BoTT platí oboustranně, že jo? Tedy, když v partě někdo dává impairing efekt, tak já dávám větší damage, nemusí ten impairing efekt být ode mne. Sem tam si v partě zahraju (asi tak 20%), takže mě to začlo z tohoto pohledu zajímat.
Jinak thread o rychlosti farmení na T6 mě trošku donutil upravit build a prozatím jsem skončil u Wave of Force - Impactful wave.
1) mě WoF dycky bavila, jak se říká, že wizard bez Teleportu není wizard, tak u mě to platí i pro WoF, bohužel je to skill k ničemu sám o sobě
2) Padl mi parádní Maximus, kterému jsem dodělal Cold damage a začal používat EE a proto se mi Arcane hodí pro 15% debuff (dobré i do party)
3) WoF mi procuje BoTT (který jsem na zkoušku vyměnil za BoTP) a Strongarmy (opět dobré i do party), když není k dispozici BH a je příjemné občas si ty moby odhodit, samotný 3s slow, kdy je BoTT aktivní bohatě stačí na zabití elity Apocalypsou, když od ní už běžím pryč
Dovůd je ten, že jsem se dycky přistihl, že Hydru vůbec nevyužívám, protože se to probíhá moc rychle a Hydra nestačí udělat žádnou damage. Dobrá je jen na RG. Zkoušel jsem i čistě pure dps se Sparkflintem, ale WoF dá větší damage Apocalypse díky BoTT a Strongarmům (27% + 28% multiplikativně + 5% EE debuff additive, pokud se nepletu), když je to třeba, tedy u elit.
A možná je to jen placebo, protože reálně to nejde nijak změřit v těch zanedbatelných T6 časech potřebných na zabití čehokoliv a zdá se mi to dobrý jen proto, že mě to takto zatím baví

. I když jistou synergii v tom vidím.
Nechám si to zkrytizovat třeba od Mloka, od RoS je to snad poprvé, co jsem měl čas a chuť něco změnit oproti standardu, ono když krom T6 riftů není v D3 co dělat a člověk dost hraje, tak už ho začnou napadat různé blbosti

.