před několika týdny jsem po velmi dlouhé přestávce opět nainstaloval Diablo a v souvislosti s tím hledal kvalitní zdroj informací o hře (pokud možno v češtině) a širší hráčskou komunitu. Bylo nemožné nenarazit na DiabloFans. Nyní dávám volný průchod své potřebě představit se a pozdravit se s Vámi.
Jsem již letitý hráč (bez pár měsíců čtyřicátník), přesto jsem mnoho her neodehrál, ale k tomu se ještě vrátím později. Jsem ženatý, mám čtyřletou dceru, bydlím poblíž Prahy a povoláním jsem částečně kancelářská krysa a částečně arborista (kříženec horolezce, dřevorubce a doktora).
Z mimoherích zájmů lze zmínit historii, šerm, asijská bojová umění a filozofii, přírodu, turistiku, film, hudbu a spoustu dalších…
K intenzivnějšímu hraní jsem se dostal právě přes Diablo, konkrétně jedničku. Následovalo čekání na dvojku ředěné baldurem. Kromě dvojky samozřejmě dlouho nic jiného neexistovalo. Poté jsem se dlouho potuloval po azerothu a když vyšlo DIII, myslel jsem si, že je čas na změnu. Bohužel jsem byl détrojkou hodně zklamán. Aukce za zlato a peníze, vazba postupu ve hře na něj atd. vedli k odinstalaci a návratu do wow. RoS jsem vyzkoušel, ale ještě to nebylo ono. V tuto chvíli jsem naopak opustil wow, lodičky a lidičky to způsobili.
Diablo v tuto chvíli vnímám velice pozitivně, samozřejmě uznávám, že dřív to bylo lepší, ale to bude tím věkem

Tak a teď proč píšu zde:
Velmi mě oslovila myšlenka Solo Selffound a to, jak ji zde DrSma prezentuje. Když jsem se vracel do Diabla při vydání RoS, vyházel jsem všechno z bedny i postav a jel načisto. Vzhledem k tomu, že se po několikaletém raidování dostavila kooperativní únava, upřednostňuji herní samotu. Sice mám pár přátel z reálného světa, kteří mají také nainstalováno, ale čas s nimi raději trávím u něčeho „lepšího“ (rozuměj pivo, maso apod.).
V současnosti hraji výhradně sám, a i když prohlížím buildy a návody, rád si zkouším všechno sám. Všichni víme, když dva dělají totéž, není to totéž. Hraji soft, stačí že mám HC práci, kde si musím to „RIPování“ opravdu ohlídat. Ke hře se mi navíc občas připlete i nějaká ta sklenka a sousto pro absolutní relax. A každý jistě ví, že čím více je sklenek, tím horší je výkon… Nyní, když se blíží nová sezóna, pošilhávám po tom, že využiju toho, že jsem zatím na začátku a naostro to rozjedu až s vydáním eSkolik? eSčtyři?.
Co se postav týče, zcela zásadně musím do kostlivců mlátit nějakým klackem, takže barbar, monk a crusader. Přičemž barbar vede a ostatní jsou momentálně spíš věšáky a terče rozptýlení. Do podpisu sice přikládám odkaz na acc, ale moc se tomu nesmějte, jak jsem už psal, laboruji se vším možným i nemožným.
Takže jakmile vyjde sezóna, budu zde se svým měkkým sezónním barbarem. A budu rád, pokud se tu najdou i další sezónní hráči, s nimiž si budu moci sdělovat poznatky, postřehy a postupy ve hře a porovnávat si tak své virtuální pindíky.
Do té doby Vám všem přeji spoustu PC/RL zábavy