Barbarian - The best of..
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Caute, zacal som hrat barbariana a preto potrebujem doporucenia na co sa sustredit. Videl som na internete barbariana, ktory bezal jak namydleny blesk na mp10 a za nim vsetko padalo, co sa mi celkom pozdavalo. Co som vycital asi mal sprint a whirlwind. Samozrejme take rady aby bol the best of...
Re: Barbarian - The best of..
heh... a co si třba přečíst něco o těch "dvou" buildech, který drtivá většina hraje ?
Těch topiců je tu málo ?
Těch topiců je tu málo ?
-
- Zhar the Mad
no tak daj link a veselo precitam
ty bohuzel best barbara nikdy nepostavis stejne jako se ti to nepovedlo u wd, radsi uz konecne s wd zabij diablo, aby si tu hru konecne taky dohrat 
ps. best hrac jako ty nevi ze na expeni se pouziva hellring?? aha vlastně ty žadnéj s prstem v nose nemas
:P

ps. best hrac jako ty nevi ze na expeni se pouziva hellring?? aha vlastně ty žadnéj s prstem v nose nemas

paaaani ty jsi videl barbara a na mp10??....tam jsi se s wdckem nedostal vid

Dle mého skromného názoru je ww build nejefektivnější o tom není pochyb. Běžíš a točíš všechno kolem tebe padá a nemůžeš chcípnout. Je to build pro srágory
)
Hota build je pro opravdové chrabré barbary, pravé bojovníky se zlem, kteří se nebojí postavit se nepříteli face-to-face.

Hota build je pro opravdové chrabré barbary, pravé bojovníky se zlem, kteří se nebojí postavit se nepříteli face-to-face.
je to build pro ty, kteri to chteji farmit efektivne :] Nehlede na to, ze endgame WW pouziva HotA taky .... http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYg!ZZZaYc
jinak brat to z tvyho pohledu, tka pro sragory je spis hrani na SC ..... (nebrat osobne at si kazdej hraje, jak mu vyhovuje)
jinak brat to z tvyho pohledu, tka pro sragory je spis hrani na SC ..... (nebrat osobne at si kazdej hraje, jak mu vyhovuje)
-
- Zhar the Mad
kedze moj wd nema konkurenciu rozohral som barbara.
inak co je to Hota?
inak co je to Hota?
Takovej odborník na cele diablo s prumernym wd a on nevi co je to Hota????? uninstal kamo uz je nejvyssi cas 

-
- Zhar the Mad
ako vies ja som sa rok piplal k dokonalosti iba s jednou postavou, takze barbara som neriesil.
k dokonalosti ti chybi jeste tak 168let piplani...kamos si postavil za pul dne wdcko a nevim o tom ze by se s nim buh vi jak chlubil a pritom by te se svym eq rozmaznul jako hmyz steracem...soudruzi asi nekde udelali chybu, nemyslis?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Reptile, ty ses vole maskot fora.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
HotA - Hammer of the Ancients
Jinak pánové, když se podívám na ty vaše hlavní figury...
Reptile: 50,611 Elite Kills
Bagr: 18,222 Elite Kills
Wirgie: 13,117 Elite Kills
Chápete, co naznačuju?
Na druhou stranu si vzpomínám, jak se tady tenkrát Reptile vytahoval tím, že vyškolil ty nejlepší barbary na EU serverech...
Jinak pánové, když se podívám na ty vaše hlavní figury...
Reptile: 50,611 Elite Kills
Bagr: 18,222 Elite Kills
Wirgie: 13,117 Elite Kills
Chápete, co naznačuju?
Na druhou stranu si vzpomínám, jak se tady tenkrát Reptile vytahoval tím, že vyškolil ty nejlepší barbary na EU serverech...
chapu co tim naznacujes...takovych elitek, tisicovky hodin stravenych u diabla, clovek za ten rok nemohl ani 2x vytahnout paty z baraku aby to vsechno stihl a k cemu to...prumerny eq za to?
nebo jsi tim myslel ze cim vic elitek, tim jeho nazory museji obsahovat ty nejvetsi zkusenosti ze hry..tudiz co rekne je pravda a nic nez pravda?
nebo jsi tim myslel ze cim vic elitek, tim jeho nazory museji obsahovat ty nejvetsi zkusenosti ze hry..tudiz co rekne je pravda a nic nez pravda?
Reptile ...
nejdřív počti, co jsem poslal, pak si postav nejlevnější WW - Whirlwind, zjisti jak to funguje (on HoTA je to samý v bledě modrym) a pak postav hybrida z WW/HoTA/Rend. To je celý.
Ale každopádně čti a koukej na YT ! ... za den víš (skoro)všechno
nejdřív počti, co jsem poslal, pak si postav nejlevnější WW - Whirlwind, zjisti jak to funguje (on HoTA je to samý v bledě modrym) a pak postav hybrida z WW/HoTA/Rend. To je celý.
Ale každopádně čti a koukej na YT ! ... za den víš (skoro)všechno
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
ZOMBE, tvrdí, že má zabugovanýho Diabla, takže to vypadá že ho nezabil. Tak proč by nemoh mít zabugovaný tohle číslo? 

-
- Zhar the Mad
wulFgaR77 : precitam, len co bude level 60, teraz mastim diabla na nightmare a mam level 51.
Hosi zabudate na jednu vec, ze mam na konte cez 350 eur predajom na rmah a na konte momentalne 600 000 000 goldov, ktore chcem vrazit do barbara, 1 500 000 000 som predal na rmah a vravim si zbytok dam na druhu postavu.
Moj witch doctor presiel od patchu 1.0.0 az po 1.0.8 vsemoznymi buildami vcetne najdrahsieho sacrafice, a nakoniec netopiere. V sacrafice som mal samozrejme mempo of twilight a tal rasha chestu s all resistom a armorom, samozrejme atack speed 9. vtedy neskutocne draha vec. Tam je mana regen k nicomu kedze to nic nezere a tudis ziadny zunimassa chest nebol potrebny. Netopiere po patchi 108 boli ale ucinejsie, takze som vsetko predal.
Hosi zabudate na jednu vec, ze mam na konte cez 350 eur predajom na rmah a na konte momentalne 600 000 000 goldov, ktore chcem vrazit do barbara, 1 500 000 000 som predal na rmah a vravim si zbytok dam na druhu postavu.
Moj witch doctor presiel od patchu 1.0.0 az po 1.0.8 vsemoznymi buildami vcetne najdrahsieho sacrafice, a nakoniec netopiere. V sacrafice som mal samozrejme mempo of twilight a tal rasha chestu s all resistom a armorom, samozrejme atack speed 9. vtedy neskutocne draha vec. Tam je mana regen k nicomu kedze to nic nezere a tudis ziadny zunimassa chest nebol potrebny. Netopiere po patchi 108 boli ale ucinejsie, takze som vsetko predal.
wirgie: Obě verze jsou pravdivé 
Jde o to, že pokud chceš mít v D3 dobrý gear, musíš do toho vrazit buď hodně času nebo prachy (samozřejmností je používání AH, bez ní dosáhneš průměrné výbavy... pokud teda nemáš štěstí
)
Reptile do toho vrazil čas, prachy myslím ne... ale možná se mýlím
Jak píše Reptile nade mnou, vyzkoušel už hodně různých buildů, má tedy WD projitého skrz naskrz. Můžeme o něm pochybovat jako o uživateli fora, ale ne jako o hráči...
Můj názor je ten, že si člověk má build vymyslet sám, pak má hra jiný rozměr... a ne, že se buildy jedou jak přes "kopírák"...

Jde o to, že pokud chceš mít v D3 dobrý gear, musíš do toho vrazit buď hodně času nebo prachy (samozřejmností je používání AH, bez ní dosáhneš průměrné výbavy... pokud teda nemáš štěstí

Reptile do toho vrazil čas, prachy myslím ne... ale možná se mýlím

Jak píše Reptile nade mnou, vyzkoušel už hodně různých buildů, má tedy WD projitého skrz naskrz. Můžeme o něm pochybovat jako o uživateli fora, ale ne jako o hráči...
Můj názor je ten, že si člověk má build vymyslet sám, pak má hra jiný rozměr... a ne, že se buildy jedou jak přes "kopírák"...
libi se mi jak si davas tu praci s temi nulami, jak v pomocne skole...jako kdyby nestacilo napsat 600m

Naposledy upravil(a) wirgie dne 06.08.2013, 20:01 hod., celkem upraveno 1 x.