WW Barbar - souhrné rady

Odpovědět
Zidy
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Zidy#2293
WW Barbar - souhrné rady

Příspěvek od Zidy » 28.12.2012, 09:06 hod.

Zdravím, mám dotaz ohledně tohoto buildu. Chci ho zkusit hrát na HC. Je mi jasné to, že musím mít vysoký CC, aby se mě doplňovalo fury. Ale není mi jasné, jaký vliv má Move Speed a Atack Speed v tomto buildu. Potom se chci zeptat jakou šanci mám na ty víry když sprintuju a kolik víry ubírají. A poslední věc je, zda u vírů platí LOH nebo LS. A zda se v tomto buildu LOH nebo LS vyplatí a popřípadě co víc nebo jaký by měl být v tomto balanc. A ještě jsem si vzpomněl zda je lepší mít 1HD+ štít, nebo 2x 1HD nebo 2HD. Díky za odpověď. Pokud je to tu někde nějak stručně a jasně napsaný tak stačí jen poslat odkaz. Díky moc ;)

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Re: WW Barbar - souhrné rady

Příspěvek od Halen » 28.12.2012, 12:32 hod.

Nedoporučuji ti tento build na HC. Je to kvůli tomu, že jediný skill, který tě může vytáhnout ze šlamastiky vortexů, frozen a dalších chuťovek je WOTB. A pokud máš tento dole, nemáš už nic dalšího, čím bys mohl uniknout nechutným kombinacím affixů u elitek. Sice z trucu hraju ww barbarku na HC, protože jistí lidé tvrdili, že nemůžu ani projít HELL, prošel jsem všechno bez cizí pomoci, dostal jsem ji na paragon 7, ale tento build se prostě pro HC nehodí. Zejména kvůli itemizaci, předměty kombinující cc/as jsou na HC nejen drahé, ale hlavně nedostupné.
-
A teď ještě ke stylu - po 1.0.5 je velmi podstatný attack speed, kromě již zmíněného vysokého cc. Dobrá hodnota je pro cc kolem 50% s buffem. U attack speedu je to složitější, záleží na rychlosti zbraní a zda máš dual wield či 1h+shield.
-
1. Pro dual wield a zbraně s útokem 1.30 je dobrá hodnota na itemech, mimo zbraně, 25% AS. U zbraní s rychlostí 1.44 (např. sekera s 11% IAS) 12% AS.
2. Pro 1h+shield bych rovnou zavrhl pomalé zbraně a pro zmíněnou sekeru s rychlostí 1.44 je dobrá hodnota 27% AS na věcech. Se štítem jde hrát ww/sprint velmi dobře, surviabilita je úžasná, ale chce to storma s vysokým cc a už zmíněnou vysokou rychlost útoku.
-
Všechno si můžeš přepočítat tady https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... R2c#gid=97
a snažit se docílit 6attack/s pro ww a 18tick/3s pro víry ze sprintu. Čím vyšších hodnot se ti podaří docílit, tím "hladší" je průběh regenerace fury, tím lépe pracuje LoH. LS se odvíjí od tebou uděleného damage, na něj vliv rychlost nemá.
-
Movement speed je také podstatná záležitost. Vypouštíš 4-5 vírů a s vyšším movement speedem je rozložíš do větší plochy, takže můžeš zasáhnout více cílů naráz.
Obrázek

Ogo
Wraith
BattleTag:OgoCz#2171

Příspěvek od Ogo » 28.12.2012, 12:59 hod.

ja to hraju se stitem a nemuzu si stezovat, akorat na nizssi Mp je reg fury trochu horsi, tak mam pasivku unforgiving ( jinak Bloodthirst na vyssi Mp ), u war cry mam runu na nizssi Mp Charge! ( jinak na vyssi Mp bud runa na armor nebo ress ) a funguje to paradne.
A na levym mysitku mam cleave s runou rupture, na vyssi Mp pak frenzy s runou maniac.
Ale ten As je fakt potreba,cim vyssi, tim lip.
Aji mov speed je hodne znat.

Zidy
Fallen Shaman

Příspěvek od Zidy » 28.12.2012, 15:14 hod.

Já vím, že to bude težko k sehnáni, uvidím, docela jsi mě odradil Halene :D ale určitě díky za odpověď, moc mě to pomohlo.

Fizz
Fallen Shaman
BattleTag:Fizz#2173

Příspěvek od Fizz » 28.12.2012, 15:28 hod.

Jedu WW barbara na exp a je to paráda. Sice jsem teď přišel o další atk speed (vyměnil jsem andy helmu za helmu s life) kvůli bezpečnosti.
Včera jsem to měřil a dostanu se na nějakých 40M/hod. Jezdím třetí act mp0, začínám vždy jinde, aby byla trošku změna.

Dá se vybavit ww barbar na HC aukci za 3-5M, aby dával 3 act mp0. Jelikož CC je drahá tak dát do runy WW (1 fury each hit) a pofarmit pár levelů, nadropovat něco. Hlavně to chce zezačátku vymaxovat pure defence (Ty co mají pouze "super" def staty tak jsou levné, kombinace i s útočnýma jsou drahé).
Já jsem ze začátku dával s 23k dps act3 mp0.

Postupem z dropu jsem se dovybavil a teď jediné co mi sníží hp je kombinace molten/plague/ele. Ale zase stačí díky 2k life per kill zaject do nějakých mobu a jsem hned na full :)

Na vyšší mp jedu kladivouna s rendem. Rekord zatím ubery na mp3 (Bez problému)

Zidy
Fallen Shaman

Příspěvek od Zidy » 28.12.2012, 16:06 hod.

to Fizz: hele ty nemáš žádný LOH? postačuje ti na heal jen LPK+3%LS? i na ubery?

Fizz
Fallen Shaman
BattleTag:Fizz#2173

Příspěvek od Fizz » 28.12.2012, 16:55 hod.

na farmu stačí úplně v pohodě. A na ubery jedu kladiva (vamp rend a další pasivka na vamp).
Dřív jsem měl cca 20k víc hp z herbu a to byla bomba :)

ww jsem nezkoušel na ubery, protože chci jednou za čas dávat aspon půl milionové pecky (chodím tam na duo s buff/debuff monkem)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“