mám pár otázeček. Vím, že na spoustu z nich jsou tady na fóru odpovědí, ale já bych to měl rád v kostce

1. co vylepšit na mém wizardovi http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sybe ... ro/5319696 ? Koukám a někteříí mají dmg třeba 600k, omg jak na to přišli, když prolézám aukci, tak mě itemy zvednou dmg vždy jen pár tísíc, ale ne o stovky dmg. Možná špatně koukám, možná se nedívám na příliš drahé itemy, protože miliardu na útratu opravdu nemám. Byl bych rád za jakoukoliv radu k geru.
2. s první otázkou trochu souvisí i druhá. Docela často se mi stává, že mě elity umlátí (nebo větší skupinky trashe), kde mám chybu, málo HP asi těžko, takže all ress a nebo armor? chodím farmit MP5-MP6 a u té 6 je to někdy už o držku. Takže budu rád zase za nějakou radu. Třeba ideální poměr hp / res/ armor, vím že existují tabulky na výpočet EHP, ale já se v tom fakt moc neorientuji.
3. a poslední otázečka je o buildu. V archonovi chodím farmit MP5-6, ale občas chci hrát s partou, hlavně uber bosse atd. Tam mě archon je tak nějak na nic, tak zkouším jiné buildy, většinou ty podpurné, mrazicí atd. Chtěl bych vyzkoušet CM wize. Jde mi hlavně o podporu ostatních. Co bych měl vylepšit, ať je CM wiz alespoň použitélný.
Díky za infa a hraní zdar Syberia