All res. vs. reduces damage from melee attacrs
Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat jetli je lepší použít opasek s all res. a fire res. nebo opasek, který má reduces damage from melee 19%. Zkoušel sem je oba, ale nevšiml sem si nějakého zvláštního rozdílu. Zkouším teď WW barbara, ale ve 3actu dostávám od některých elitek dost naprdel. Tady je můj profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hokt ... ro/2091008 kdyby ste mi někdo poradil co změnit.
Chtěl jsem se zeptat jetli je lepší použít opasek s all res. a fire res. nebo opasek, který má reduces damage from melee 19%. Zkoušel sem je oba, ale nevšiml sem si nějakého zvláštního rozdílu. Zkouším teď WW barbara, ale ve 3actu dostávám od některých elitek dost naprdel. Tady je můj profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hokt ... ro/2091008 kdyby ste mi někdo poradil co změnit.
Re: All res. vs. reduces damage from melee attacrs
All rez redukuje veškerou škodu (fire rez čistě ohnivou). Jaké má staty ten pásek (s redukcí) ?
Jinak nejsem expert na barba, ale co vím tak ww build závisí na rychlosti. Čím vyšší AS a crit chance tím lépe. Jinak bych to hrál asi spíš na lifesteal a dmg (v 1.05 již ta tornáda tak rychle negenerují s LOH) , ale nemám to ještě vyzkoušené.
Jinak nejsem expert na barba, ale co vím tak ww build závisí na rychlosti. Čím vyšší AS a crit chance tím lépe. Jinak bych to hrál asi spíš na lifesteal a dmg (v 1.05 již ta tornáda tak rychle negenerují s LOH) , ale nemám to ještě vyzkoušené.
já bych volil ten s redukcí proti melee, 19% je prostě moc
Ano je to pěknej boost, ale je tu také možnost mít např. lifesteal na pásku (např. IK) a ten nakonec může zajistit přežití mnohem lépe.
to ano, ale to už neodpovídá na otázku, kterou se ptá
http://screenshot.cz/IF2J4/ Tady je ten pásek s tím melee reduces.
Ten pásek ti zredukuje přicházející physical damage a lighting damage. Vem si to takhle, budeš mít přicházející ránu 50.000, redukci armorem 70% a redukci rezistem 75%, takže do tebe půjde 3750 damage. Ten pásek zredukuje tuhle hodnotu z 3750 na 3038 u fyzického poškození, ale už vůbec nic neudělá s ostatními elementy vyjma blesků za předpokladu, že by ten jiný pásek s all rezisty a fire rezisty měl stejnou defenzi.
-
Na pásku můžeš získat +80 allres a +60 k elementu a navíc můžeš získat mnohem, mnohem více statů a life%, než s tímto páskem. Takže tento pásek si zvol, pokud máš vyřešené rezisty a staty, pokud ne, volil bych decentní rare pásek. Třeba jako mám já, 161str, 37vit, 72allres, 37fireres, 11% life, pickup 7yds. A ani nebyl extra drahý.
-
ještě doplnění, přichází 1.0.5 a pokud jsi používal war cry - impunity, 500 allres je nyní po zařvání buffnuto na 750. V 1.0.5 to bude jen 600.
-
Na pásku můžeš získat +80 allres a +60 k elementu a navíc můžeš získat mnohem, mnohem více statů a life%, než s tímto páskem. Takže tento pásek si zvol, pokud máš vyřešené rezisty a staty, pokud ne, volil bych decentní rare pásek. Třeba jako mám já, 161str, 37vit, 72allres, 37fireres, 11% life, pickup 7yds. A ani nebyl extra drahý.
-
ještě doplnění, přichází 1.0.5 a pokud jsi používal war cry - impunity, 500 allres je nyní po zařvání buffnuto na 750. V 1.0.5 to bude jen 600.
Přesně jak píše kolega nade mnou. Mnohem lepší budeš mít nějaký pěkný rare pásek. Za rozumnou cenu se dá sehnat pásek se Str 200+, Vit 150+ a Allres 70+. A bude mnohem lepší, než ten Legendary.
Jenom bych dodal, že melee reduction se vztahuje na všechny typy poškození, ne jenom na Physical. Samozřejmě to poškození musí být na blízku.
Jenom bych dodal, že melee reduction se vztahuje na všechny typy poškození, ne jenom na Physical. Samozřejmě to poškození musí být na blízku.
hlavně když už máme ress či armor na vyšší úrovni, tak jen třeba dalších 10% je strašně drahejch
Není taky třeba uvažovat, že barbara s rozumným LS/LoH právě meele moc nebolí? Píšeš v prvním příspěvku "od některých elitek". Od kterých? Které affixy?
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
V 1.0.5 bude potrebny LS vsade
Takze zober opasok s LS.

>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda