Zkoušel jste někdo jako
Shock Pulse s runou Living Lighting? Je to brutalita prvního kalibru, mám jen LoH 350 a skáčou mi čísla v HPček do + v X tisících + to brutálně criticalama tiká takže Diamnd Skin neustále nahozený, zkuste to!
Já jedu tak nějak svuj vymyšlený tank build
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYg!ca.caZ po dnešku ho budu zase upravovat, ale "čezáky" ( Shock Pulse s runou Living Lighting?

)
Dneska jsem tu viděl nápad s tou frostnovou, ještě vymyslím runu. Zajímá mě runa Bone Chill, která zvyšuje DMG o 15% které zmražená monstra obdrží, vztahuje se to i na DMG které jim dávají moji spoluhráči? Hraju to s kámošem a ten jede WW, on tam lítá jako vzteklej a já jen stojim a šiju.
Až se ještě posílím na tolik, že budu moct stát ve všech hnusech co vypouští, tak asi teleport vyměním za bublinu s runou TimeWarp ( taky se to doufám vztahuje na moje spolubojovníky

)
Ještě nemám pořádně dořešený můj DPS spell, ten Shock Pulse dává malé DMG, teď povětšinou hážu meteory s tim že se moc nehjebu ( uhýbám teda hlavně desecrátorům a diskotékám ) a nechávám se od všeho tak nějak rubat
Zkoušel jsem archona, ale na to ten build není dělaný.
Zkoušel jsem i frozen hydru před tim archónem.
Ted když zkusim frost novu tak dam dopryč glass cannon a hodím tam cold blooded
Hodně toho ustojím díky tomu kámošovi s war cry, zvedne armor a ressisty mi šahají k 1000.