali, jak je pet Wd OP a oni slabí, tak je boostli a pet WD pohřbili. ten nerf Enforceru je bug nebo záměr z nenávisti.
Wizdogové řvali furt
. Člověk se holt musí naučit pracovat s tím co má
.

Taky přemejšlím, že bych pořádně vybavil wiznu FB setem a jedém , hydra-wand už mi s WD dropla (nic extra ale)
Jenže já mám to svoje zvířectvo fakt rád
Mimochodem těmi gemy Blizz vlastně pohřbil T6 rifty, staly se teď moc snadnými, a v GR zase není dobrý poměr lootu, to není dobré. Chtělo by to přidat T7/T8

Jenže já mám to svoje zvířectvo fakt rád

Mimochodem těmi gemy Blizz vlastně pohřbil T6 rifty, staly se teď moc snadnými, a v GR zase není dobrý poměr lootu, to není dobré. Chtělo by to přidat T7/T8

jaky ale rank na gemu musis mit, aby ti to vynahradilo ty staty na tech spercich??
No 25lvl samozřejmě
Třebas na amuletu jsem přišel o 18% physical, ale mám za to 20% dmg navíc po většinu času (do minutky další elitku skoro vždy sundáme) a k tomu mám +15% do elit - to bych řek, že už se vyplatí. Ale třebas tento gem je úplně na prd v trialu, tam nahodím původní amulet 

Včera jsem zkusil chvilku - tuším jsem dal GR 26 nebo 27 to je jedno. Chodil jsem to na physical build a ten poslední, co jsem o fous nestihl tak byl opravdu, ale opravdu špatně nagenerovanej. Gemy mi přijdou přehnaný na to, že pak člověk jde normální rift nebo bounty a ty gemy z toho dělají o 2-3 třídy lehčí obtížnost. To se moc nepovedlo teda...
Eště to za tejden ozkouším trochu víc během víkendu a uvidíme, přeci jenom lítat mezi clasama jen kvuli tomu, že jednou je to dole jednou nahoře se mi moc nechce.
Eště to za tejden ozkouším trochu víc během víkendu a uvidíme, přeci jenom lítat mezi clasama jen kvuli tomu, že jednou je to dole jednou nahoře se mi moc nechce.
ja pety do 30 gr (sólo), nad 30 jen v parte, padla mi 2h furnance, či jak se to jmenuje, tak otestuju jadeho, co vydrží
Určitě bych nasadil Bane na elity
.

@Relic Tak Ja zatim pouzivam Enforcer a Bane of the powerful 

Achievements: 7400 (92%)
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
podle mne v dobre slozene parte, ktera drzi moby permanente v sachu, se i pet WD trosku uplatni
nezkousel jsem a budu placat z vody, ale kdyz uz pet WD tak mozna ma vetsi sanci CDR build a hlavne zajistit, at peti zijou - tj nezapomenout nejake pasivky nebo gemy na defense, pripadne nejake CC jako nebo zpomalovani..., mozna ta helma co ma rooting effect, jen napady
ale kazdopadne i kdyby zili, tak o par urovni vyse bude chybet DOT dmg
nezkousel jsem a budu placat z vody, ale kdyz uz pet WD tak mozna ma vetsi sanci CDR build a hlavne zajistit, at peti zijou - tj nezapomenout nejake pasivky nebo gemy na defense, pripadne nejake CC jako nebo zpomalovani..., mozna ta helma co ma rooting effect, jen napady
ale kazdopadne i kdyby zili, tak o par urovni vyse bude chybet DOT dmg
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)