In a hurry? - otazka

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
Wishmaster
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:
In a hurry? - otazka

Příspěvek od Wishmaster » 15.08.2012, 18:52 hod.

chcel by som sa spytat, ze ci je tento achievement nejako obmedzeny..

Kto ho nepozna, ide o to, dokoncit kazdy akt maximalne do 1 hodiny. A ide mi o to, ze ci napr ked mam lvl 52, sa prepnem na normal a hajde na vandrovku.. ci to zarata aj tak..

//edit.. aha, pozeram na d3db.com, ze je to mozne..

http://d3db.com/achievement/i/in-a-hurry

You can earn these achievements on ANY difficulty- as long as you start from the beginning and do not leave for the hour you are going for.

v0kurka
Burning Soul

Re: In a hurry? - otazka

Příspěvek od v0kurka » 15.08.2012, 19:21 hod.

no, že je to možné na jakékoli obtížnosti jsem věděl. koneckonců ty achievmenty, u kterých to možné není, to mají u sebe xplicitně zmíněné (např. hell a výše atp.)

spíš by mě zajímalo, jak to počítá, nebo nepočítá, pauzy, tedy stisknutí esc v "singlu". tzn. můžu jít afk a neztratit, nebo ne?

Faith
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Faith#1710

Re: In a hurry? - otazka

Příspěvek od Faith » 16.08.2012, 07:54 hod.

v0kurka píše:spíš by mě zajímalo, jak to počítá, nebo nepočítá, pauzy, tedy stisknutí esc v "singlu". tzn. můžu jít afk a neztratit, nebo ne?
Pauza tam bohužel nefunguje. Když jsem šel poprvé akt2, který se mi zdál nejdelší, koukal jsem u toho na olympiádu, takže jsem to pauzoval snad 20x a i s pauzama mi to zabralo 1:05 a nedostal jsem achievment.

Jinak malý tip. Nejlíp se to dělá s DH, tenhle build:

Kód: Vybrat vše

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#.QdVS!ZbW!.abcZ
primary: to je asi fuk, používám ale hungering arrow
secondary: multishot vás zbaví opravdu velkého davu, ale není nutné ho vůbec používat
vault: jedině snad zmíním, že se s tím dá proběhnout mezi potvorama, takže není nutné je zabíjet
preparation: došla Discipline? žádný problém ... v praxi se mi nikdy nestalo, že když jsem to potřeboval použít, tak by tam byl cooldown
companion: regen se hodí

pasivky jsou jasný: TA zajistí, že nemusíte pořád jen vaultovat, takže po každém vaultu 2 vteřiny utíkejte a pak zase vault ... vengeance jen umocní efekt preparation a hot pursuit je také jasný

K tomu výrazně doporučuju boty s +movement speed (10+). Já náhodou měl i kalhoty s +movement speed, takže to byl fakt fofr. Také si sežeňte toulece (quiver) s +max discipline.

Ostatně s tímhle setupem jsem dělal hodně moc achievementů, hlavně ty, kde někoho hledáte a on tam nemusí být vždycky.

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“