Komunita na sdílení lootu
Těžko lidi tlačit do jiných buildů když:
- k harvestu potřebuješ set složit novej
- k zombie stěně potřebuješ druhej novej set
- ke kombinaci medvědů a festihů potřebuješ kukriho
a zbejvá už fakt jen ten firebats build. Těžko z gearu na baty a spawnování fetishů uděláš na požádání nějaký jiný build. Ale máš pravdu, chvílema tam včera s náma běhalo třeba 30+ fetishů a to v chodbách aktu 5 je už fakt zbytečnost.
a zbejvá už fakt jen ten firebats build. Těžko z gearu na baty a spawnování fetishů uděláš na požádání nějaký jiný build. Ale máš pravdu, chvílema tam včera s náma běhalo třeba 30+ fetishů a to v chodbách aktu 5 je už fakt zbytečnost.
Re: Komunita na sdílení lootu
Zombie stěna set už skoro mám ;-), tak třeba dneska nafarmíme zbytek a já ho překopu ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Tak ja to dotkuju a nejaky dmg taky udilim, bez zuni me ti peti moc neberou...
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
-
- Fallen Shaman
ja nemam zadnej set tak ze si moc vybirat nemuzu
a navic stejne sem tam na okrasu a na umirani
nemam na to zatim pl a equip 

- Černý vlk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Problém vidím hlavně v náročnosti many pro zbytek kouzel. Bohužel. Ale jde složit ohnivý set na pyrogeist, netopýry + swarm ohnivý (třeba s tou maskou co zrychluje tikání).Yaka píše:Těžko lidi tlačit do jiných buildů když:
Jinak, Jade i helltooth set mám složený, takže bych brával asi jade na vyšší tormenty. Build na jedovou stěnu zombií (heltooth) mi nepřijde moc silný, ale ještě jsem to nezkoušel. Máš zkušenosti?
Vůbec, mám 3 části jade harvestu s hrozným rolem, že jsem to nerozložil čistě ze zvědavosti - viděl jsem nějaké video na youtube jenom a právě mi to taky nepřišlo úplně ideální. Ono na solo play se dá hrát spousta buildů, ale na tu partu je to problém a pravdu máš, že hlavně díky maně.
Já čistě z toho důvodu, abych nemusel už chanelovat baty jsem radši obětoval BBV runu na 250mana/sec a dal jsem tam medvědy. DMG krása střídá nádheru - jenže bez kukriho by to hrát nešlo takže to je takový začarovaný kruh.
Osobně dokonce pomalu přestávám přemýšlet nad zunimasou když vidím, jak mi to funguje. Teď začnu gamblit blackthorne amulet s + physical DMG a pak složím aughil, ashera a blackthorne set s co nejlepším rolem na + fetish army a + zombie bears na botech, protože ta žába v ruce, která má nenahraditelnost v pick up se mi fakt zahazovat nechce.
Já čistě z toho důvodu, abych nemusel už chanelovat baty jsem radši obětoval BBV runu na 250mana/sec a dal jsem tam medvědy. DMG krása střídá nádheru - jenže bez kukriho by to hrát nešlo takže to je takový začarovaný kruh.
Osobně dokonce pomalu přestávám přemýšlet nad zunimasou když vidím, jak mi to funguje. Teď začnu gamblit blackthorne amulet s + physical DMG a pak složím aughil, ashera a blackthorne set s co nejlepším rolem na + fetish army a + zombie bears na botech, protože ta žába v ruce, která má nenahraditelnost v pick up se mi fakt zahazovat nechce.
-
- Fallen Shaman
dal sem si do podpisu svuj profil muzete zhodnotit jak na tom sem? dik
Ale co jsem se dival, tak HC hracu tam moc zatim neni... coz je skoda. Jen vcera jsem rozlozil 2 zaby, homunkulus, helmu a dva noze - treba by se nekomu hodily
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Pridám se ;-), pouze HC... ale na moc vysoké tormenty moc nechodim, protože ve 4 mi to počítač zvládá jen tak tak...
Krtku slíbil jsem, že se podívám na tvůj char a něco napíšu:
1) Podívej se, jaké umíš sety u kováře, pokud umíš Aughil nebo Ashera set ideálně obojí tak první na co bych se zaměřil je obléct se těmito sety.
Ramena a wristy - Aughil
Boty a chesta - Ashera
- tohle musíš zvážit podle toho co umíš nebo neumíš, může se stát, že nebudeš umět ani jeden z těch setů potom samozřejmě tohle můžeš ignorovat
Materiál na Asheru je jednoduché nafarmit:
Where to farm: Act II, Dahlgur Oasis, Quest Blood and Sand (Waterlogged Passage), Take the waypoint to Dhalguhr Oasis, go to the far north of the map and kill Ssthrass, enter the Ancient Waterway and leave the game, restart the game, take the portal from town, leave the Ancient Waterway again and kill Ssthrass right outside, repeat.
na Aughil je to horší, ale už to taky neni taková trága. Na Aughil reloguj bounty a sleduj:
Act 1 bounty kill Gawton Hawle nebo Flelcklar Ghost (oboje jsou bounty ve festering woods)
Act 2 bounty kill Archivist nebo tomeseeker, oboje jsou bounty v archivech Zoltana Kuleho
Aby to nebylo tak jednotvárné můžeš sledovat i kill bounty Thrum a Rockgut což jsou taky bounty v archivech Zoltana Kuleho, padá z nich materiál na fire mace Devastator, kterou určitě časem budeš chtít zkusit ně nějaký jiný char takže proč už to nevyužít, že to takhle reloguješ.
2) Doufej, že příští týden v úterý nahodí patch, ve kterém se zvedne drop ringu na sety. Potom začni farmit bounty act 1. Z těhle beden ten ring padá.
3) U kadaly gambli jen ruce nic jiného
- důvod je ten, že krom TaT mají slušnou možnost dropu i gladiatory s dobrým rolem
4) Pokud Ti padne offhand žába nerozkládej ho, i horší žába s +20pick up je lepší, než trocha DPS navíc:)
To pro začátek asi stačí - držím palce.
1) Podívej se, jaké umíš sety u kováře, pokud umíš Aughil nebo Ashera set ideálně obojí tak první na co bych se zaměřil je obléct se těmito sety.
Ramena a wristy - Aughil
Boty a chesta - Ashera
- tohle musíš zvážit podle toho co umíš nebo neumíš, může se stát, že nebudeš umět ani jeden z těch setů potom samozřejmě tohle můžeš ignorovat
Materiál na Asheru je jednoduché nafarmit:
Where to farm: Act II, Dahlgur Oasis, Quest Blood and Sand (Waterlogged Passage), Take the waypoint to Dhalguhr Oasis, go to the far north of the map and kill Ssthrass, enter the Ancient Waterway and leave the game, restart the game, take the portal from town, leave the Ancient Waterway again and kill Ssthrass right outside, repeat.
na Aughil je to horší, ale už to taky neni taková trága. Na Aughil reloguj bounty a sleduj:
Act 1 bounty kill Gawton Hawle nebo Flelcklar Ghost (oboje jsou bounty ve festering woods)
Act 2 bounty kill Archivist nebo tomeseeker, oboje jsou bounty v archivech Zoltana Kuleho
Aby to nebylo tak jednotvárné můžeš sledovat i kill bounty Thrum a Rockgut což jsou taky bounty v archivech Zoltana Kuleho, padá z nich materiál na fire mace Devastator, kterou určitě časem budeš chtít zkusit ně nějaký jiný char takže proč už to nevyužít, že to takhle reloguješ.
2) Doufej, že příští týden v úterý nahodí patch, ve kterém se zvedne drop ringu na sety. Potom začni farmit bounty act 1. Z těhle beden ten ring padá.
3) U kadaly gambli jen ruce nic jiného
- důvod je ten, že krom TaT mají slušnou možnost dropu i gladiatory s dobrým rolem
4) Pokud Ti padne offhand žába nerozkládej ho, i horší žába s +20pick up je lepší, než trocha DPS navíc:)
To pro začátek asi stačí - držím palce.
-
- Fallen Shaman
dik za zhodnoceni a augil zvladam to druhe nemam
du si nafarmit augil a uvidime jak to pujde
kazdopadne ti moc dekuji

Až to budeš rolovat tak se snaž aby:
- wristy měly + physical dmg - crit doroluješ přes ench
- ramena měly ideálně kombinaci: intel + vita +armor nebo all res + cokoliv co přeroluješ na +fetish army dmg (není to podmínkou, pro začátek stačí jen trojkombinace intel, vita a armor nebo all res
- doku nebudeš mít ten ring můžeš si rolnout i chestu, tam Ti stačí intel, vita a cokoliv co přeroluješ na 3 sockety
= důvodem je, aby si měl trojkovej bonus, to tě hodně zvedne uvidíš
- wristy měly + physical dmg - crit doroluješ přes ench
- ramena měly ideálně kombinaci: intel + vita +armor nebo all res + cokoliv co přeroluješ na +fetish army dmg (není to podmínkou, pro začátek stačí jen trojkombinace intel, vita a armor nebo all res
- doku nebudeš mít ten ring můžeš si rolnout i chestu, tam Ti stačí intel, vita a cokoliv co přeroluješ na 3 sockety
= důvodem je, aby si měl trojkovej bonus, to tě hodně zvedne uvidíš
-
- Fallen Shaman
ted me padnul do setu k mojo u kudla dela to kolem me krasnej jedovatej mrak 
tak uz sem nafarmil ten ring
co snizuje narocnost setu 

tak uz sem nafarmil ten ring

Tak já se přidám taky, až se k tomu dostanu - momentálně po propuštění ze špitálu nějaký čas budu marodit, ale jinde než mám herní komp na D3, takže uvidím kdy a jak četně to v nejbližším týdnu půjde
Chtělo by to Kukri, lepší TaT a samo pěkný Zuni set
A hromadu dalších věcí
Jinak jsem křovačisko s fetišárnou na T3/4 pohoda

Chtělo by to Kukri, lepší TaT a samo pěkný Zuni set

Jinak jsem křovačisko s fetišárnou na T3/4 pohoda

uaaaaaaa uz to jezdim 3 tydny a zabohe ne, jinak gratzKrtekKazatel píše: tak uz sem nafarmil ten ringco snizuje narocnost setu

-
- Fallen Shaman
takhle sem farmil jeremanku masku
cca 14 dni a furt nic 
prsten sem zacal farmit v 9 a v 1 byl
proste nahoda 
tak uz me padnul 3ti
clovek kdyz to nechce tak to furt pada 

prsten sem zacal farmit v 9 a v 1 byl

tak uz me padnul 3ti

-
- Fallen Shaman
a ted malej dotaz co se pro nas zmeni s patchem 2.0.5? kdo vi odpovi 

změna pasivky na fetišistický magory. navýšení na 10% a ze všech spelů? plus Crit DMG pro pety se bere z postavy a už nemá cap ? nebo se pletu?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Tuším, že cap tam žádná není...je zde ovšem bug, kdy se fetišisti z pasivky přemnožují na úkor lepších a silnějších fetišů ze skillu. Toho bude opraveno v Patchi 2.1.
Jinak přidávám zde i svého WD, kterého jsem rozehrál cca před dvěma týdny a je to paráda oproti monkovi, který je neskutečně slabý...Dávám rifty T5. rád se k někomu přidám i na T4 či T6.
Jinak přidávám zde i svého WD, kterého jsem rozehrál cca před dvěma týdny a je to paráda oproti monkovi, který je neskutečně slabý...Dávám rifty T5. rád se k někomu přidám i na T4 či T6.

nj tak se nediv když máš ty klíčové itemy
mě po měsíci nepadla ani jedna...kazdopádně az se vrátím zpět k WD tak se to urcite rozpadá:)