Necu svinit topic tak to plesknu sem drop v D2 byl lepčí a lepčí pocit z progressu než ted v D3 a z datadisku bohužel mám obavy věci sou tam krásný ale k čemu když první 3 obtížnosti jsou k ničemu.....snad s tím něco udělaj
dawe: abysme si rozuměli, já v D2 hrál taky solo self. A nesnášel jsem tam týdny bez posunu. To se mi v D3 nestalo z dropu do teď. Já jsem spokojenej.
(však se podívej na Bardropa dneska večer. Upravil jsem gear,..vždyť je to samej klenot )
Z datáče obavy nemám. Půjdou hodně výš útoky i obrany, takže na to budou nějak reagovat i s obtížností. Nikoho by nebavilo farmit současný MP10 s 2M DPS a 5M EHP a oni to vědí
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů Diablo 2 - MF turnaj
Ale v D2 byli normal i nightmare o něčem tady je to o ničem....byli lidi co to vzdali už na nightmare že to nedávaj tady tě to akorát obtěžuje ale to je fuk....DrSma hezkej kousek
já jsem to včera sledoval, ale nějak jsem nevěřil, že to je jako na trvalo
TAK TO JE pr*el Jen doufám, že se nám sem teď nenatlačí celý forum, kam jinam
Je mi AH závisláků až líto. Někteří měli listování AH jako hobby. Je to dost drastický. Možná stačil opravdu jen ofiko mod NoAH ať si lidi vyberou. Každopádně se nám tím zjednodušuje hodně věcí
Naposledy upravil(a) DrSma dne 18.09.2013, 08:19 hod., celkem upraveno 1 x.
cože se stalo ?
já jsem se zase včéra zrumíčkoval a mám pocit, jako bych nevystřízlivěl BTW: sry, že jsem nedorazil, ale kdybych si za to sednul, tak mám na monitoru densitu mobů na mp0 jako na mp1