Spam?
Koukám, že se tady oběvila pěkná hrstka spamu, asi by to chtělo udělat lepší ochranu na vytvoření účtu a rovou i při posílání postů dát antispam.
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
Re: Spam?
paráda a spam pokračuje, nechtěl bych to mazat xD... co je na tom spamování baví, nechápu
EDIT: počkat, nechápu proč se mi nacpal spam před můj post, když jsem ho napsal později než "on"?... a ještě si budu muset nastavit čas ta hodina dozadu je matoucí xD
EDIT: počkat, nechápu proč se mi nacpal spam před můj post, když jsem ho napsal později než "on"?... a ještě si budu muset nastavit čas ta hodina dozadu je matoucí xD
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
Marně lovím topiče mezi hromady ghtfx hkoss kofkoyoy .Poprvý jsem si toho všiml když jsem tu byl přes mobil a myslel jsem si že se mi zbláznila jazyková lokace, bohužel spam je horší.mno nic jdu pařit snad mi někdo nebude spamovat chat 

už to klucí šikovný smázli... chat ti určitě budou spamovat, musíš leavnout z General chatu xD... tuhle feature taky failnuli, njn když někdo nechadí na chat, tak ho tam násilím připojim a už bude na něm jestli odejde nebo zůstane a bude číst tucet spamů... ale pravda, že se mi tam ozvali dva češi xD
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
jj pěkně kluci hned to vypadá líp
ale zas tam nějaký naskakujou, všal ale oni si s tím už poradí.ty jo na general chatu jsem žádnýho čecha ani slováka nepotkal, spíš to ignoruju a radši kecám s někým známým 

jsem tam chvíli psal anglicky pak tam někdo nahodil a nebylo to anglicky... tak jsem tam napsal česky, "omg tak to aspoň piš anglicky xD" a ozvaly se 2 češi :-D...
no a já general chat neignoruju, já ho leavuju xD
no a já general chat neignoruju, já ho leavuju xD
Workin' on it...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.