Armory a barvy
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Armory a barvy
Ještě, že nebudu hrát monka, tohle je fakt škaredé.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Něco by se tam vybrat i dalo no, ale "šatník" nic moc no, někdy je to až k smíchu
jestli vam to připadá k smichu tak to jste asi neviděli Witch Doctora to by vas rozkopalo smichy.
fuj fuj. nechapu jak barbat muze vypadat tak ultimatne suprove u tehc high tier armoru a monk vypada jak homeless...
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Monk vypadá fakt šíleně, WD se mi líbí ze všech asi nejvíc. A Headky jsou hnusné skoro u všech class.
Tak mě se libí vzhledově celkem Wizard a Barbar jinak WD se mě jeví jako nejškaredější.
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Ty headky u Monka jsou směšný.
Ale WD je nejvíc stylovej. Vzhled je přesně přispůsobenej skillům a smyslu postavy. U monka mi to moc nepřijde.
Ale WD je nejvíc stylovej. Vzhled je přesně přispůsobenej skillům a smyslu postavy. U monka mi to moc nepřijde.
Koukám, že je to tady samej metrosexuál
Živím se jako výtvarník a tak si dovolím tvrdit, že (z hlediska designu a v rámci možností) odvedli grafici velmi dobrou práci.
Ono není jednoduché vymyslet takové množství originálně vypadajících setů a přitom zachovat styl (vím z praxe). A prakticky nemožné, aby se to líbilo všem.
Pro nespokojence naštěstí tvůrci nabízí Vanishing Dye a podle toho, co tu čtu, tak bude asi hodně z vás pobíhat po Sanctuary jen ve spodním prádle.
Živím se jako výtvarník a tak si dovolím tvrdit, že (z hlediska designu a v rámci možností) odvedli grafici velmi dobrou práci.
Ono není jednoduché vymyslet takové množství originálně vypadajících setů a přitom zachovat styl (vím z praxe). A prakticky nemožné, aby se to líbilo všem.
Pro nespokojence naštěstí tvůrci nabízí Vanishing Dye a podle toho, co tu čtu, tak bude asi hodně z vás pobíhat po Sanctuary jen ve spodním prádle.