zdar, nefarmim to tedy kazdy den, ale nezda se mi ze je to ciste o dps, kdyz nahodim nekolik fire skill doplnku, tak ubiram o 1/4 vic, nez kdyz je dps vetsi treba o 200k...
Ahoj,vzhledem k tomu, že je to počítané multiplikátorem, tak dmg může být větší. Když často střídáš buildy/runy,tak se Ti zase vyplatí větší DPS v základu.
Nafarmen matroš na Asheara set věci co jsem potřeboval + pocraftěn (vyšlo asi po 10 pokusu na ks - sice unbuff o chlup menší,ale ve výsledku buff +2,1m T +% DMG na skilly ), díky Royal Grandeuru 1+2 setovej bonus
Zítra se snad vrhnu na ten HF ring, tak popř. postnu.
donar gratulace, moc pekny gear, az si rikam, ze zacnu barba hrat, kdyz vidim, co muze napadat, ty rukavice prej 710 strenght, wtf??????? uplne u toho tecu, fakt supozni.
Tak HF prsten udělán cca. 10.4. - ve výsledku nic moc, s poolem a jeho procem nejsem spokojen-zaparkován na levlovací postavě. Několik dní z5 dokončeny všechny barb sety (+palatův s throns). Ozkoušeny závěrečné bonusy, nejvíc mě nadchl "Earthquake" set - bohužel marně sháním Lut Socks. Dnes pokořen T6 Rift solo. 4x smrt než jsem se naučil pracovat s packem elitek s řetízky (T6 v tank gearu-mám ho odložen na barbarce :-) ). Marně hledány Lut Socks, "eartquake set kalhoty" a Shard of Hate - který stejně už dostal nerf...
Hmmm zasadna otazka bavi ta ten build alebo to hras iba kvoli tomu, ze je to momentalne najsilnejsi build na barbara a umozni to chodit aj T6?
Ja som to skusal, bohuzial bez setu na earthquake, este mi chybaju 2 kusy ale nejak sa mi to nepozdava a nebavi ma to, zatial...
Momentalne zostavam u klasickeho WW s lightning dmg, podotykam ze nehral som ho kvoli Shard of Hate ale ze sa mi ten build jednoducho páči, full nabuff mam 4m dps i ked to tak obcas necitim. Akurat sa snazim vygamblint Hexing pants of Mr. Yan, doplnit Immortal King set a dropnut dobre Thunderfury/Shard of Hate/Fullminator.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)