No mám těch 80 a to mě stačí používám za ni nejvíc hydru a teleport blizz házím jen na vetší houfy aby se me pěkně sešli na hromadu. Většina mobů padá ještě než ke mě dojdou i bez blizzardu.kojot píše: Jinak by mě zajímalo, jak jsi na tom s AP? Zákla máš 80, to mi přijde docela málo, kolik máš z Itemů?
Inferno build
Naposledy upravil(a) Maniac dne 31.05.2012, 18:57 hod., celkem upraveno 1 x.
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: Inferno build
Tak hlavní je equip, s dps 4k asi moc na infernu neuhraješ, ať máš build jakejkoliv (bavim se o ofenzivě)
Jestli máš zájem můžu ti sem hodit screen se statama co mám.JamieChris píše:Tak hlavní je equip, s dps 4k asi moc na infernu neuhraješ, ať máš build jakejkoliv (bavim se o ofenzivě)
- JamieChris
- Gorebelly
Jestli se ti chce, tak se rád podívam 
Já hrál takovej dost easy build mi přijde, ale až do půlky hellu mi stačil ... http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... aYX!baZaZZ (low lvl, low diff, podle potřeby měněno např. aby wave a nova dávali dmg místo freez/knock/stunu atd.) ..teď vymejšlim jak dál, tak si z vás vezmu inspiraci (nedam Dia na hell sám, ale hraju hlavně s kámošema, takže neřešim a až dam 1,5 levelu (60) tak vylepšim equip ... jen mam málo goldů (asi 500k), nevim moc kde farmit goldy

Já hrál takovej dost easy build mi přijde, ale až do půlky hellu mi stačil ... http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... aYX!baZaZZ (low lvl, low diff, podle potřeby měněno např. aby wave a nova dávali dmg místo freez/knock/stunu atd.) ..teď vymejšlim jak dál, tak si z vás vezmu inspiraci (nedam Dia na hell sám, ale hraju hlavně s kámošema, takže neřešim a až dam 1,5 levelu (60) tak vylepšim equip ... jen mam málo goldů (asi 500k), nevim moc kde farmit goldy

Strycek Maniac ma pravdu.
Jak naberes skoro 3 attacks per second?
A ten movement speed mas jen z bot?
A ten movement speed mas jen z bot?
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might

Attack speed na vecech + rychla MH zbran.
Movement speed boty , wristy , ring , kalhoty.
Movement speed boty , wristy , ring , kalhoty.
attackspeed boostuje jen signature spell,takze to zase takovy terno neni,podle zobrazeny damage alias dps v prehledu se vubec neda ridit
Naprosto souhlasím s Alfajk. A i u toho Signature spellu tě to boostne pouze v případě, že jenom stojíš na místě a metáš kouzla.
tak jako wizard dela naprostou většinu dmg signature spellem piercing orb nebo seeker jestli je to u vás jinak tak už asi chápu proč máte problém v druhým aktu.
main dmg signature spellem ? od kdy? jsem rad kdyz si 1-2 prsknu nez na me dopadne mortar
Mě by zajímalo, jak hraješ. To stojíš celou dobu na místě a nekituješ nebo tak? To já si dovolit nemůžu...
- JamieChris
- Gorebelly
obcas bych rad videl vase videa, jak hrajete ... jestli sem pi.. nebo nevim 

tak s tim attack speedem a movement speedem nemam problem valit signature spelly a pri tom kitovat mortar nema sanci me hitnout pac nez to doleti tak uz sem davno nekde jinde
Hmmmm koukam , ze panove Kojot a Alfajk to hrajou odzadu.
Maniac: Tak pokud kitujes, tak je jedno jestli mas AS 1,5 nebo 2,5. Stejne tim kitovanim delas mezery mezi attackama.
kituju jen nejaky championy/rare normal mobove upadnou nez se ke me hnou a to ze u kitovani nehraje attack speed roli je nesmysl snad je rozdil jestli behem 3 sekund posles 10 piercing orbu nebo 3 nezda se ti ? a krom toho s teleportem muzes sypat do posledni chvile
Tak proti normalnim mobum ten AS zas tak nepotrebuju. A k tomu kitovani. Ja kituju tak, ze seslu PO, popobehnu kousek a hned zas seslu dalsi PO, takze ten delay, kterej mam kvuli nizsimu AS, vyplnim prave tom popobehnutim, takze i kdybych mel vetsi AS, tak tech kouzel seslu za tu dobu stejne.
tak aby sme si rozumeli tak to napisu tvym jazykem ty sesles PO popobehnes
ja za stejnou dobu seslu PO PO PO a popobehnu uz sme doma ?
ja za stejnou dobu seslu PO PO PO a popobehnu uz sme doma ?