Pokial by mal zaujem niekto otestovat tento build nech sa páči:
Link: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aWe!cYaZZb
Nie je urceny pre vsetky typy gearu, pre vsetkych atd, atd...skuste uvidite..nepaci move along, pripomienky vítané
Je postaveny na dotkach a nahlom presune. Vcera som ho testoval a nebolo to odveci tak tu su pros/cons.
Vyhody:
+rychly presun
+2x silne dotky
+schopnost ganku
(gank = znamena vo vacsine hier prepad zo zalohy, vyuzitie situacie, nefer hra atd.. prepad v skupine... tuto je to myslene ako prekvapenie supera)
+teoreticky vhodne pre slabsie gearnutych WD
Nevyhody:
-build bez petov
-ziadny iny low cost spell na dorazenie supera (napr. pavuci, darts atd...)
-nutnost byt blizko ciela pri aplikacii swarmu
-nutnost mat 24% MS
-pouzijete rotaciu a dohrali ste, musite cakat a niekde sa schovat
-nevhodne na priamy kontaktny boj
Ako to funguje:
Cely build je postaveny a rata s tym, ze vy ste lovec a vy viete kde su superi, je to docela tazke ale da sa zistit ich poloha podla zvuku (napriklad kde sa dvaja biju tak treti vyhrava no nie?) a opatrnym pohybom po mape. Nie je to jednoduche ale obcas sa to podari, takze treba si to nacvicit.
Kombo je jednoduche. Sledujete svoju korist, najlepsie je ked ju vidite uz trochu offscreen na okraji monitoru alebo ste ju zahliadli ako sa blizi nejakym smerom tak si na nu pockate. Vyuzijete svoju rychlost (poznate z farmenia) Spirit Walk - Jaunt + Horrify - Stalker, kedze vase spirit body je tam kde ho nepriatel nevidi, nema tusenia ze sa k nemu blizite. Nahodite Hex, nahodite dotky a uteciete, pokial to nie je take jednoduche tak mate este Mass Confussion, ktorý da stun. Na dorazenie treba pouzit Haunt alebo jednoducho pockat a pouzit toto kombo znova (bohuzial uz bez Mass Confussion, kedze to ma najdlhsi cooldown zo spellov ktore mate). Pripadne, ked vasemu targetu na zaciatku nestihate, mozete pouzit Haunt ako opener na spomalenie.
Spelly:
V rychlosti
Locust Swarm pre väčšiu dmg,
Haunt pre slow,
Spirit walk pre dlhsie trvanie,
Horrify pre vyssiu movement speed,
Hex pre viac dmg a zaroven CC - hex nepriatela,
Mass Confussion pre CC - stun nerpiatela.
Pasivky:
Pierce the Veil pre vacsiu dmg,
Spirit Vessel pre kratsie cooldowny a pre defence,
Jungle Fortitude pre dmg redukciu (tato pasivka moze byt nahradena, napriklad blood ritual a ine...).
Ako nie je to najlepsi build ani nic, ale vzdy ma uchvatili videa WD este pred vydaním ako prisiel dal Locust Swarm a musky tam prelietavali medzi kostlivcami atd. Preto som to skusil pouzit v tomto builde. Vyskusajte a povedzte svoje nazory, pripomienky atd.