Problem s barbarom
Caute chalani potrebujem radu presiel som uz celu hru az po inferno som v 2 acte som paragon lvl 1 aj ich davam lenze ked idu namna elity tak uz dostavam Instat killi, neviem preco mohli by ste mi povedat co by som si mal kupovat atd ? http://eu.battle.net/d3/en/profile/king ... o/23249679
Re: Problem s barbarom
No měl bys skoro kompletně přezbrojit. Sežeň si itemy k all res a core stat (vita + str) dobrý je chodit inferno s 500+ all res, dobrý je mít na itemech i crit chance + crit hit damage, life on hit nebo life steal atd...najdi si nějaký buildy a návody...nejdůležitější jsou hlavní staty, all res a pak až zbytek...
Ok dakujem skusim to prerobit a 1-handy mozem nechat ?
pokud chceš používat cleave, tak si sežeň spíš life steal (u barbů pásky a zbraně), pak můžeš klidně používat pomalý zbraně. Ale pokud bys chtěl asi nejoblíbenější build, tak si najdi návod na whirlwindovýho barbara, to se nejčastěji používají setovky bul-kathos's (http://eu.battle.net/d3/en/item/bulkathoss-solemn-vow) obě dvě. Nebo taky můžeš jet frenzy s runou side arm, ale to potřebuješ mít rychlou zbraň nejlépe s life on hit + socket, kam časem přidáš ještě ametyst...je to asi všechno dohledatelný, ale tohle jsou zhruba základní dvě věci, co se jedou nejvíc...Já třeba hraju se štítem, protože bych v HC bez něj neudělal krok, ale pokud si to chceš v budoucnu vychutnat na MP10 v infernu s nekonečným berserkem a drtit všechno jako blázen, tak si udělej whirlwinda, to se hraje nevíc...
Jinak užitečný začíná bejt life on hit tak od 800 a life steal tak od 6% a víc...při vyšších MP to chce samozřejmě jiný čísla...
Jinak užitečný začíná bejt life on hit tak od 800 a life steal tak od 6% a víc...při vyšších MP to chce samozřejmě jiný čísla...
Dakujem za rady, tak pojdem asi toho WW barbara a nevies nahodou neaky skill build ? Lebo neviem ci mam dobre spravene skilly.
Na WW barba se mrkni na můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/TruE ... o/22514255
Najdeš tam skill build, který používat a hlavně zjistíš, co hledat na itemech. Tenhle set mi sestavil Halen za neuvěřitelných 4,8M
. Funguje to parádně.
Najdeš tam skill build, který používat a hlavně zjistíš, co hledat na itemech. Tenhle set mi sestavil Halen za neuvěřitelných 4,8M

Dakujem chalani velmi si to cenim
Uz ma nebavi ked ma elity davaju pomaly na IK
Uz len peniaze neako nafarmit a kupit. Inac ten Bul Kathos je dobry ? A ked mam ten build co postol kojot tak strasne mi zere fury. Kukal som videa a mali podobny build a ani raz nemali prazdne fury neviem preco

na bul khatos se vybodni,do main handu kup nejakou levnou sekeru s lifestealem a socketem,do offhandu rychlej(1.5) dagger se socketem a lifestealem a life on hit a prezijes bez problemu,nemusis mit hned top zbrane,prumerny sezenes do mega/kus,jako pasivku si dej weapon mastera+lifesteal a +crit hit chance a dmg