Opraseni D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
nabru
Quill Rat
Opraseni D3

Příspěvek od nabru » 25.03.2015, 13:23 hod.

Cuz, tak jsem oprasil D3 a chci se zase zapojit, ma cenu zacit novou postavu kvuli nejakym patchum ... ? Pri vydani jsem koupil D3 a pak jsem to tipnul ze pockam nez to trosku opatchujou, takze mam 30 lvl wizzarda, nekde jsem cetl ze lidi prave zacali s novyma postavama kvuli necemu, konkretneji nevim, diky za veskery info

PS: cz/sk party se daji najit? kdo je zadanej do party? wizzard pry trochu zaostava

Rhondien
Wraith

Re: Opraseni D3

Příspěvek od Rhondien » 25.03.2015, 13:41 hod.

Ahoj, dneska už se hraje většinou sezóna, kde začínáš od úplného začátku, tj. nemáš goldy atd. a jedeš od prvního levelu nebo hraješ dál standardní cestou.

Nemá, klidně pokračuj v té, kterou máš a až se dostaneš na 70 lvl, máš-li ros, tak se ti otevře adventure mód a tam teprve začíná to pravé diablo, bounties, normální rifty, greater rifty.

Co se týká hraní s ostatnima lidma, tak si najdi tady na fóru téma hledám spolubojovniky a tam určitě někoho na hraní najdeš, nebo si mě klidně pridej a můžeme něco zajít.

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 25.03.2015, 15:28 hod.

Rhondien píše:Ahoj, dneska už se hraje většinou sezóna...
Ako vieš?

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 25.03.2015, 15:35 hod.

Soudím dle svého FL, ve kterém většina lidí hraje sezónu.

Btw. Souvisí nějak tvůj dotaz s původním dotazem?

nabru
Quill Rat

Příspěvek od nabru » 25.03.2015, 17:01 hod.

Dal jsem pozvanku na "rhondien#2516" je to spravne nebo ... ? Jinak dnes jsem poprve zabil Diabla(na normal) a musim rict ze me to bavi, takze dokoupim jeste datadisk

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 26.03.2015, 09:00 hod.

Přesně tak. Už jsem tě i přidal. Když jsem ve hře, tak stačí napsat a rád pomůžu.

Diablo 3 bez roska nemá cenu ani hrát.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“