Ahoj,
prvně bych upravil pasivky a to:
vyhoď jungle fortitude za grave injustice
skilly:
[*]Zahoď
firebomb a nahraď jej
horrify s runou frightening aspect. To použiješ, vždy než naběhneš do boje, což ti zaručí 100% armoru nahoru na 8s.
[*]
Spirit walk je primární na dobíjení many tudíž si tam změň runu na
honored quest. Tím, že budeš mít pasivku grave injustice budeš téměř pořád v spirit walku.
ostatní kouzla máš dobré, runy jsou variabilní, takže to jak každému vyhovuje. Zuni set máš, takže bych pořídil obouručku s LS, pokud nebudeš mít na skorna, tak třeba vigilance nebo ti můžu půjčit luxusního maximuse

(ať vidíš jak to funguje s two-handem). Dále bych pak vyhodil litany of undauted a dal si místo toho Stone of Jordan s dmg vs elites 30% (je to ohromný boost) a manou. Tím, že budeš mít two-hand s LS ti zaručí, že nemusíš neustále odbíhat a dáváš dmg pořád. Takže i pokud by si měl dmg menší i třeba o 20k nežli nyní ve výsledku budeš dělat dmg vyšší a hlavně proti elitám to bude opravdu znát.
Dále craft amuletu, ramen a rukou. Udělej vše vitalitové. Ps. Kalhoty máš dobré, tam nehledej mezeru. Možná bych místo topazů tam dal ametysty.
Ale pokud se ti povedou crafty amuletu, ramen a rukou, tak budeš mít určitě lepší gear jak já. Já mám nyní 3.5k armoru a 650 AR a lezu s tím i na mp10.
Ps je dobrý mít aspoň na jedný věci ještě pickup radius, není to potřeba, ale je to určitá pohodlnost :-)
Neboj se toho, zkus to a uvidíš

Kdyžtak mi napiš ve hře o ten maximus.