Bacha na pasivku Weapons master! :)

Odpovědět
Kadet
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kadet #2538
Bacha na pasivku Weapons master! :)

Příspěvek od Kadet » 05.02.2013, 15:31 hod.

Kdysi davno jsem v aukci koupil pomerne dost dobrou zbran co se tyce ceny a statu (bylo tam dost life on hit, dps pres 1200 atd. Problem byl ovsem v tom, ze jsem byl hrozne rychlej a hnedka jsem ji koupil, ale po nasazeni te zbrane mi nejak "zahadne" klesla CHC (critical hit chance) o 10%. Asi uz vite kam tim mirim :) Jelikoz CHC je pouze pro maces nebo axes, mel jsem bohuzel nejakej spear a CHC z te pasivky jsem nedostal :) D3 a hlavne teda barbara hraju uz uplne od zacatku vydani hry, takze uz vim dost o tom, jak barbar funguje, ale takovato nepozornost, to by polozilo na zem i hrace, co hraje za barbara 10 let :D Takze bacha ;)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Bacha na pasivku Weapons master! :)

Příspěvek od Alfajk » 05.02.2013, 15:36 hod.

tohle vetsina lidi vi...ale mnohem vetsi zaludnost je ta,ze se bonus pocita jen na MAIN hand,ja jsem treba hromadu casu vybiral zbran,ktera spolecne s pasivkou prida jeste +15% dmg ke zbrani (jako offhand) a potom jsem zjistil ze to funguje jen na main,kde jsem bohudik mel sekeru na CC

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 05.02.2013, 16:04 hod.

sak ale to tam mas predsa jasne napisane, ze sa ten bonus pridava len na zaklade MH

Kadet
Quill Rat
BattleTag:Kadet #2538

Příspěvek od Kadet » 05.02.2013, 16:08 hod.

Jj vsak vi to, ale tak vis co, kdyby nahodou :) Ja spis naopak vim, ze to funguje jen na main handu, protoze jsem si hnedka rikal: super, dam si 2 macky a budu mit 20% CHC, ale pak mi doslo, ze v tom neco bude. A samozrejme, jen main hand :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 05.02.2013, 16:27 hod.

ale to nefunguje "len na main handu"... to funguje normal na postavu a presne tak ako sa pise v popise skillu ;)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“