Příspěvek
od Mlok » 13.11.2014, 08:14 hod.
Waller zas tak moc problém není, protože téměř vždy je tam díra jak se vaultnout pryč (i když to někdy může být přímo přes moby). Ani nepoužívám leg. lahvičku pro možnost procházet 5s wallerem. Většinou stačí se držet trošku dál a zcela bez problémů to nějak prokličkuješ. Jen zcela vyjímečně kvůli walleru umřu. Možná ještě zkusím prohodit leg. lahvičku za tu s wallerem (používám s bonusem do armoru, to mi zvedne na těch 5s tougness nejvíce).
A máš discipline na quiveru, to také hodně pomůže. Já nemám ani na jednom z těch dvou svojich quiverů, které bych mohl použít. Budu zkoušet dále ještě lepší quiver (je to na dlouho, už jsem na 20+ Rucksackách a pořád ne takový roll jaký bych přestavoval).
Když není WH, tak bych klidně BT set použil, to je rozumná volba. Bez SoJ a bez použití Powerfull gemu (pořád ho občas zkouším, střídám Powerfull x Zeis x Toxin jako třetí gem na vyšší GR) je každé procento do elite dobré.
Ohledně tougness ztrácíš na dvou místech AR, což je důležité, hodně to zvedne tougness. A to bracery, potřebuješ Slave bondy. A pak lepší boty. Na botech musí být AR, to přidá daleko více tougness než armor (jak DH nemá téměř žádné resisty a armoru má hodně). Je sice obtížnější je získat (nesmí na nich natočit secondary resist, jinak už tam AR nedostaneš jako na těch co nosíš), ale určitě to za to stojí.
Ohledně ATS to chce hodně paragonů. Na paragonu k 800 už to bude v pohodě, protože bude 10% ATS aniž bys tomu musel cokoliv obětovat. Já teď aktuálně vyměnil quiver, kde jsem ztratil 3% ATS. Ve výsledku jsem si ale na dmg malinko polepšil. Nový quiver má 6% CDR, tak jsem zatím dal 50 bodů i do ChC a nedal všechny body do CDR. Výsledné CDR je stejné jako předtím (už neznatelně lepší, čekám na sentry 4,33s místo původnních 4,35s) a bodů v ChC výrazně více. K tomu navíc se mi povedlo poměrně brzo 15% sentry (stálo to jen 100tis. goldů) a na tom předchozím za o hodně více peněz mám jen 14%.
Takhle zatím bohužel něco na dmg ztratíš, jak budeš muset přehodit body do ATS v paragonu. Na tougness ale získáš poměrně hodně (pokud máš dobrý roll BT pásku).