Hydry a critical hity

falen
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:falen#1289
Hydry a critical hity

Příspěvek od falen » 09.09.2012, 20:09 hod.

Hoj ;-),

mám pasivku co snižuje o 1s CD když dám critical hit... . Já si ty názvy nepamatuji ... . Ale když dá hydra critical hit tak se CD nesniží... . u blizzardu se sníží pokud blizzard udělí critical hit... . Má to tak být nebo je to chyba ?? Pokud je to chyba může to někdo zkusit napsat blizzardu s mojí engliš je to zlé.... THX

v0kurka
Burning Soul

Re: Hydry a critical hity

Příspěvek od v0kurka » 09.09.2012, 20:20 hod.

Critical Hits have a chance to reduce the cooldown of your spells by 1 second.

to není garance, ale pouze šance. nevím, jak velká. podle toho, co se píše v popisku nemusí kritický zásah snížít cooldown, ale je tu pouze šance, že se tak stane. jasně, ta šance je relativně dost vysoká, jinak by se některý spelly moc nepoužívaly, ale není to 100%.

takže bedlivě pozoruj a dej vědět, jestli aspoň někdy se to sníží.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.09.2012, 23:25 hod.

v0kurka píše:Critical Hits have a chance to reduce the cooldown of your spells by 1 second.

to není garance, ale pouze šance. nevím, jak velká. podle toho, co se píše v popisku nemusí kritický zásah snížít cooldown, ale je tu pouze šance, že se tak stane. jasně, ta šance je relativně dost vysoká, jinak by se některý spelly moc nepoužívaly, ale není to 100%.

takže bedlivě pozoruj a dej vědět, jestli aspoň někdy se to sníží.
Snizuje se to a dost.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 10.09.2012, 06:12 hod.

Nevím jestli se to vztahuje na všechny spelly, ale tuším že to bývalo 25% šance na snížení cooldownu a patch to srazil na 12,5% :roll:

Grollw
Quill Rat
BattleTag:Grollw#2664

Příspěvek od Grollw » 10.09.2012, 06:36 hod.

To se tykalo proc. sance u statickeho tornada.
Hydra sice criticaly dava, ale myslim, ze snizeni CD u ni nefunguje.

Tyckin
Zhar the Mad

Archon a critical hity

Příspěvek od Tyckin » 10.09.2012, 07:03 hod.

Když už jsme u toho, dává crity archon? V boji nemám moc času to pozorovat, ale někdy jsem tam zahlídnul takový cifry, že to snad bez critu ani nejde :D
Mám 75k dmg a cca 300% crit, a měl jsem pocit že tam lítaly někdy i čísla mezi 200-300k ;)
Každopádně jsem si skoro jist, že u archona se crity do snížení cooldownu nepočítaj, i pokud je dává - zabil jsem s ním desítky pavoučků apod., ale žádné pozorovatelné zkrácení cooldownu nenastalo :{

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 10.09.2012, 08:11 hod.

Tyckin píše:Když už jsme u toho, dává crity archon? V boji nemám moc času to pozorovat, ale někdy jsem tam zahlídnul takový cifry, že to snad bez critu ani nejde :D
Mám 75k dmg a cca 300% crit, a měl jsem pocit že tam lítaly někdy i čísla mezi 200-300k ;)
Každopádně jsem si skoro jist, že u archona se crity do snížení cooldownu nepočítaj, i pokud je dává - zabil jsem s ním desítky pavoučků apod., ale žádné pozorovatelné zkrácení cooldownu nenastalo :{
Pokud mas pasivku critical mass tak ano.
A celkem dost.
Kolik mss crit. chance?
Ja mam 51% takze to je celkem znat.
Urcite archon s tim paprskem dava + 300% takze tam litaj nadherny cisla.:-)
Kolikrat zapnu archona a kdyz me nahodou skonci treba cca za minutu, tak ho mam znovu nachystanej.:-)

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 10.09.2012, 08:44 hod.

Hydry jsou nějak mimo všechno. Nesnižujou critama cd ani na ně neplatí arcane power on crit. To je diskriminace :(

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 10.09.2012, 09:37 hod.

Tak koukám že jsem rozpoutal dobrou diskusi :-). Hele ty hydry fakt ten CD nesnižujou... Jsem s tím strávil snad dvě hodiny a nikdy se mi nestalo že by snížila CD u nějakýho jinýho spellu... . Nemohl by se někdo zeptat anglicky na Blizz foru ?? Podle mě je to omezující když jedu na critical hit ale hydra nesnižuje CD byť ho udělí... .
Jinak paprsek od Archona mi neuděluje critical vůbec.... . Jo na blízko to lítaj krásný čísla, ale paprsek nic. je to nějaký začarovaný... .

Grollw
Quill Rat
BattleTag:Grollw#2664

Příspěvek od Grollw » 10.09.2012, 09:39 hod.

U Archona se pouziva Desintegrate a podle toho to procuje.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 10.09.2012, 09:40 hod.

falen píše:Tak koukám že jsem rozpoutal dobrou diskusi :-). Hele ty hydry fakt ten CD nesnižujou... Jsem s tím strávil snad dvě hodiny a nikdy se mi nestalo že by snížila CD u nějakýho jinýho spellu... . Nemohl by se někdo zeptat anglicky na Blizz foru ?? Podle mě je to omezující když jedu na critical hit ale hydra nesnižuje CD byť ho udělí... .
Jinak paprsek od Archona mi neuděluje critical vůbec.... . Jo na blízko to lítaj krásný čísla, ale paprsek nic. je to nějaký začarovaný... .
Archon krituje!jen tedka nevim jestli tam litaji zluty cisla.
Crity jsou uz v tom dmg zapocitany....
Stejne jak paprsky kron DI s chaos nexus, jde vidis kritovat ty maly paprsky...
Stejne jak u dalsich paprsku.

Tyckin
Zhar the Mad

Re: archon a critical hity

Příspěvek od Tyckin » 10.09.2012, 11:35 hod.

No jestli archon dává crity které snižují cooldown, tak je to super, mě to tak prostě nepřišlo - pokosil jsem toho mraky a po jeho skončení mi nepřišel cooldown nějak sníženej oproti normálu. Critical mass samo používám, critical chance 37%, critical damage 294%, tudíž fakt někdy dává až 300k damage :D
Každopádně na critical chance ještě zapracuju, ale zatím mne omezuje MF na gearu, ale jak to půjde, attack speed na prstýnkách nahradím critical chance a na hlavu si nasadím socketovou Andariel´s Visage s attack speedem ;)
U té hydry fakt nevím - někde někdo píše že ne, někdo zase jo, fakt asi jedině zeptat se Blizzardu :roll:

vyrostek
Wraith
BattleTag:vyrostek#2592

Příspěvek od vyrostek » 10.09.2012, 11:52 hod.

falen píše:Hoj ;-),

u blizzardu se sníží pokud blizzard udělí critical hit...
To je teda pro me novinka, ze blizzard crituje? :shock:

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 10.09.2012, 12:10 hod.

Zkusim doma blizzard i hydru jestli stahuje cooldown, ale mam pocit ze jo.
Sice tam nevidis ty zluty cisla, ale stahuje to cd, stejne jak treba frost beam.
Zkusim to treba na teleportu, tam to jde krasne poznat.

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 10.09.2012, 13:54 hod.

Jak říkám je to divný. Fakt jsem to zkoušel a pominu to co uděluje crity a co ne.... . U blizzardu mi CD padaji dolu -> tzn. že uděluje crity a při passivce sráží CD o 1sec. U hydry se mi to nestane nikdy... . Ještě to zkusím že budu vypínat a zapínat diablo... . Aby to nezlobilo jen občas... . Nechápu to :-( ... . A ještě je zajímavé že blizzard funguje a trvá i když odejdeš z té dané lokace. Když v dungeonu utíkám ped elitou a dojdu až ke vchodu tak hydra hnedka spadne jak jdu vhodem pryč, to blizzard né ten zůstavá aktivná. Takže pak je strategie -> vlezu tam -> frost nova-> blizzard-> a pryč a koukám jak padají CD. Takže musí critovat.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 10.09.2012, 14:06 hod.

falen píše:Jak říkám je to divný. Fakt jsem to zkoušel a pominu to co uděluje crity a co ne.... . U blizzardu mi CD padaji dolu -> tzn. že uděluje crity a při passivce sráží CD o 1sec. U hydry se mi to nestane nikdy... . Ještě to zkusím že budu vypínat a zapínat diablo... . Aby to nezlobilo jen občas... . Nechápu to :-( ... . A ještě je zajímavé že blizzard funguje a trvá i když odejdeš z té dané lokace. Když v dungeonu utíkám ped elitou a dojdu až ke vchodu tak hydra hnedka spadne jak jdu vhodem pryč, to blizzard né ten zůstavá aktivná. Takže pak je strategie -> vlezu tam -> frost nova-> blizzard-> a pryč a koukám jak padají CD. Takže musí critovat.
Blizzard na stoperu, hydru zkusim ale taky myslim, ze ne.

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 11.09.2012, 10:13 hod.

opět jsem to zkoušel. prostě hydra nesniží nikdy CD při použití pasivky Critical Mass (nebo jak se jmenuje). Prostě při hydře ten skill nefunguje.... .

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 11.09.2012, 10:53 hod.

falen píše:opět jsem to zkoušel. prostě hydra nesniží nikdy CD při použití pasivky Critical Mass (nebo jak se jmenuje). Prostě při hydře ten skill nefunguje.... .
Ale vsechny ostatni ano.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 11.09.2012, 10:53 hod.

falen píše:opět jsem to zkoušel. prostě hydra nesniží nikdy CD při použití pasivky Critical Mass (nebo jak se jmenuje). Prostě při hydře ten skill nefunguje.... .
Ale vsechny ostatni ano.

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 11.09.2012, 11:20 hod.

Já neříkal že všechny ostatní ne... . Bavím se o té hydře (arcane) a je to bug nebo je to tak správně ?? Dost to znevýhodňuje použit hydry při critical buildu.... .

Odpovědět

Zpět na „Wizard“