Kdo ví odpoví

NONORMAL
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:NoNormal#2841
Re: Kdo ví odpoví

Příspěvek od NONORMAL » 29.04.2014, 17:23 hod.

Někde jsem četl, že peti mají konstantně 15% CC, ať máš kolik chceš CC, u fetishů je to jinak, že maxuješ z paragonu CC?

ja abych věděl, už mi padl http://us.battle.net/d3/en/item/the-gidbinn ale furt nejak chybi aspoň nějaká hlava... chtěl bych zkusit i tu, jak fetishové střílej poison dart (teď nevím jak se jmenuje), když použiju já poison dart, takže jsem zatím u dotkovacího buildu, což si myslím, že není úplně nějak trpící build na manu, jak tu někdo psal, že WD na manu trpí
Obrázek

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 29.04.2014, 20:02 hod.

mana jde vzdycky poresit tak aby proste nechybela, nikdy za celou dobu, co hraju krovi, jsem nemel s manou problem, pokud ho mate, neco delate spatne.
tady je moje krovisko http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... o/13633262, jezdim od ctverky nahoru, pod ctverku se vubec nevyplati chodit, pac se ani nestihnou naspawnovat ti mali hajzlove, nekdo tu psal, ze nejsou na hlavni damage, ale urcite to nemyslel vazne, pac do elit mi davaji pres 20 mega a kdyz jich mam kolem 15 kusu, tak ty elity resim za par sekund, jeste co je treba je bud full zuni, nebo starmetal kukri pro tento pet build aby ta sestka sla trochu rychlejc.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 30.04.2014, 07:27 hod.

Pokud hraješ Vampire Baty, tak samozřejmě s manou problém nemáš, dej tam Plague Baty a uvidíš nebo medvědy bez většího mana regenu... Když na to nemáš gear, tak nemáš manu na hodně buildech pro spamování silných skillů.
fuxicek píše:...nekdo tu psal, ze nejsou na hlavni damage, ale urcite to nemyslel vazne, pac do elit mi davaji pres 20 mega
Samozřejmě že jsou, ale musíš brát v potaz gear... S nízkým AS a bez bonusů do phys skillů nebudou hlavní dmg deal skill!

infear
Quill Rat

Příspěvek od infear » 30.04.2014, 08:51 hod.

Cau borci, mam takovej blbej dotaz. Nekteri z vas maji casti setu Jade Harvester´s set. Hledal jsem na netu jak se k tomuto setu priblizit :)
Samozrejme neuspesne,muzu se zeptat jestli je nejaka veci sance na drop z nejakyho bosse nebo nejake sekce?:D ani uz za hromadu shardu jsem nic neziskal:(
Diky za odpovedi

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 30.04.2014, 09:05 hod.

Tak jo...lidi :D už si to uvědomte prosím. Už nejsou žádný farmící místa, je to náhodné! pokud pojedeš T1 a víš, může ti spadnout v Akt 1,2,3,4,5, z moba,truhly,elitky,vázy prostě ze všeho a všude ;-), nikde není vyšší šance na drop něčeho konkrétního,pokud neberu craft matroš samo sebou ;-). Jak je to u Kadily, to nevim, ale tento set tam podle mě nemá....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 30.04.2014, 09:06 hod.

Tak včera sme se o ní bavily a včera večer mi padla za Blood shards! :D ! jupijou, helma je moje, viz. profil
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
Obrázek

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 02.05.2014, 11:03 hod.

Nechci zakládat nový téma tak to nacpu sem, neví někdo jak funguje Locust swarm??

- kdyz si vezmu prvni runu tak by meli davat za vterinu s moji dps 1,1mil , 1040% za 8 vterin to znm. 130%/1vterinu coz znamena kolem 1,4mil dps, ale kdyz kouka na bily cisla tak sice nekdy davaji pres milion dps ale pak najednou treba jenom 300tis :(

Nejak se v tom nevyznam nebo to zas spatne chapu? :cry:

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 02.05.2014, 12:12 hod.

Jedna se o cisla s CC a bez i kdyz nejsou zluta, u skillu jako Locust a Haunt to tak proste je ;) ...

WDcko mas krasne, pokud ti muzu poradit s tvou mainhandou bych maxoval Fetisky, v offhande bonus mas mozna bys mohl pridat jeste v ramenou, ale predevsim + % phys skills v bracerech pripadne i amuletu. Locust Swarm je ve tvem buildu spis jako doplnek k opasku nez jako DMG DEALER v pripade, ze by se ti podarilo nadropovat JADE HARVESTER (DoT) set pak by melo cenu maxovat Locust ;)
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 02.05.2014, 12:44 hod.

JO tak diky za objasnění tudíž to je tak, že tenhle systém dps(číslo na profilu moc nesedí).

Vím, že by to šlo ještě hnát nahoru, mám v truhle offhand +4,4% dps, ale z hlediska toho, že je to HC tak si myslím, že je to akorát, ten locust bylo špíš pro zajímavost, mám to jenom na brždění mobek ;)
S dps není takovej problém Ghoma na T3 pod 10 vteřin, ted mám dps ve hře kolem 1.165.000 což si myslím při toughness 12,6 mil není zlý.
Je fakt, že ramena nejsou nic moc tam by se dalo doplnit AR + do sklillu (nebo spíš %life).

Ps. jak funguje ten set??

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 02.05.2014, 12:52 hod.

JJ to jsou krasna cisla ... predevsim ten phys dmg by ti hrozne pomohl protoze tech skrcku je hromada ;)

Funguje moc hezky a stylem jakym se hraje se mi strasne libi ... nahazis na mobky DoT spelly a Soul Harvestem je vysajes, krasa :D
http://www.youtube.com/watch?v=_1c0Ni9V8pE
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 05.05.2014, 08:46 hod.

Tak sem s WD trošku pohnul :). Už to vypadá zajímavě, posuďte samy ;-). Locus teď testuju kvůli sekeře...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
Obrázek

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 05.05.2014, 20:42 hod.

Ať nnezakládám new... Mám ad 1.89 většina lid píše že to stačí... Ale kolem mne pobíhá max 4-5 fetisu v čem je problém ? Píšu z tel tak nemůžu dat odkaz viz podpis
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

NENIE
Fallen Shaman
BattleTag:NENIE#2758

Příspěvek od NENIE » 06.05.2014, 06:31 hod.

tak todle by me taky zajimalo, ale co jsem vypozoroval tak mi prijde ze je to podle delky chanellu a hitu, v praxi to vypada tak, ze kdyz narazim na elite pack a je navic kolem hromada trashe tak po boji mam koleme sebe min 10fetisaku, ale pokud jedes jenom trash, kde ty chanely jsou kratke tak jak pises max 4-5fetisaku

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 06.05.2014, 06:50 hod.

Je to kombinací atack speedu, nastavenou obtížností a množstvím mobek kolem Vás.

- čím vyšší IAS tím více fetishů samozřejmě
- čím vyšší torment tím delší bývá doba chanelování, protože mobky mají obecně více HP a trvá delší dobu, než je zabijete a jdete dál = přestanete chanelovat
- dobře narolovaný rift Vám dává možnost více postávat, proti tomu rifty pátého aktu Vám moc zastavovat nedovolují

Kombinace toho všeho ovlivňuje množství fetishů.

Mimo dotaz - vyzkoušel jsem další modifikaci gearu viz profil. Obléknul jsem 3 kusy blackthornu, na který všichni nadáváme. Je to zajímavý chanelovat medvědy a nemuset se uhýbat z věcí na zemi:)) Pokud má někdo možnost slušně zapracovat do svého gearu vřele doporučuji!

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 06.05.2014, 16:26 hod.

Bez BT bych na T5-6 nevlez :-) nekde jsem to tady uz propagoval, je to super set pro HC, at uz na solo nebo do party (na publicu skoro podminka)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“