Rady pro začínající DH , ale i pro pokročilé .
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/46369559
Tak to ozkoušim asi takto, ještě mě tam chyby nějakej neck s coldem a teď nevim, zda to je s full marauderem a nebo full Bt setem, myslel jsme, že zatim to zkusim s 2 věcma BT a to páskem a kalhotama které teda zatim nemám a místo augildu dám stromgarny...
Já to teda spíš chtěl zkusit nezávisle na tom mauraderoj, ale to jak tak čtu asi nepůjde :-/
Tak to ozkoušim asi takto, ještě mě tam chyby nějakej neck s coldem a teď nevim, zda to je s full marauderem a nebo full Bt setem, myslel jsme, že zatim to zkusim s 2 věcma BT a to páskem a kalhotama které teda zatim nemám a místo augildu dám stromgarny...
Já to teda spíš chtěl zkusit nezávisle na tom mauraderoj, ale to jak tak čtu asi nepůjde :-/
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Rady pro začínající DH , ale i pro pokročilé .
Marauder samotnej je masakr dává to nehorázný šlupky. Bt full bys mohl mít i s marauderem ale chtělo by to dobrej amu + pásek + gatě boty brnko.
Nicméně podle bluepostu Marauder set bude upraven je to moc OuPí. Bez maraudera BT Aughild a dobré by mohlo být přidat 2 kusy nataly setu. No eče ten 3 shadow set bys mohl poskládat v 2.1 bude shadow power nonstop
Nicméně podle bluepostu Marauder set bude upraven je to moc OuPí. Bez maraudera BT Aughild a dobré by mohlo být přidat 2 kusy nataly setu. No eče ten 3 shadow set bys mohl poskládat v 2.1 bude shadow power nonstop
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
jsi si jistý že mají mara nerfovat? jakým způsobem? co jsem koukal tak dmg setnry se má momentálně navýšit a ještě tam nějaký další boost, ale nesledoval jsem to poslední 3 týdny...tak prosím konkrétně:)
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sirius#2877
Zkoušel jsem to na PTR a tam trošku nerfli AS sentry. Ale nezdá se mi že by to byl nějaký moc velký nerf. hratelné je to pořád.
Moment, já zase někde četl něco o tom, že v PTR už by na sentry měl mít vliv tvůj AS...co je na tom pravdy teda ale netušim...
To jsem četl taky. Takže ani nerf ani boost v pravém slova smylsu. Záleží to kus od kusu, DH od DH. Spíš bych řek, že je to bugfix 

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

ja teraz diablu vela casu nedavam a obcas nieco testnem a cakam na patch ale vcera som chvilu zapol PTR a 1h (natalya a danete) zbrane v banke mali DPS 3300 cca WTF?:D to som neako neregistroval ze by ich mali boostovat.
pry se jedna o chybu když boostli 2hand zbraně...ale tak třeba to nechají když zjistí že lidí hrajou i jednoručkama:)
přemýšlím že bych začal sbírat cold equip na patch 2.1. tam se možná to GR bude hodit víc jak fire kvůli crowd control - co myslíte? viděl bych to na sentry polar station...zkoušel to někdo na PTR?
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sirius#2877
Já na PTR nějak zkoušel s cold buildem... nevim jaký skilly a co vše jsem tam dával. Myslim že u Sentry to byla runa na cold, u CA taky ( Neznám jmena ) a místo multishotu jsem tam dal el. arrow s frost arrowem. Zdálo se mi to celkem hratelné na solo hru. méně se k tobě dostanou. Pro HC to bude podle mě lepší volba než Fire. T6 stím taky padá solidně. Nevim jestli pomaleji/rychleji protože jsem tam Fire vubec nezkoušel. Jinak jsem měl bracery, SoJ, amulet s cold DMG. Frostburny mám zatím blbý takže jsem je nedával. Myslim že se to bude dát srovnat s Firem. Jde o to co člověk chce. jestli chce více DPS nebo chce mít větší šanci přežít.
- DoctorFish
- Wraith
- BattleTag:DoctorFish#2128
Zdravím. Potreboval bych od nekoho radu, co vylepsit a zmenit na mem DH. SoJ shanim s FIRE a WH mi jen tak na 70lvl nepadne :-/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... ro/2521460
Predem diky za jakoukoliv pomoc.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... ro/2521460
Predem diky za jakoukoliv pomoc.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
- dawemorraless
- Na-Krul
Sirius :tak ona pasivka cull the weak s coldem funguje parádně...ohledně toho nerfu marrauder setu sem to možná blbě pochopil bluepost zněl že se zamýšlí co s DH dál že ladí a zkouší. Otázka byla na nerf marrauder setu.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak mě napadlo: existuje nějaká varianta lightning sentry buildu??? koukám že se jede hlavně fire ale já mám nějak moc itemů, včetně SOJ s lightning elementem 

- dawemorraless
- Na-Krul
jop uplně to samý co fire dáš stunovací cluster arrow ...lightning multishot ...pokud máš luk který má afix na to že ti elemental arrow generuje hatred tak eče lightning kouli
na ptr sem nacpal na sentry 4 spendery a bylo to hrozný maso akorát teda no escape skill 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- hulkxxxl
- Ancient
tak skusím, no prvně musím někde sehnat set a offhand... dneska se bude gamblit
já jen že mám na mončiči kopec lightning chuděra bude vyslečena skoro komplet
stejně ji nehraju nějak, ono to zase postupně popadá
zbraň mám 1h nata a ještě jednu v truhle ten dantes 1h nebo jak se to jmenuje setovej
já jen že mám na mončiči kopec lightning chuděra bude vyslečena skoro komplet

zbraň mám 1h nata a ještě jednu v truhle ten dantes 1h nebo jak se to jmenuje setovej
- dawemorraless
- Na-Krul
no já osobně to hraju na physical variantu
všude stejný cluster multi a už to lítá
nedivim se tomu že na ofiku se hodně stěžuje. Sezoního huntera bych rád na cold rapid (počítám že tu kuši bude za trest dropnout)

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- hulkxxxl
- Ancient
takže včera test lightning varianty a nějak mě to nechytlo, dmg bídná, všechny suny co jsou lightning jsou víceméně na stuny, zatím nemám set padly špatný ramena a 2x boty, jsem z d3v nějak zvyklej na rapid fire ale oblíbená runa je physikal
tak abych využil element nahodil jsem impale, dmg hezký jen to nějak moc žere
otázka: ten bonus ze setu co vyvolá všechny pety, ti peti potom mají i vlastnosti? všechny runy nebo jak to je????
další otázečka padl mi hellrack nebo jak se to píše, co dělá ta vlastnost u něj, viděl jsem že se hodně používá je to jen kvůlu tomu že je to slušná 2h kuše nebo je i ta vlastnost na něco? otázka je taky jestli vyměnit rychlou 1h za pomalou 2h (s podobným dps)

otázka: ten bonus ze setu co vyvolá všechny pety, ti peti potom mají i vlastnosti? všechny runy nebo jak to je????
další otázečka padl mi hellrack nebo jak se to píše, co dělá ta vlastnost u něj, viděl jsem že se hodně používá je to jen kvůlu tomu že je to slušná 2h kuše nebo je i ta vlastnost na něco? otázka je taky jestli vyměnit rychlou 1h za pomalou 2h (s podobným dps)
- dawemorraless
- Na-Krul
používá se crossbow kvuli base dmg sentry dávaj za víc k tomu ideálně TaT páč sentry=pet ....ano měl bys mít všecky bonusy od petu u vlka si nejsem jistej pokud ho nemáš jako runu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- hulkxxxl
- Ancient
hm, takže raději pomalou a větší pecky, no prvně musím dofarmit set, ještě ruky a chestu aspoň, vlka si právě pak lidi dávaj jako skil, podle mě kvůli aktivní části na +% dmg
TaT jsem ještě nikdy neviděl a to je sháním i pro wd (ani kadala nedala) takže s nima si nedělám nějaký iluze že je někdy seženu
TaT jsem ještě nikdy neviděl a to je sháním i pro wd (ani kadala nedala) takže s nima si nedělám nějaký iluze že je někdy seženu
- dawemorraless
- Na-Krul
No já haluzově dostal 2 TaT když sem sháněl akhan ruce a pak vznikl pepík holt přinejhorším budu lítat ze str rukama no 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah