Tak v současný době jedou hlavně 2 buildy. Každej z nich ovšem potřebuje nějaké itemy, bez kterých to prostě nejde
1/ pet build - Ruzná kombinace fetišů z pasivky, Fetish Army, Garga a Zombie dogs. Buildů je tady spousta a liší se podle toho jaké pety kdo používá. Když koukneš na můj profil, tak jedu fetiše z pasivky a velkýho psa a garga. Nutností je Mask of Jeram, a k nezaplacení jeou i rukavice Tasker and Theo. Pokud pojedeš fire build, jsou tam věci jako Cindercoat a Magefist. Pet buildy se hrají většinou přes physical dmg, někdo přidává fire, nebo poison.
2/ jade build -
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yare ... o/21999130. Tohle je náhodný profil někoho tady z fóra. Vlastník se jistě neurazí.

Tady se peti většinou nehrají vůbec, nebo jen psi/pes kvůli léčení přes runu Leeching Beast. Ale viděl jsem pěkně fungující Jade build s fetišema. Jade se hraje přes cold dmg, někdo tam cpe i poison. A nutností je Quetzalcoatl helma a 6-set Jade bonus
Pokud máš nějaký z výše zmíněných předmětů tak se vydej tou cestou a blood shardy u kadaly dávej na sloty, ve kterých jsou klíčové věci pro daný build. Někde jsem kdysi viděl i Spirit Barrage build, ale nezkoušel, tak mě snad někdo doplní. Jsou i jiné build určující předměty. U WD hlavně zbraně a helmy. Viděl jsem T6 týpka s Carnevil buildem, nebo třeba masku Grin Reaper tu jsem viděl čistit s přehledem T5. Obě mám někde v bance ale nezkoušel jsem. Ja mám rád malý critters