Příprava na Inferno.

Odpovědět
Maekor
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Maekor#2605
Příprava na Inferno.

Příspěvek od Maekor » 08.11.2012, 17:29 hod.

Ahoj,

chtěl bych se zeptat Vás zkušenějších o tom co pomalu zlepšovat do Inferna.
Zatím jsem na 55 lvl ve druhém actu na Hell mp2.

Samozřejmě jsem toho dost projel jak tady na foru tak jinde. Ale chtěl bych radu jestli jedu něco úplně špatně. Jak Gearově tak buildem.
Jedu zatím sám bez party a moc problému jsem neměl.. Jen pár elite packu mě dokázalo sejmout během pár vteřin.

Na zlepšení gearu mám zatím jen něco kolem 7M. Takže špaténka.

Profil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maek ... o/21492676

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Re: Příprava na Inferno.

Příspěvek od Dava_C » 08.11.2012, 22:00 hod.

Myslím, že nemá cenu teď něco zlepšovat, až budeš lvl 60, tak zvedni HP (30k), AR (500+), pak dmg. Poskládat základní gear na inferno vyjde dnes celkem levně. Navíc na default infernu můžeš téměř stát v elitě a nic ti nedělají. Build není špatnej. Na ostatní si musíš přijít sám, aby to vyhovovalo tvému hernímu stylu.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Maekor
Quill Rat

Příspěvek od Maekor » 12.11.2012, 09:41 hod.

Tak už jsem se pustil na Inferno na Mp2 Které jsem hned snížil na Mp1. Protože Pack elit = no chance :D
Co koukám na ostatní profily tak mám žalostně málo Int a Crit chance.
Jako fresh 60ka mám samozřejmě hrozně nízkou dmg. Máte nějaký tip jak to jedním až dvěma předměty rychle boostnout?
Omlouvám se za newb dotazy ale v diablu 3 jsem teprve něco přes měsíc a tak se radši zeptám než investuju několik mega do špatných předmětů.

Ještě dodám, že 80% legendárek je přes drop a ne koupených v AH. Tam šetřim až na endgame předměty.

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 12.11.2012, 10:32 hod.

Jestli chces velky boost dmg, tak nejvice ti pomuze amulet. Nejaky, kde je crit hit chance a crit hit dmg. Klidne to muze byt amulet bez inteligence jen s vitalitou. Urcite se da poridit za dobrou cenu. Dalsi veci, kde najdes hodne crit hit chance je offhand - source. Je jasne, ze vetsina z nas uz je jinde, ale postupne se tam da dopracovat. Jen je potreba umet vyuzivat AH.

Dalsi veci, kde mas velky problem je v resist all. Nemas je snad vubec nikde a to je velka chyba.

Nevim jak chces wizarda hrat, ale treba takovy frost wizard (coz je asi jeden z nejsilnejsich buildu na vysoke MP), tak na nej potrebujes hlavne crit hit chance -> resisty -> attack speed -> atd. Pokud chces vice hrat archona na farmeni, vic se zamer na crit hit chance + crit hit dmg.

Kazdy item ma jine vlastnosti a na kazdem maximalizuj neco jineho. Kdyz bych to sepsal, je to asi takhle:

Helm - jsou dva druhy - bud arcane crit + socket + crit hit chance ... nebo helma typu Andarielka ci Mempo, ktera obsahuje attack speed
Shoulders - zde urcite resist all - armor - int - vitalita
Torso - resist all - int - vit - sockety
Amulet - crit hit chance - crit hit dmg - vitalita
Hands - crit hit chance - crit hit dmg ci attack speed
Wrists - resist all - crit hit chance - int - vitalita
Waist - resist all - int - vitalita
Prsteny - crit hit chance - int - vitalita
Legs - resist all - int - vitalita - sockety
Feet - resist all - int - vitalita - movement speed
Zbran - 1 hand - vyssi attack speed - a pak bud se socketem ci vice na rychlost (viz napr ma zbran)
Offhand - crit hit chance - damage - int - vitalita

Jsou itemy, kde je dobre vyuzit jejich zakladni vlastnosti. Jinymi slovy je to tak, ze na rukavicich, urcite budu hledat crit hit chance, kde ta hodnota muze byt az 10 a urcite na ni nebudu tolik hledat resist all, protoze ten si najdu na ramenech, kde crit hit chance nenajdu. atd...

Maekor
Quill Rat

Příspěvek od Maekor » 12.11.2012, 11:21 hod.

Díky za vyčerpávajicí odpověď :)) Moc mi to pomohlo.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 12.11.2012, 18:48 hod.

Tady je inspirace - dost drahá, však už hraju půl roku :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552

Na build mi nekoukej, jsem takovej exotickej samorost, takhle to nikdo nehraje, ale mě to baví :lol:

Ringy (hellfire a leoric) mám na expení, normálně na nich mám samozřejmě oba crity a int.+ vit. když to jde, popř. i s attack speed (už fakt drahé).
Na rukavice též přidám attack speed a bracers jsou v plánu Lacuni prowlers s crit chance - mají totiž i attack speed a 12% movement speed, prostě luxus za 100M+ s pěknou inteligencí :roll: No a na zbraň ještě chci přidat pevnej critical damage (taky 100M+). To bude asi vše, do té doby budu 100 paragon :green:

Jinak frost mág je fakt super zejména v týmu či na uberbosáky, ale mě by to prostě nebavilo. Tam je potřeba víc HP, rezistů, amoru a attack speed.

Odpovědět

Zpět na „Wizard“