Pro Javůrka

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Odpovědět
Wixxia
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Wixxia#2518
Pro Javůrka

Příspěvek od Wixxia » 26.08.2012, 02:55 hod.

Poslední EDIT je prosím nejdůležitější!!!!!!!!!!!!!

Hoja Javůrku:)...

Tak se asi zase vrátíme ke kecání v Diablu jenom :lol:
.. Už to dělá zase. A víš co je zajímavý?? Že v obou těchto tématech je ten samej odkaz na to D3 wiki, jak sem ho šoupla do " Avenger Affix ". Pak o něco málo později ho postnul někdo do téma " Nejhorší monster pack " ( nebudu sem ten odkaz radši vůbec dávat ). Chtěla sem popsat tam můj dojem z nejhoršího monstra a při odeslání to hodilo to samý, co odpoledne v Avenger. Od tý doby to zase dělá. Je možný, že by to dělal tenhle odkaz?? Psala sem Ti i SZ. Přišlo Ti to?? Mě to totiž zase hodilo do okna logu a dělá to furt. Třeba nepude pro Tebe založit ani tohle vlákno. To se ale hned po odeslání dovím.
Jinak, proč sekce Ostatní a né o chybách?? Tam si to může přečíst i jinej správce. A pak je tohle pro něj nežádoucí. Mě totiž zajímá docela, jest-li si si ten tvůj návrh po tom mega postu nerozmyslel :lol: :lol: . Takže to ani vlastně o týhle chybě není.
Jinak, ještě jeden důvod proč to píšu sem. Já nevím, kdy budu v Diablu. To se prostě na chatě nedá. Málem sem zařvala na DC zase. To neriskuju. Tady si to aspoň můžu přečíst kdykoliv ikdyby se mi nepovedlo lognout a pak se chytnem v D3.
Takže zatím Hoja a supra den...

EDIT : hmm, tak to jde... A přitom v Nejhroší monster pack to hodilo chybu. nějaký zajímavý ne??

EDIT : Pokud k té skupině ale vážně z mojí strany dojde ( od začátku hry ), je možno zapojit i Srandistu?? A tím odkazem to asi nebude..Protože už tohle zase hází chyby. Třeba to zase nepude potvrdit, jako 10x teď...

EDIT : Tak vždy, když vyčistím tím prográmkem, jak si mi doporučil soubory a použiju úpa jinej prohlížeč, tak to dovolí vše. Vypnu, zapnu a už to nejde. Ehm, mohl by to být nějaký vir?? Ale teda s tím sem se nikdy nesetkala. No to doufám, že ne. Portože scanuju NODem. Já lepší antivir neznám.

EDIT : Porsím, na toto klidině zareagujte všichni!!! Nejen Javůrkek. Vždy jde opravdu založit, nebo odpověďet na topic jen v případě, že to vyčistím. Co mi ale přišlo dost divné je toto.

C:\Users\Jirka\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IE5\WOJVW7MN\menu-socialni-facebook[1].png << -- Vždy se tam objěví strašná hromada těchto vět, ale přitom Jirka jasně blokoval Facebok a jiný sociální sítě na všech počítačích, co máme. Proč je tam tato věta prosím?? Pomohlo by to nějak vyřešit můj problém? Jinak je mi prakticky už jedno, že mi to dělá. Když vím, jak tu chybu odstranit. Číst to mohu i nepřihlášená a před odpovědí, nebo založením téma to prostě smáznu a je to. Možná to Javůrku ani už nemusíme řešit. Ztráta času. Ale zajímalo by mě, proč je tam tato věta. Ani jeden z nás ani nemá profil na Facebooku. O co jde??
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“