HC wd rada s boostem

Bit
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ficek-2914
HC wd rada s boostem

Příspěvek od Bit » 29.01.2014, 01:57 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fice ... o/33235506

Potřeboval bych poradit jak dál...Donedávna jsem chodil acid cloud build cca v sobotu jsem přehodil na baty... chodím MP4 a při některých elitkách (jed či arcane) mi jdou life neuvěřitelně rychle dolů... už jsem párkrát potkal i vessel :OXO Vím že s life to není žádná hitparáda ale postupně přehazuju topazy za ametyst... Problém je v tom že všechno co mi přidá life mi srazí dmg kterého taktéž moc nemám... Craftů jsem zkoušel jen pár ale vždy by to znamenalo hrozný propad dolů :-( Amor 4311 nejnižší resistance 711 life 64k Loh 400 LS 2,5
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Re: HC wd rada s boostem

Příspěvek od hulkxxxl » 29.01.2014, 07:24 hod.

frozen ti určitě poradí případně mrkni na jeho build... https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 08&t=10049

života máš málo, dps podle mě stačí wd se pěkně bufne, kalhoty jsou dost slabé nemáš ani armor ani allres, nevím kolik ti vychází allres potom celkově (nemáš ani na botách, ani na opasku ten je slabej na ehp, helmě tam je armor aspoň)

no a hlavní problém je že máš jen 2,5 LS... potom z toho vychází průser... nížší redukce dmg + menší dps + polovina ls než na skornu a nestíháš se healovat při složitých situacích
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 29.01.2014, 08:21 hod.

Ahoj,

prvně bych upravil pasivky a to:
vyhoď jungle fortitude za grave injustice

skilly:
[*]Zahoď firebomb a nahraď jej horrify s runou frightening aspect. To použiješ, vždy než naběhneš do boje, což ti zaručí 100% armoru nahoru na 8s.
[*]Spirit walk je primární na dobíjení many tudíž si tam změň runu na honored quest. Tím, že budeš mít pasivku grave injustice budeš téměř pořád v spirit walku.

ostatní kouzla máš dobré, runy jsou variabilní, takže to jak každému vyhovuje. Zuni set máš, takže bych pořídil obouručku s LS, pokud nebudeš mít na skorna, tak třeba vigilance nebo ti můžu půjčit luxusního maximuse :wave: (ať vidíš jak to funguje s two-handem). Dále bych pak vyhodil litany of undauted a dal si místo toho Stone of Jordan s dmg vs elites 30% (je to ohromný boost) a manou. Tím, že budeš mít two-hand s LS ti zaručí, že nemusíš neustále odbíhat a dáváš dmg pořád. Takže i pokud by si měl dmg menší i třeba o 20k nežli nyní ve výsledku budeš dělat dmg vyšší a hlavně proti elitám to bude opravdu znát.

Dále craft amuletu, ramen a rukou. Udělej vše vitalitové. Ps. Kalhoty máš dobré, tam nehledej mezeru. Možná bych místo topazů tam dal ametysty.
Ale pokud se ti povedou crafty amuletu, ramen a rukou, tak budeš mít určitě lepší gear jak já. Já mám nyní 3.5k armoru a 650 AR a lezu s tím i na mp10.
Ps je dobrý mít aspoň na jedný věci ještě pickup radius, není to potřeba, ale je to určitá pohodlnost :-)

Neboj se toho, zkus to a uvidíš ;) Kdyžtak mi napiš ve hře o ten maximus.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 29.01.2014, 08:31 hod.

to byl barbaří pohled na ty kaťata :D, určitě crafty helpnou... jen to chce kliku znám lidi co v craftech utopili jmění a nic slušného se nepovedlo
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.01.2014, 09:53 hod.

Mám ještě krásnej skorn v truhle, ještě jsem ho nedal do AH, tak eso chceš tak ti ho mužů dat.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Bit
Doom Knight

Příspěvek od Bit » 29.01.2014, 11:00 hod.

Sice jsem nezkoušel hrát s 2h ale přijde mi daleko snažší hrát 1h páž s tý ofhandy mám 20radius + 10k life. Přijde mi to jako dokonalý způsob jak přežít přeci jen s tímhle radiusem to vše sebere samo (myšleno HB zběr goldů až tolik neřeším) ten firebomb je tam spíš kvůlu těm kostrám ve woods chodím zpravidla sám a ty kostry se ne a ne hnout z místa... večer zkusím koupít nákej skorn ale s mejma 40m to asi nebude žádná hitparáda

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 29.01.2014, 11:05 hod.

když se léčíš tím LS tak nepotřebuješ podle mě sbírat tolik globy :)
Obrázek Obrázek

Bit
Doom Knight

Příspěvek od Bit » 29.01.2014, 11:10 hod.

To je taky fakt :-) večer to vyzkouším snad tam něco rozumnýho bude... Ještě dotaz je lepší vzít skorna s 6%ls i kdyby měl třeba dexku nebo je lepší vzít třeba s 4,5% ls ale s int... předpokládám že primární u skarna nebude DMG ale LS

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 29.01.2014, 11:13 hod.

Bit píše:...ten firebomb je tam spíš kvůlu těm kostrám ve woods chodím zpravidla sám a ty kostry se ne a ne hnout z místa...
Pokud máš ten firebomb pouze pro nahánění mobů a ne kvůli maně, tak bych doporucil Locut Swarm. Platný je spíše solo, ale i v partě se to občas hodí.

...
Skorn s LS a Int. začíná na 40miliónech (aspoň po posledním checku)... proto já radši hraju 1h+mojo, těch 40mega stál skoro celý můj gear.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 29.01.2014, 11:13 hod.

to je zase poměr dps/ ls když bdueš míc víc dps zase by stačilo menší ls :D ale komu se to hce počítat že..však si vem ten skorn od kukiho když ti nabízí a vyskoušej
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.01.2014, 11:14 hod.

Mám sice jen 1150 DpS tusim ale skoro max ls, 190cd a Intel, hrálo se s nim paradne.:)
Stal 20m, nekup to.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 29.01.2014, 11:15 hod.

Misto investic do Skornu bych zmenil a malinko zainvestoval do followera, jasne jasne bojovat s mrazenymi nebo chlazenymi kuraty ci prasaty neni zadny odvaz, ale myslim ze je to lepsi nez to hnat do krajnosti ... Enchantress s Azurewrathem bude urcite prijemnejsi spolecnik :D
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 29.01.2014, 11:18 hod.

primárně bych asi řešil:

cena > avg dmg > LS > další staty

ale pokud ti pujci kuki skorna, tak jej ber :-) jinak nabízím ten maximus s ním by si měl 72k dps s nynější výbavou viz. d3up, ale jinak spíše ucrafti ruce, amulet a ramena (s vit + life + AR) než aby si kupoval zbraň .-)
Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 29.01.2014, 11:24 hod.

Mate pravdu, menim nazor pro solo hrace bez petu je Skorn nejlepsi volba, alespon na elitach s knockbackem ci fearem ve spojeni s fast pozna klucina co je to ten pravy HARDCORE BEJBY :lol:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 29.01.2014, 11:29 hod.

@Guru: pokud nebude stát a koukat co mu to vlastně dělají.... tak jsou mrtvý dříve než do něj štouchnou.... díky Grave injustice bude ve spirit walku, nehledě na to, že pokud by teklo do bot má horrify a může si je rozdělit.... a navíc hexe...

a promiň, ale upřednostňovat followera oproti své výbavě.... navíc ještě kuli jednomu spojení affixu, který potká jednou za sto let a připravit se o pohodlnější hraní po celou dobu... ne díky. Navíc je dle mě jedno u tohoto affixu (fast, nightmarish, knockback) jedno jestli máš 1h+mojo či two hand a možná ne.... s 1h+mojo máš menší LS, takže i se méně healuješ, s manou na tom budeš stejně, díky AS.... ale tak to je každého věc, či názor. Já za wdčko hraji od PL 51, 95% času mp8+ bez HR a šutru v hlavě, takže jsem už pár hnusných affixů potkal, na mp10 jsme potkali v actu II skupinu kw + elite (frozen, reflect, daší nevim) + champion(frozen, arcane, další nevim) a to byl teprve šrumec. Horrify dokáže krásně změnit battlefield, když je všude dost sajrajtu na zemi. Ale ono... každej má svojí pravdu, takže nejlepší je zkoušet co každýmu vyhovuje. Někdo si rád hraje, někdo rád efektivitu a někdo je rád nesmrtelný ;) Já ví, že patřím k mrtvolkám, takže když si lehnu, tak vím, že jsem mezi svými :ble: >:D
Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 29.01.2014, 14:11 hod.

Presne tak, nekdo postavi WD schopne solo farmy jiny ho stavi tak, ze bez dvou supportu za prdeli nemuze vytahnout paty z mesta ... a jen tak mimochodem WH jsou plne bilych mobek s jednim ze zminovanych affixu (schvalne si tipnete ktery to je) mozna si vzpomenete az potreti poleti vzduchem a nezbude vam mana na roztoceni batu a protoze jste navic spomaleni nemuzete utikat, nemluve o prodleve nez se nad vasi hlavou objevi prvni netopejrek ... letite opet vzduchem ... efektivite zdar :wave:

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 29.01.2014, 14:45 hod.

... škoda že se tu zase přeměřujou pindíci, místo, aby sem někdo hodil nějakou rozumnou alternativu ( teda pokud nebyl ten follower všechno ... ) ...

Bit
Doom Knight

Příspěvek od Bit » 30.01.2014, 00:28 hod.

Nasadil jsem Stone of jordan a podařily se konečně i rukavice ačkoli bez CC... bohužel se skornem mám CC jen 17% a to mi přijde fakt ubohy... Mnop uvidime co přinesou další crafty... alespoň to life se zvedlo... zkoušel jsem MP5 ale DMG už nějak zaostávalo (kleslo na 59k)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 30.01.2014, 07:08 hod.

soj oceníš u elitek které ti zase nejvíc nakládají... 17% cc je fakt málo pokračuj v craftech :) skorn zato nemuže 6 + 10 + 6 + 10+6 máš na zbytku gearu jestli teda dobře píšu poránu :D ještě jsem neměl fafe
Obrázek Obrázek

Bit
Doom Knight

Příspěvek od Bit » 30.01.2014, 10:17 hod.

Jj je to málo... Ale aspoň jdou ty elity rychlejc dolů tudíž je bezpečnější hrát... Ačkoli těch 8,5cc co je fuč je fakt znát... ale těch 70k life přeci jen nemizí takovým tempem :-)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“