dlouho jsem se pokoušel vytvářet různé druhy monků pro partu, z výsledkem jsem furt nebyl spokojený, až jsem vyzkoušel to současné, co mě zkrátka baví a myslím, že je to zároveň i docela účinné. Rád bych slyšel komentáře monků a jejich případné tipy na vylepšování postavy. K vidění zde.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anta ... o/55415629
mám i krátký gameplay, jak to takový monk klátí sólo. Ač primárně je myšlený do party, kde by měl zajistit CC, support dmg a zaroveň sám rozdávat pecky, hlavně přes EP, T6 (i vyšší) likviduje velmi svižně i sám, problém jsou bossové - RGs.
výbava má ještě mouchy, na EP bych určitě měl mít The Fist of Az'Turrasq, ta mi však žadná ani trochu hezká nepadla. Ve videu používám runu na 20% dmg navíc, což je hlavně zamýšleno jako buff pro partu.
Ač jsem si vědom, že kombo WD plus CRUS je asi nepřekonatelné, rád bych pokračoval ve vývoji a snažil se monka vymazlit tak,aby byl alespoň slabší alternativa a platný člen HC party na GR 40+
Netuším jak dlouho bych vydržel s toughness, ale je mi jasné, že dřív či později (spíš dřív

Těším se na vaše reakce.